• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STUocelové porno - GALERIE - zbrane palne, secne, bodne a vsechny dalsi ze kterych vam tece slina z koutku ;)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    bylo? :)

    Image and video hosting by TinyPic
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    JVCNC: te munice je vic typu, tohle uz je pokrocilejsi verze s lepsim pistem/spuntem



    Functioning of the Soviet PSS Pistol with SP4 Captive Piston Ammunition
    http://sadefensejournal.com/wp/?p=1812


    Modern Firearms - Russian special ammunition
    http://world.guns.ru/ammunition/russian-special-cartridges-e.html

    SP-4 silenced ammunition
    The key problem with the SP-3 and PZAM ammo were their telescoped pistons, which projected significantly from fired cases and thus made almost impossible to develop the semi-automatic weapons for these cartridges. During late 1970s and early 1980s Soviet designers solved this problem by developing the 7.62x42 SP-4 ammunition, which used the same basic principle. The telescoped two-stage piston has been replaced by single-stage piston, which did not projected from the case when fired; the standard 7.62mm M43 bullet has been replaced by the cylindrical bullet, made of mild steel, and fitted with a brass driving band at the front. This cartridge has been adopted circa 1983 by KGB and Spetsnaz elements of the Soviet Army, along with six-shot, magazine fed, blowback operated semiautomatic PSS pistol and single-shot NRS-1 scout shooting knife. The SP-4 ammunition and PSS pistols are still in use by elite Spetsnaz units within Russian armed forces, as well as by some FSB and MVD elite units. Apparently, the earlier MSP pistol with SP-3 ammo and S4M pistol with PZAM ammo were not phased out of service and still can be encountered in the hands of serious operators, who not require multi-shot capabilities of PSS / SP-4 system.


    http://pookieweb.dyndns.org:61129/cartridges/SP4/sp-4.htm

    XMEDA
    XMEDA --- ---
    PSS silent pistol (USSR/Russia)
    https://www.youtube.com/watch?v=K73kKODFyzw
    HANZEL
    HANZEL --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Spravnej Browning .)

    HANZEL
    HANZEL --- ---
    ja uz ani nemam silu argumentovat :) tomu se clovek muze fakt jen zasmat :)

    XMEDA
    XMEDA --- ---
    EL_CHUPAKABRA: Udela to na noze uplne stejne, ten kver je az genialne vymyslenej. Jednoduchej a pritom maximalne pouzitelnej v nejhorsich podminkach. PMM pak ma i dvojradej zasobnik, silnejsi naboje a chybi tomu uz k dokonalosti jen polygon v hlavni.
    ČZ pi. vz. 82 se jednorucne rozebira kapku hur, pac z toho tak snadno neshrnu pryc zaver silou jedne ruky dostatecne daleko vzad za kolejky, ale jeste to chce trenovat techniku a silnejsi prsty. Ona i ta vratna vzpruha je silnejsi. Zbytek je obdobnej.

    jinak jednorucni ovladani..

    Makarov pistol (Drills)
    http://www.youtube.com/watch?v=jEfkefslbAc
    EL_CHUPAKABRA
    EL_CHUPAKABRA --- ---
    XMEDA: Ty americký sklady hlavně museli bejt plný náhradních dílů, když je vojáci v zákopech, co rozebírali 1911 na čas poztráceli. Což byl samozřejmě imperialistickej plán, aby se mohli vyvařit další prachy na výrobě náhradních dílů.

    XMEDA: Btw ať to udělá v zákopu or gtfo



    XMEDA
    XMEDA --- ---
    EL_CHUPAKABRA: btw

    Makarov pistol Disassembly & Assembly one hand !!! Russian special forces.
    http://www.youtube.com/watch?v=0DWi96pckfE
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    EL_CHUPAKABRA: No za jak dlouho rozeberes 1911 k cisteni? Nemyslim doma na stole s lampickou, ale nekde venku, treba v zakopu. Kolik dilu pri tom ztratis?
    Na makaronu i poslepu vyklopis lucik, stahnes zaver, co ti zustane v ruce i s pruzinou a mas volno. I ten zastaralej Tokarev se rozebere snadneji nez 1911 a cely spoustovy ustroji je v jednom celku, kterej jde v polnich podminkach zahodit a vymenit behem chvilky aniz jsi puskar.

    1911 se udrzel ve vyzbroji tolik let jen proto, ze jich meli a furt maji plny hangary z obou velkych valek. A do te vyzbroje se dostal jen proto, ze s tim specialne slozenym kouskem na zkousky slo vystrilet 6000 ran zatimco konkurencni Savage se ke konci kousal. Jenze od te doby uteklo stoleti a 1911 je davno passe. Nahradily ho Beretty 92FS, Sig P226 a mlocky. Drzi to jen hype a nadsenci podobni tem, kteri nedaji dopustit na coltuv revolver, protoze ten taky kdysi byval "skvela zbran".. tak k cemu pokrok... ne? Indiani by mohli povidat :)



    SIRIUS: verim, ze nosis 1911.. je to k noseni primo sikovna skladna pistolka .)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    PIKAPRD: simte

     photo TT2.jpg
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    XMEDA: Když je někdo fanda do zbraní tak proč nevlastnit vysněnou, funkční, krásnou a takzvanou "matku pistolí"? :) ps. ten tvůj colt na machrování je už strašně přehnanej, na machrování jsou mnohdy lepší takovéto
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    HANZEL: 90% kupujicich jsou americani, navic na tenhle kver nauceni z armadnich zasob a vetsinova motivace je stejna, jako doma onanovat s pruhovanou vlajkou.. a narozdil od Garandu a AR-15 je vlastnictvi pistole jednodussi. Tenhle trend se s bezhlavou konzumaci vseho skvelyho ze zapadu sune i sem. S kverem jako takovym to nema moc co delat. Kupuji se spousty hovadin bez logickyho duvodu, viz davovy silenstvi s i-phonama v US.
    I kdyz posledni dobou je uz vic v mode ten recyklat z rakouska.

    A pritom jsou veci jako napr. FNX-45


    Nebo Sig 220 .45ACP a jeho brachove



    A pokud uz teda sbirkovej Colt .45 na to machrovani, tak aspon


    Skoda, ze Browning uz umrel, urcite by tem mcdonaldum navrhl nejaky novejsi pistole pro armadu..

    EL_CHUPAKABRA: PM Makarov je sice postupne nahrazovanej, nicmene co se polni odolnosti nebo rozborky tyka, tak na nej zadnej colt 1911 nema ani v mokrym snu.. zatimco TT-33 na bazi 1911 se zbavili davno. Stejne jako rozumnejsi cast americke armady presla na jiny pistole. I kdyz Beretty 92 zavani vic kseftovanim, nez snahou o spolehlivou vybavu.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    To je jak kdyby se doted lidi rozvasnovali nad Lugerem P08 nebo prvovalecnym Steyrem..

    pritom

     photo A57E2C97-6F00-4DF9-B08B-C5198A995E37_zps6sxtclcx.jpg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam