BLOWUP: Já si trochu ověsil svojí AR15 jinou pákou natahovače (kterou jsem nakonec musel nechat vybrousit kvůli trochu jinýmu závorníku, než je standard), spoušť (na tu nedám dopustit!) a páčku zamykače závorníku, kterou zvažuju, že nakonec sundám a vrátim tam zpět originál. Nicméně ta je pohodlná na používání, nesundavám pravou ruku z rukojeti. Nicméně mám takový tušení, že bude příčinou toho nezasekávání závorníku vzadu po dostřílení poslední rány (jen někdy) a s rukavicema jsem zjistil se o dost hůř dostanu bezpečně na spoušť. Takže sice tacticool, ale vesměs spíš problémy, než užitek. :)
Na přední rail jsem si dal od Magpulu AFG úchyt, kterej je nedocenitelnej, ale neni 100% nezbytnej, to rozhodně ne, ale jelikož nezpůsobuje žádný problémy, tak jsem s nim spokojen. Pak svítilnu, která neni úplně nezbytná, ale kdybych, nedej bože, musel použít k domobraně pušku, tak tam radši tu lampu mít budu.
Plastový mířidla od Magpulu jsou sračky, který bych vyměnil, nebejt tak drahý (jednou na ně dojde). A kolimátor je povinnost, dle mýho.
Ostatní vyfikundace a zdobítka na vánoční stromeček jsou už moc i na mě. Mít z pušky odrátovanej, poplastovanej, pogumovanej railgun z Unreal Tournamentu zas úplně nemusim. :D