• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STUocelové porno - GALERIE - zbrane palne, secne, bodne a vsechny dalsi ze kterych vam tece slina z koutku ;)
    Galerie obrazku zbrani
    Info k obrazku je vitano
    OT se bude promazavat prubezne

    Rytci u nas
    http://votava-rytec.wz.cz/
    http://cech-rytectvi.cz/
    http://www.haluza.info/
    http://www.rytizbrani.cz/
    rozbalit záhlaví
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LAUNCHER: No, je otazka co znamena u tebe "bavila". Ja chodim jednou tejdne strilet s tim Stgw 90 coz je jenom 5.56x45 takze taky spis "malorazka". Bez optiky to pro me na tech 300m je porad jeste dost vyzva, ze ctyriceti (vic jich za hodinu neodstrilim) mam tak ctyri az pet desitek ale taky pokazdy tak pet sestek nebo sedmicek. Puvodne jsem k tomu chtel hned kupovat optiku, ale prave z obavy ze me to s ni bude na 300m nudit a na vetsi vzdalenost nemam kam jit jsem od toho zatim upustil. Jednou si ale neco ve .338 poridim :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LOOCAS: Vim presne o cem mluvis. Me prave ty malorazky taky moc neberou a i to EVO mi prijde trosku "malorazkove" nudne. Pistole me bavi dost ale tak snad herdek musi byt nejaka dlouha, co by me bavila :-)
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    SIRIUS: Já si kvůli krytejm střelnicím pořídil konverzi na tu svou AR15. Má to akorát nevýhodu, že nezůstává závěr vzadu, jinak celkem v poho a za kýbl s 1000 náboji jsem dal tolik, co za 150 barnaulů. :)
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    LAUNCHER: no tak to bych sel urcite i do te malorazky, na 100m to mas akorat a muzes s tim jit kdykoliv kdyz mas chvili strilet takto kousek od baraku. No a casem prikoupit nejakou plnotucnou pusku, ale strilet s nějakou "sniperkou" v ,308 na 100m je myslim o nicem a brzo to prestane bavit
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    LOOCAS: mě přijde super, že puška i střelivo stojí pár korun, takže když te to přestane bavit, tak nevadí, že to leží v trezoru, nebo to pošleš dál. A narozdíl od nějaké přesné .308 s tím má cenu střílet i na celkem krátké střelnici. A zrovna ta SW je pekna, nebo i nejakej ten remington, a ted jsem videl z druhyho konce zase CZ nejakou pusku na strelnici, klasicky teda bolt action a to taky nevypadalo blbe
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SIRIUS: Mam dve 100m strelnice obe 10min od domu, na kterych si muzu strilet s cimkoliv legalnim. A kdyz jedu na vylet do Prahy a mistni chteji jit jen na nejakou krytou a omezenou, muzu si vzit nejakou peknou pistoli.

    Okorat me posledne dostali v Cestlicich, rekli nam ze je pry rychlopalba zakazana. Fakt nechapu k cemu uz tedy tam ty strelnice vlastne vubec jsou. To uz je skoro zavadejici tomu jeste rikat strelnice, komedie je to akorat, ach jo.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    SIRIUS: Jo, pokud malorajdu, tak třeba supr jsou ty AR15tky od S&W v .22LR. Je to pěkný, přesný, malorážkový. :)

    Já teda osobně na ty malorážkový střely moc nejsem, ale má to i tak něco do sebe a dost mě překvapilo, co ten malej .22LR hajzl dokáže nastřílet na velkou vzdálenost. Je to překvapivě dost přesný.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    LAUNCHER: malorazka s nejakou optikou myslim neni blbej napad, strilet se s tim da prakticky vsude a naboje stoji prd
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BLOWUP: Chci obecne neco zajimaveho. Resil jsem Scorpion EVO, ktery si porad pujcuji a bavi me, ale uz mam doma 3x 9mm a ctvrtou na ceste, mozna je spise cas na presnou dlouhou. Nebo fakt poridit EVO a k tomu treba pomerne presnou semiauto malorazku Ruger 10/22t, ucit se s tim strilet a velke semiauto si nechat na pozdeji.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MAZDA: Kdyz budu chtit presnou semi auto opakovacku bez prebijeni, co mi pls doporucis? Jdu na to spravne alespon s tou razi? Z postu odhaduji, ze bys tomu mohl rozumnet. :-) Kdyby bylo nutne dat nad 100 (treba i tech 250), tak muzu myslim chvilku pockat a nasetrit si na to rozpocet.
    JOINTER
    JOINTER --- ---
    XMEDA: Povesil jsem to blbe, ale ty HK rusky nejsou, tak mi to bylo divny. :)
    Obcas ti ale zavidim, mit tak cas cely den hledat fotky po netu. (tak bych delal neco jinyho) ;)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LOOCAS: Ja bych prave chtel 9mm i 308. 9mm vice mene jen na ty vase Prazske strelnice a tu 308 asi fakt dlouhou s tezkou hlavni, at s tim pripadne muzu i do lesa nebo treba na ty Placy co jsi daval.

    Na sniperovani fakt asi nejsem, ale zase proto si beru semiauto a ne opakovacku, ne? :-)

    Ty 24 tezke hlavne se mi navic libi i vzhledove a alespon neudelam pak na Placech takovou ostudu :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    JOINTER: VEPR je Molot ;) A HK dela ruzny veci. Lepsi i horsi. Ale zrovna klasicky pusky, samopaly a kulomety jim, az na par posahanych experimentu, docela jdou .)

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LAUNCHER: Tak na 100m az zase tak moc dlouha ta hlaven byt nemusi. Snajprovka je pro me zhavy tema, ale krome financi tu hraje roli i to, ze smysl strilet s tim ma az tak kolem 500 az 800 metru a vic, a na to treba ja u nas znam jen jednu strelnici ktera po hroznejch obstrukcich funguje jen asi dvakrat rocne... A jenom to mit ve skrini, to tech 8000 CHF radsi uziju jinak (zatim, teda)
    JOINTER
    JOINTER --- ---
    XMEDA: Nejsi nemocnej? Ze linkujes obrazky na jiny nez rusky kvery? ;)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Ale jde to i takhle: VEPR 7.62x54R :)

    XMEDA
    XMEDA --- ---
    G3 SG1

    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    $10 500

    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam