• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STUocelové porno - GALERIE - zbrane palne, secne, bodne a vsechny dalsi ze kterych vam tece slina z koutku ;)
    Galerie obrazku zbrani
    Info k obrazku je vitano
    OT se bude promazavat prubezne

    Rytci u nas
    http://votava-rytec.wz.cz/
    http://cech-rytectvi.cz/
    http://www.haluza.info/
    http://www.rytizbrani.cz/
    rozbalit záhlaví
    IKARI
    IKARI --- ---
    PIVECEK: strilet slepy na reklamnim videu tohohle charakteru by nevypadalo moc dobre :D

    myslim, ze by domaci puska proti AR-15 nemela sanci nikdy - to by se ta puska musela objevit v padesatych letech, byt naprosto genialni a nadcasova a musela by mit nejake bohate uzivatele, kteri by ji kupovali po bambilionech ... vyvoj te pusky musi nekdo zaplatit a nas civilni trh je malinkatej - je jasny, ze na nej CZUB sere, protoze zbrojovku jejich kalibru neuzivi - oni potrebuji velike kontrakty a pak pokukuji po velikych civilnich trzich, jako je ten americkej - a mensi vyrobci, kteri se soustredi na nas trh, delaji jen AR-15 z jinde vyrobenych polotovaru, protoze to je sazka na jistotu a stejne na vlastni design proste nikdy nebudou mit prachy - nevim, co byste chteli - nase armada chce pusku v 5,56×45 az ted, mame stesti, ze vubec sahla po nasi pusce a jestli BREN uspeje ve svete (a ze by mohla), tak to s nasema zbranema bude lepsi i tady u nas :) to jsou podle me docela dobre vyhlidky
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    IKARI: Droptest se nemusi delat s ostrou munici, staci signalni. Co se tyce americkeho trhu, to co tam je neni puvodni 805ka, ale jiz upravena verze, ktera netrpi temi nejhorsimi neduhy a ve vyvojove rade se spis blizi Brenu 2. Jinak mas pravdu, ve Statech je to hodne o tom, ze trh je ARkama presycen, tak se chytne cokoliv jineho :) Ale civilnim trhem jsem myslel spise CR, kde je celkem trend prechazet na .223 razi a prave AR platformu, ostatne souteze se s nicim jinym nestrili. V situaci, kdy za stejnou MO cenu poridis kvalitni pistove ARku, ktere si navic muzes i v nasich podminkach rozumne prizpusobit, nakup Brenu postrada smysl. Ale CZUB dlouhodobe na domaci trh sere, takze to neni prekvapeni, ze dostupnost jejich produkce pro ne neni prioritou :)
    IKARI
    IKARI --- ---
    PIVECEK: tohle je reklamni material :D nemuzes to brat vazne - ale myslim, ze bych v tech podminkach nechtel delat droptest s natazenou, prece jenom nevyloucis ze nespusti a nedokazes ovlivnit kam by ten kver v ten okamzik miril ... a nahoda je blbec - a proc pozde? co jsem tak koukal na ohlasy civilniho sektoru v Americe na BRENa jednicku, tak ty jsou dost dobry (je to jako SCAR mozna i lepsi nez SCAR a je to levnejsi nez SCAR, takze kdyz vam AR-15 prijde moc ohrana, tak tohle je dost dobra volba) - podle me to ma dobrou sanci
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    IKARI: Az na ten droptest s nenatazenym kverem dobry, ale bohuzel par let s krizkem po funuse:( Ted uz budou na civilnim trhu AR platforme konkurovat tezko.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jsem ani nevěděl, že mu zrušili v nové verzi tu dvourannou dávku...
    JONESIK
    JONESIK --- ---
    IKARI: Krásný marketingový porniso..slintám!
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Beautiful Breechloading Wheellock from 1625
    https://www.full30.com/video/7424d44b41862308469414959675ca52
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    LOOCAS: P226 ma ekvivalent tak v CZ-75B. To neni sportovni special, ale sluzebni pistole. Obdobne zamereny SIGy zacinaji az na 40k, napr toto nebo toto.

    Shadow 2 je 27 tisic a na trhu je chvili... nepochybuju o tom, ze je ani nestacej poradne vyrabet.. tak by byli blbi prodavat to levneji. Az se poptavka zasyti, zrejme to spadne nekam na uroven jednicky.



    (Nicmene nerezovka je hezci :)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    KALIF_WH: Strili se z toho dobre, povedlo se jim to (a ja rozhodne nejsem CZUB fanousek), ale taky si myslim, ze by odpovidala cena +- na urovni stareho Shadowa. Rozdil 5000,- na tom videt neni.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    XMEDA: Jak který Sigy. Pokud bys ale měl srovnat Shadow 2 se sigem, srovnával bys to s nějakou P226 a ty se pohybujou kolem 35.000,- Kč, což neni o tolik víc, než ten Shadow, co jsem teda viděl.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KALIF_WH: Srovnej se SIGama a prijde ti to jako lowend.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    XMEDA: design neni spatnej, ale prijde mi dost napalena cena.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    CZ Shadow 2 Urban Grey In Detail Pictures
    https://www.youtube.com/watch?v=hXMLEyGXf1w
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    XMEDA: pochopil jsem, mistře :) jenom jsem si dělal prdel
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    PRAASHEK: mam namysli pred tim zkracenim.. pokud se mu ohnula nebo rupla nebo vyrezla, tak uz to bylo jedno
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    XMEDA: hlaveň zničil bezpochyb
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ZYAN: treba znicil hlaven nebo neco takovyho
    ZYAN
    ZYAN --- ---
    XMEDA: Proboha proč?
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam