• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STUocelové porno - GALERIE - zbrane palne, secne, bodne a vsechny dalsi ze kterych vam tece slina z koutku ;)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SHADDIE: "trochu" OT, treba zaujme :)
    Adam Savage's Blade Runner Blaster Obsession
    https://www.youtube.com/watch?v=4DUULvPJTgk
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    SHADDIE: To je jasne prece :)

    .223 pistol (Fallout) | Fallout Wiki | Fandom powered by Wikia
    http://fallout.wikia.com/wiki/.223_pistol_(Fallout)
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    Tak je to prej dobrej hybrid, postaveno z revolveru a opakovačky:




    +



    =


    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    SORBAK: Dík, zajímalo by mě na čem to postavili, jestli z fleku, nebo vzali něco jako základ, napadla mě Beretta M92.
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    SHADDIE: Blade Runner
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    SUN_VU_KUNG: co to toto?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Jedna stylovka :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    IKARI
    IKARI --- ---
    IKARI
    IKARI --- ---
    IKARI
    IKARI --- ---
    IKARI
    IKARI --- ---
    PIVECEK: co jsem videl recenze na tu americkou exportni verzi, tak to padaly vyrazy jako "Awesome" "State of the art" "My new girlfriend" a vseobecne kvalitu zpracovani chvalili - vaha byla jedna z veci ktere vzdycky zminili, ale nikdo to nebral jako problem - navic vzasade vsechno co tomu kdy kdo vytkl, by mela 806 resit
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    IKARI: Jak rikam, proti gustu.. Ale pokud je Bren2 na tom stejne jako predchudce, tak zrovna zpracovani neni nic, cim by se mohl chlubit. Otrepy na materialu, nezabrousene hrany tela a railu, vaha.. Srovnavam teda s 805, ale co jsem cetl, tak tohle jsou zrovna veci, ktere v druhe verzi moc neadresovali. Co se tyce ceny, armada mohla mit SCARy, sice ne o moc, ale levneji nez prvni dodavka Brenu. Osobne se mi ale libi ta kratka verze, ta ma urcitou poetiku:)
    IKARI
    IKARI --- ---
    PIVECEK: stoji tak 2/3 SCARu - jasne ze je to drazsi zbran, protoze miri na ty co na to muzou dat dost penez - nikam jinam nema cenu mirit, protoze v jakekoliv budget kategorii AR-15 vsechno valcuje - ta se svoji historii a vyvoji s pomoci US ARMY bude mit vzdycky navrh v pomeru cena/hodnota nad novym designem - ale ta kvalita zpracovani (ty posledni kusy - ne ty prvni s tema detskyma chybama), co BREN poskytuje za ty penize podle me stoji (kdyz je mas) - a jasne ze na bren nejsou zadne custom dily, je to uplne nova zbran - navic, to ze by nebyly vubec, se taky uz neda rict - prodava se tusim nastavec na kterej se da dat treba pazba z ACR - a casem se to bude zlepsovat, pokud se bude ta puska prodavat a zase, nejvetsi sanci na to ze se bude prodavat ma v Americe, u nas tezko
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    PIVECEK: To je jako s Temelínem. Zaplatili to naši dědové, otci, částečně i my. A elektřina se vesele prodává na burze, která reflektuje Německej trh, takže ceny v ČR jsou naprosto otřesný. :) Vítejte v ČuRákistánu a.s., divizi Agrofertu.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    IKARI: No nechci ti brat nadseni, ostatne si vyvoj Brenu zaplatil, stejne jako my ostatni.. :) A prave to je jeden z duvodu, proc jsem pak trosku v kreci, kdyz ta flinta stoji to, co stoji. Ale to uz je asi OT.

    Jen jeste poznamka, vyrobci, kteri se soustredi na nas trh, jmenovite dva nejvetsi prodejci AR u nas, maji vlastni vyrobu az na hlavne a jeden z nich na ten design celkem dobre slape. ;) To ze je AR sazka na jistotu je z duvodu zamenitelnosti vetsiny dilu, je tezke se zavdecit s Brenem, na kterem nevymenis nic spousti pocinaje a pazbou konce.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    IKARI: tak ono vůbec snaha vyvíjet vlastní pušku která měla nějaký zadání a to pokud vím skoro nesplnila je na takovou zemičku trochu...zvláštní. Ale zas to byl dobrej kšeft. Pro někoho teda.
    IKARI
    IKARI --- ---
    PIVECEK: strilet slepy na reklamnim videu tohohle charakteru by nevypadalo moc dobre :D

    myslim, ze by domaci puska proti AR-15 nemela sanci nikdy - to by se ta puska musela objevit v padesatych letech, byt naprosto genialni a nadcasova a musela by mit nejake bohate uzivatele, kteri by ji kupovali po bambilionech ... vyvoj te pusky musi nekdo zaplatit a nas civilni trh je malinkatej - je jasny, ze na nej CZUB sere, protoze zbrojovku jejich kalibru neuzivi - oni potrebuji velike kontrakty a pak pokukuji po velikych civilnich trzich, jako je ten americkej - a mensi vyrobci, kteri se soustredi na nas trh, delaji jen AR-15 z jinde vyrobenych polotovaru, protoze to je sazka na jistotu a stejne na vlastni design proste nikdy nebudou mit prachy - nevim, co byste chteli - nase armada chce pusku v 5,56×45 az ted, mame stesti, ze vubec sahla po nasi pusce a jestli BREN uspeje ve svete (a ze by mohla), tak to s nasema zbranema bude lepsi i tady u nas :) to jsou podle me docela dobre vyhlidky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam