• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STUocelové porno - GALERIE - zbrane palne, secne, bodne a vsechny dalsi ze kterych vam tece slina z koutku ;)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    IKARI: Takhle vysoko posazene teziste a nestabilni oporna soustava rozhodne nebude cost effective ani nahodou, naopak to spis sacuju na nocni muru vsech vyvojaru
    IKARI
    IKARI --- ---
    ELECTRICKOTA: nahodou me to docela smysl dava - prece jen to, ze clovek vypada tak, jak vypada ma taky svuj duvod - nohy, protoze oproti kolum nebo pasum maji mnohem lepsi prostupnost terenem - dve nohy, protoze to je minimum, ktere je potreba a v okamziku, kdy se vychyta jejich spolehlivost a celkova stabilita systemu, tak jich ani neni potreba vic, prece jen dalsi nohy znamena dalsi vaha navic, dalsi dily na vyrobu/udrzbu a tak dale - ruce pro interakci s okolnim prostredim, jako vypomoc s udrzovanim rovnovahy a jako univerzalni "mount" pro jakoukoliv zbran bez nutnosti ji nejak modifikovat pro pouziti robotem - a nakonec hlava jako otocna senzorova platforma, ktera ma dobry rozhled okolo

    pokud pominu letajici drony, tak mi to prijde jako to ten nejuniverzalnejsi, relativne cost-effective design :)

    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: To je praveze takhle rafinovane vymyslene, aby se lidi bali humanoidnich robotu. A netusic zustavali klidni, kdyz jim nad hlavou krouzi General Atomics MQ-1 Predator :-)

    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    ELECTRICKOTA: však je to jen fikce a fantazie ;) Je tam spousta klišé a lapsů, ale prostě se mi to líbilo :) Jinak co se týká humanoidního vzhledu - to se řešilo už Xkrát a třeba Darpa a Boston Dynamics uváděli nutnost mít i humanoidní roboty proto, že se budou pohybovat ve strukturách vytvořených lidmi, pro lidskou anatomii. Tj. schody, žebříky, dveře atd. v jiných podmínkách má samozřejmě výhodu jiný koncept, např. kvadro a oktopodi.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    SUN_VU_KUNG: Mě vždycky zaráží proč by měl robot - voják vypadat jako člověk, nedává mi to vůbec smysl.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Není to real, ale strašně se mi to líbí :)
    HELIOS3123
    HELIOS3123 --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Shadow2 Anniversary



    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Dragunov Variations: Military SVD, Izhmash Tiger, Chinese NDM-86
    https://www.youtube.com/watch?v=8gcE45knbNA
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    No a novinka od Pedersoliho na rok 2017 - opravdu mi ukápla slina, miluju ty křesadlový zámky na obě strany.....




    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    SIRIUS: Ne, ten je zatim na zkušebně. :)
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    XMEDA: tusis kdo to vyrabi?
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Možná trochu offtopic, ale na základě schválené směrnice se (nejen) v ČR zvedla vlna nevole proti tomuto omezení a na tomto základě mi dovolte Vám představit nově vzniklou Iniciativu spolků vojenské historie, která si klade za cíl hájit zájmy české a moravské "oživlé historie" před implementací nesmyslně novelizované "zbraňové" směrnice z dílny EK, resp. EU. Jsem hrdý na to, že tento projekt vůbec spatřil světlo světa a že se na něm mohu podílet.
    Ona se nás totiž ta pitomá směrnice zatraceně týká.. a to nejen reenactorů od husitů až po modernu, ale i běžné držitele ZP. Mohlo by se vám/nám totiž brzy stát, že se vaše/naše oblíbené akce s vojensko-historickou tématikou brzy omezí, nebo se přestanou pořádat úplně, protože to leckterým pořadatelům znemožní, či zcela znechutí úřední šiml.
    Vše podstatné bude zveřejňováno postupně na WEBu a FB Iniciativy. Takže prosím sdílejte a lajkujte dle libosti. Česko-moravská živá historie je na světové špičce, pro mnohé z nás je to více než koníček a tak si ho nenechme vykleštit, stejně tak vlastnictví poloautomatů, automatů, předovek a kvérů se zásobníkem nad 10. Díky za pozornost.
    www.historienezabije.cz
    https://www.facebook.com/historienezabije.cz/?fref=ts



    Pokud je to nevhodné, smažte to, díky
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam