• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SANJOOVořech aneb máme doma křížence
    Psi kříženci jsou obvykle velmi veselí, přítulní, laskaví, přívětiví, hraví, energičtí, inteligentní, učenliví, poslušní, přizpůsobiví, milí a citliví. Bývají oddaní své rodině a většinou zbožňují děti. Obvykle jsou hodně odvážní a vyhledávají šarvátky a malé boje s jinými psy, mají rádi společnost jak lidí, tak zvířat, na kočky a jiná domácí zvířata je však třeba je již od mala zvykat. Stejně tak, jako mezi „značkovými" psy, mohou být i zde výjimky vymykající se „standardu". Psi kříženci bývají nejzdravějšími psy. Kdo má nejoriginálnějšího křížence?
    rozbalit záhlaví
    SCHWALBE
    SCHWALBE --- ---
    WAMI: jj, paradni smecka:).
    WAMI
    WAMI --- ---
    díky :)
    pořádala jsem fotovenčení, a shodou okolností jsme se tam nakonec sešli tak, že s výjimkou jednoho australáka a dvou leonů to byli všechno útulkoví pejsci... :)))

    holt se kolem mě motaj samí správní lidi ;o)))
    TYET
    TYET --- ---
    WAMI: to je teda překrásnej pejsek
    SCHWALBE
    SCHWALBE --- ---
    WAMI: krasny fotky, ostatne jako vzdy u tebe :).
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    WAMI: Tyjo, fešanda...
    WAMI
    WAMI --- ---
    útulkový voříšek voříškovič :D




    WAMI
    WAMI --- ---
    útulkový flato-ovčákoid




    WAMI
    WAMI --- ---
    útulková špillonka :)))




    WAMI
    WAMI --- ---
    útulková skorokelpie




    WAMI
    WAMI --- ---
    útulková skorobeauceronka :)


    TROX23
    TROX23 --- ---
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    TYET: 16 let.. to je obdivuhodný:) a je krásný, že ho potkal tento osud být šťastný u Vás:)))
    TYET
    TYET --- ---
    Starý psi jsou jako starý lidi

    Foxovi je šestnáct, už je skoro slepej a úplně hluchej, i když zamlada to byl pěknej zbojník. Ani nepočítám, kolik jsme zaplatili slepic a králíků a potrhal dokonce i dvě ovce.
    Manžel ho našel, jak pobíhal zmateně po okresce za vsí, když mu bylo sotva pár týdnů. Později jsme se dozvěděli, že se narodil u nás ve vesnici sousedovic fence. Nechali jí jen tohle jedno štěně, prý aby fena nedostala zánět a když dokojila, chlap šel štěně utopit do rybníka. Naštěstí mu uteklo a od té doby je náš.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    MARKHETKA1: Sexy sestřih :D
    MARKHETKA1
    MARKHETKA1 --- ---
    naše směska Max :)

    WAMI
    WAMI --- ---
    VERCA_ZABA: určitě bych do toho šla, jen s kolem opatrně, nesmíš ho přetáhnout... ideální je vytrvalecký klus po měkkém terénu, mimo plavání nejlepší pohyb na nasvalení psa :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    WAMI: aha aha.. no, já právě začínám s arnoštem běhat a uvažovala sem lehce kolo, ale právě má DKK 4/4, tak přemýšlím hodně, jestli vůbec ho můžu takhle jako zatěžovat.. že jako lítání se psama a venku v pohodě, ale jestli mu to nepřitíží.. ale když tě tak poslouchám, tak asi ne:)
    WAMI
    WAMI --- ---
    VERCA_ZABA: no když jsem si ji přivezla, tak skoro nechodila, brečela (doslova, kníkala bolestí), zkoušela si střídavě nadnášet obě zadní nohy... nevylezla ani na postel, dělalo jí problémy každých pár cm nad zem... bála jsem se, že záda nebo tak... no na rtg má DKK 4/? (něco už neměřitelného) a na horší noze už tehdy měla těžkou artrózu...

    tož začala makat holka moje, pomalu a postupně, nasvalovala se, tahala se mnou ve dvojko s Lumpem (včetně závodů :o) ), ten tah je na nasvalení hodně dobrá věc... :) nějakou dobu OK, pak to šlo lehce dolů, v tahu už nestačila, teď když ji vezmu ke kolu, tak len lehce vyklusat jejím tempem, to ještě zvládá... ale tenhle stav se ustálil, kdybych nevěděla, jak to vypadalo, tak je na tom teď úplně stejně jako většina 9letých psů jejího typu... :)
    SCHWALBE
    SCHWALBE --- ---
    WAMI: jasne, laska na prvni pohled:).
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    WAMI: a co že má s packama? DKK kolik?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam