• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAATHAminimalismus v haute couture a modnich retezcich
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    co se minimalistickych kostymu tyce, super byla brutalni nikita - serial

verim, ze spouste lidi to prislo jako uplna blbost (coz nerikam, ze dejove nebyla), ale mne na to bavilo koukat prave kvuli tem hadrum, navic pred par lety to bylo vubec neco ;) takovy promysleny future strihy - a vsechno samozrejme cerny ;)
    jsem pak i patrala, co to nosili, a casto to byla haute couture, napr. givenchy, galliano, armani
    bohuzel nemuzu najit zadnej repreznetativni obrazek, vyjizdi jen sama naha peta ;)

SEDNA
    SEDNA --- ---
    městská elegance
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    taky owens..libi se mi
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    rick owens

SEOM
    SEOM --- ---
    DUR
    DUR --- ---
    Jo, a ještě Michal Bým a jeho aktuální minikolekce Osvěcím
    www.osvecim.blogspot.com

DUR
    DUR --- ---
    Aktuálně: nejminimalističtější návrháři designblok Dreft Fashionweeku: Liběna Rochová (část kolekce), Timoure et Group (koho baví úplet) a Denisa Nová (úplet, šedá, černá)
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    KAATHA: podle zkusebniho provozu z vlastni strany soudim, ze obcasny lehky offtopic bude soucasti .-) osobnich definic minimalismu zda se je mnoho (i kdyz tenhle je fakt diskutabilni .-]
    SEDNA: nj, japonci .-) scott schumann aka sartorialista ulovi pekny exemplare obcas
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    ZOOEY: ty 8-bit svetry me taky bavej. nedavno jsem si koupila neco podobnyho od ve vintage shopu - http://yfrog.com/kjdsgnevj (zacatek 90s Walter Van Beirendonck) ale to sem teda vubec nepatri ;)
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    japonský minimalismus
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    MUI: .-) asoc:

a kdyz uz jsme u nej

jinak byl asi spis klasik, ale kdyby nekdo hledal osobniho krejciho, budou celkem sikovny .-] sir hardy amies
    Hardy Amies - The Home of British Couture
    http://hardyamies.com/en/home
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    KAATHA: prijemne prekvapil ten '8-bit' charakter azteckych vzoru zblizka v tech vypletanych vzorech svetry! mne tenhle trend zatim nejak obesel, ale tady se mi to docela libi .-) i jiny veci hezky...
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    SEOM: az ted jsem si vsimla jaky maj panove pekny trika.
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    tohle vyslo koncem lonskyho roku a vypada to zajimave

Minimalism and Fashion
    by Elyssa Dimant

kousek se da prohlidnout tady
    Browse Inside Minimalism and Fashion: Reduction in the Postmodern Era by Elyssa Dimant
    http://www.harpercollins.com/browseinside/index.aspx?isbn13=9780061925993
    CNV
    CNV --- ---
    Antonio Berardi (normálně nedělá minimalistické věci, ale tu a tam něco jo):

ZOOEY
    ZOOEY --- ---

muze byt yigal azrouel 09?
    GIO
    GIO --- ---
    MUI: se priznam, tohle neznam a jako hodne JO!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam