• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAATHAminimalismus v haute couture a modnich retezcich
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    COS SALE! (ale porad je to... par... euro .-[ jezisku?!
    Sale
    http://www.cosstores.com/Store/Women/Sale/239674.1
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    tamtez, decentni colourblocking pro modyvzpurne muze .-)

ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    asus

SEDNA
    SEDNA --- ---
    minimalistický model Mojito SS11, spirálovité lodičky bez stélky!
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    barvy versus ty stiny! .-] skvely

ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    jeste nejaky LBD (minus ta kabelka na prvni .-)

ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    KAATHA: no asi ze trademark znaci prvek (nebo skupinu prvku), ktery je pro toho dotycneho tak typicky, ze si tu konkretni vec vsichni asociuji s tou osobou automaticky = 'ma na to patent' lepsi definici nevymyslim .-] a sry koncim .-]

ale jinak tyhle unikatni stylotvorny prvky jo, jo! imo zajmavy na nich je nejvic charisma nositele bez toho se trademark nejak neujima .-]

doufam ze mezi pritomnyma neni odbornik, furt doufam, ze pripadne odborniky odflitruji jine mistni tematicke kluby a tady to je nadseny DIY slunickovych osob .-]
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    ZOOEY: asi to chapu - trademark je uz vlastne nadstavba personal style?
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    KAATHA: dik ze na me myslis .-) podivam se na to a teprv zjistim, jestli to je to, co jsem myslela .-)
    re. trademark style - myslim na to jako na specifickej osobni styl, ale povysenej na neco jako 'ikonicky' nebo styl s typickym vyraznym prvkem, kterej muze a nemusi byt nutne jen outfitovej? to zni idiotsky, neumim to ani adekvatne prelozit. spis opisem ala 'trademarkovej styl kralovny je pastelovy kostym, picassa a coco chanel triko s prouzkem a VB se nikdy neusmeje'...? .-)
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    neznate podobne jednoduchej a k veci porad o klasickym obleceni pro zensky ?
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    a Jesse Thorn je nazivo fakt uzasnej ;)
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    je trademark style totez co personal style ?

ZOOEY psala ze by tu rada videla i info o necem takovym

nedavno jsem narazila na zajimavyho cloveka, jmenuje se Jesse Thorn a dela tenhle porad a blog http://putthison.com/

epizoda o Personal style
    Put This On, Episode 7: Personal Style - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Ylr-uBES7WA
    GIO
    GIO --- ---
    :-D
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    GIO: ha: vb: "Do I draw? No. Then again, nor do lots of designers. But I put it all on myself and walk around in it, and I know what feels comfortable. I know how a dress should sit." .-))
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    MUI: lol. diky, nemela sem tu cilevedomost to guglit, prekvapeni to nebude asi, pro vetsi znalce .-) vlastne on je ten mouret asi na ty linii (aspon u nekterych) docela videt .-]
    GIO
    GIO --- ---
    no mysim, ze spendlit na figurine by mohla, ta KS uz je trochu utopie.)
    MAKAKU
    MAKAKU --- ---
    ZOOEY: rozumim ti.. taky si jí tak nedokážu dost dobře představit :))
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    MAKAKU: diky, podobny zpravy jsem cetla... ale tusim, co obnasi konstrukce strihu atd. jestli to je mysleno tak, ze to vb nakresli na figurce a pak to nekdo realizuje, tak ok, ale bojuju s predstavou, kterak vb na podpatcich nekde neco spendli na figurinu .-]]]] ale mozna soucasna interpretace a navrhovani odevnich rad celebritama meni pohled na to, co znamena 'modni navrhar'..?
    blabla kecy .-]
    GIO
    GIO --- ---
    to mesto je proste takove ...a jeho obyvatelky taky, osobite proste.) ja tam byla na predstaveni kolekce jedne firmy, tskze jsem videla mistni modni novinarky a blogerky a krom toho, ze jsou krasny, maji i fakt tak osobity styl, ze se to uz fakt tred dobre poznava.))
    GIO
    GIO --- ---
    EIJ: nez jsem srolovala k dolnimu orkaji, ihned mne napadlo, stockholm.))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam