• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAATHAminimalismus v haute couture a modnich retezcich
    klub o mode, ktera je designerska (promyslena, funkcni), snad nadcasova, minimalisticka, je na vic nez jednu sezonu, avantgardni, elegantni ale ne explicitne nebo kycovite sexy
    znacky jako COS, Acne atd.

taky se sem hodi vytvareni stylu, capsule wardrobe, trademark style
    rozbalit záhlaví
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    KAATHA: tyjo, diky, takovej obvious tip - se dycky zapecu a zapomenu na existenci takovejch basics, jako je hladka kosile - stydim se. asi ze zadnou nemuzu nikde najit... .-) existuje tu jedna v barve kalhot, ale do takovy kombinezy bych nesla .-)

che, co na to nevim taky .-) pod to kazdopadne pude teply funkcni pradlo .-D heh
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    ZOOEY: rekla bych ze damska kosile s dlouhejma rukavama. i nejakej color blocking by tam mohl probehnout jestli se to hodi. ale co na to ...

mozna tohle neni marny, ale barva ani vzor se o mi nelibej ;) http://images.asos.com/inv/media/0/4/7/7/1787740/blue/image1xl.jpg
    (je tohle vlastne kosile nebo uz bluza ?;))
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    MUI: mne to prijde trochu 'work in progress' ale ze to u minimalu skonci, pokud teda nechyti nakou modni vlnu, viz ty postapokalypticky plastenky .-) ale mi to prijde urcite zajimavy. a potrebujem davat jmena na nastenku, ja uz nedohledam co me zaujalo ani po sobe .-]

btw. napada vas nejaky spolecensky minimal styling na horni cast tela k wide leg kalhotum (zajimava struktura + material, tailored)? klasicky se k wide leg voli nahoru nejaka uzsi fazona, odlehcit dolni masu, ale nerada bych skoncila u 'projmute sako s bluzou s masli' .-) (sako teda samo o sobe ok, vizualni tipy sem .-] krabicoidy bohuzel nebrat
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    MUI: tezko rict. podle toho clanku mi celkove ideove jako minimalista moc neprijde ..
    ale zas nektery veci ... ;)
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    MUI: velikost?
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    MUI: Mám od nich jedny šaty kupované v Evropě, tak mě to zaujao, že by tu nebyli... a dle jejich webu http://www.calvinkleininc.com/ck/stores.aspx jsou např. ve brescia, bucharest, düsseldorf, istanbul, london, manchester, modena
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    MUI: dobra je.

ZOOEY: sem tam neco od zuzany vesely co sem davala ZUZKAOU se mi zda na slovanskou postavu v pohode.
    Zda se mi ze na slovanskou postavu docela platej veci s batwing rukavama zastrceny do kalhot, nebo proste neco co zvyrazni pas. do krabicovitejch veci se holt nehodim. ale neni vsechen minimal krabice ;)
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    MUI: vsak otupis a privyknes new yorkeru .-]
    MUI: jj, mne se neco libi dost
    btw. nekdy bych rada videla nejakou minimalistku slovanstejsi stavby tela, ale je to marny, marny, marny. asi .-] treba: slovanska hruska vs. horizontalne pruhovanej uplet...! (no flame na BMI, ale.)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    obrazek k tomu

KAATHA
    KAATHA --- ---
    samy designovy obleceni od spousty znacek, krasnej vyber, spousta minimalu

Women | LN-CC
    http://www.ln-cc.com/women/icat/women/

ZARA
    ZARA --- ---
    KAATHA: aaaaaaah!
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    ohnonono

Maje
    Lookbook | Maje
    http://us.maje.com/the-collection/look-book/
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    MUI: ach. ne. neeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeneeeeeeeeeee ne! /
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    MUI: tyjo nektery moc hezky, ale ta navigace ZABIJI .-]
    SEOM: ach tak .-)
    SEOM
    SEOM --- ---
    ZOOEY: to je ta hra "dybych si MUSELA vybrat jen jedno":).jinac bych krom 1, 2 a 9 (po radcich) milerada nosila secko-bejt rokefelerova.
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    SEOM: ses na tom lip, mam favoritni minimalne 2/3 a to se kus v ready-to-weat kolekcich pohybuje kolem 600 liber

hehe 'ready to we(a)t' asi freudovskej preklep, nechavam .-]
    SEOM
    SEOM --- ---
    ZOOEY: chmm, z toho by se snadno vybíralo.favorit je druhá řádka úpe vpravo (včetně vlasů, (polo)boulím fandim dycky:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam