• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DESTINYXCoaching, koučink
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    EUCHENIE: To bych v tomto pripade prave ocenil!
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ERED_MITHRIN: jo a kromě toho, že pokud to chápu dobře, při koučinku by si měl na všechno přijít sám, tak mě dala i praktický tipy, i kontakty na lidi, co by mohlo zajímat, co dělám, že se na ni můžu odkázat
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    EUCHENIE: Diky za tip!

    Cili splnila tva ocekavani, pomohla te nasmerovat?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ERED_MITHRIN: http://www.petradrahonovska.cz/
    měla jsem s ní, nevim, 5 hodin,, ohledně podnikání a dobrý
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    Mate nekdo reference na karierniho kouce pusobiciho v Praze (nebo Skypu)? Nasel jsem par na internetu a nez si jednoho z nich nahodne vyberu, chtel jsem se zeptat tady, jestli uz jste nekdo nemel s nekym nejakou zkusenost.
    VONTRIX
    VONTRIX --- ---
    Ahoj, jsem zacinajici kouc a v ramci sbirani zkusenosti a pripravy na certifikaci ICF nabizim v tuto chvili do konce cervna koucovani Za Dar (jizdne, kafe, obed, ... ) na Litomericku a okoli Usti nad Labem. V pripade zajmu - posta.
    SH5PER
    SH5PER --- ---
    Nabízím k pronájmu nově zrekonstruované a zařízené prostory v klidné lokalitě a s výbornou dostupností MHD - ke koučování a terapii - http://www.rozvijimse.cz/prostory-kde-pracujeme/ .

    Kancelář se nachází ve Strašnicích jen pár minut chůze od metra Strašnická nebo tramvajové zastávky Nádraží Strašnice. Parkovat se dá snadno na parkovišti u domu či na ulici před domem. V domě, kde je kancelář, je ticho, klid a soukromí, sídlí zde jen několik firem. Lze využívat 2 toalety na chodbě.

    Cena za 60 minut je 250 Kč, cena za celý den je 1500 Kč. Při pravidelném využívání zajímavá sleva.
    BLUERAVEN
    BLUERAVEN --- ---
    Měl bych prosbičku o radu. Nejsem coach, ale mám vést v týmu hodinovou aktivitu s tématem na týmovou spolupráci. mohl by mě někdo navést na nějakou hru, kterou bych mohl demonstrovat význam týmové spolupráce? kdysi jsem jednu viděl, spočívala v tom, že každý měl seřadit něklik věcí pro přežití z daného senznamu podle jejich důležitosti a pak měla to samé udělat skupina. Skupinové výsledky měly být lepší než průměr skupiny (myslím) Sice to tehdy nevyšlo, ale bylo to docela zábavné... mohl bych poprosit o navedení kde hledat, nebo případně o tip na nějakou takovou hru? měl by se jednat o indoor aktivitu. předem dík
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    DESTINYX: Ne kazdej je egomaniak ;)
    DESTINYX
    DESTINYX --- ---
    PODFUCK: Bez jmen konkretnich koucu to pusobi hodne duveryhodne :-) (aspon v mob verzi nikoho konkrétního nevidim).
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Projekt venujici se koucinku ve sportu
    Home | Sport Hlavou
    http://sporthlavou.cz/
    DESTINYX
    DESTINYX --- ---
    On se o koucovani misty snazi. Ale hlavne, koucovani se touto formou podle me nenabizi, ne cloveku ktery neni motivovany a vlastne o to nestoji, to je zakladni fail.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    DESTINYX: Tak on nekoucuje, jen o koucinku mluvi... Ten hlas je mi povedomej, ale asi ho neznam. Kazdopadne zaver je hodne vtipnej.
    DESTINYX
    DESTINYX --- ---
    Chcete slyšet koučovací mazec? Znáte toho "kouče"?

    http://www.fffilm.name/2014/07/rozhovor-s-koucem.html
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Mam za sebou nekolik skupinovych koucingu a je to fakt silny. Na zaklade nich vznikla i nova Muzska skupina, ktera se prakticky ihned zaplnila, tak zvazuju zalozeni dalsi.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    DESTINYX: nasel jsem tam 1390,-/rok a doufam ze ostani, imho velmi relevantni otazky, ti zodpovi autor/i
    DESTINYX
    DESTINYX --- ---
    KINEMAK: Myšlenka zajímavá, ale.. jak tam chcete dostat lidi? Jak zajistíte návštěvnost? Proč by se měl kouč registrovat do "další" databáze a co ho to bude stát? :-)
    KINEMAK
    KINEMAK --- ---
    www.coachingcafe.cz .. rozjíždíme nový projekt pro prezentaci hlavně začínajících koučů. Pokud by někdo měl zájem, tak přihlášky již registrujeme ..
    DESTINYX
    DESTINYX --- ---
    BOSSORKA: Vsechny skoly mivaji informacni setkani, doporujucu je navstivit a navnimat se na lektory, musi tam byt ta spravna chemie.
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    PODFUCK:
    DESTINYX: ok, díky za tipy.... očekávám to, že budu schopná si připravit,vést a zhodnotit efektivní koučovací rozhovory s klientem

    tož to abych se do září rozhodla, do kterého z nich půjdu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam