• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    VACKY
    VACKY --- ---
    Operativa denní hlídky povinně nastuduje :D

Top 100 Arnold Schwarzeneggar Quotes - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=P861wyDAyuY&feature=related
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Velmi krátké zhodnocení hry z očí organizátora (bude se pravděpodobně objevovat jako Velmi krátké, Krátké a prosté Zhodnocení)

Hra jako taková byla koncipována jako akcí nabitý prodloužený víkend. Toto kritérium se nám (organizátorům) podařilo naplnit jen z poloviny a rádi bychom všem hráčům slíbili, že se podobně hluchá místa už snad nebudou opakovat.

Hru jako takovou zachraňovalo vzájemné hraní hráčů, kterým bych snad bez výjimky dal za "1" Díky dobrému hraní hráčů mohla organizace nasahovat více kauzálních eventů a tím byla hra přehlednější a logičtější.

Co mě však zklamalo, byly dvě věci. První z nich je fakt, že se hráči ani po celovíkendovém hraní ani o píď nepřiblížili k objevení dějové linie (a často vznikaly názory, že žádná nebyla). Druhou věcí, je problematika RP rozhodnutí v závislosti na neherních okolnostech. Troufám si říci, že jsme narazili na obrovský (a ostrý) kámen úrazu a bude potřeba takovou věc mnohem více a intenzivněji organizačně řešit.

Až na drobné neshody s některými hráči osobně hru hodnotím jako dobrou a jsem s ní víceméně spokojen.
    Heslo organizačního týmu je už pár let: "Show must go on" a tak je potřeba zatnout zuby, viditelné chyby po sté opravit a pokračovat dál

Děkuji všem, za hru a doufám, že se zase někdy uvidíme. D
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Děkuji všem hráčům za pěkné výkony ve hře.
    Zvláště někteří jste měli velmi velký úspěch.

Reporty posílejte do 18.12.2011 na Orgmail (připojte seznam věcí, co postava vlastní a okopírovanou průvodku)

mějte se všichni hezky

D.
    VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA: Nikde prece nepisu, ze ucastnikum vyberoveho rizeni schopnym promenit se v neco hebouckeho a chlupatouckeho nebudu nadrzovat. :]
    REINITA
    REINITA --- ---
    VACKY: měl by to být obrateň, říkám si...
    REINITA
    REINITA --- ---
    TNT: vzhledem k tomu, že jsem to byla já, kdo ty formuláře vyráběl, buď setsakra ráda, že jsi reporty psát nemusela :o)
    TNT
    TNT --- ---
    REINITA:
    sakra, za me nikdo reporty nepsal :o))
    ZURG
    ZURG --- ---
    REINITA: no jo no, nejak mi to nevyšlo ;) snad příště :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA: Myslím že reporty ze všech akcí nejsou k dispozici, protože VODKA DOŠLA!! :D Ale psat megadlouhy report za tri dny a tri noci se mi opravdu nechce :/

A musím souhlasit s Reinitou, kdo nehrál, o hodně příšel.

A jakožto samozvaný pověřenec pro vysoké pracovní nasazení a morálku na štábu denní hlídky vyhlašuji první kolo výběrového řízení na nového maskota denní hlísky.

Jedinou podmínkou do prvního kola výběrového řízení je aby byl dotyčný světlý a v pracovním poměru u noční hlídky. Motivační dopisy s přiloženým životopisem a fotkou posílejte do 31.12.2011 na Rich4rd.novotny@gmail.com.

:-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    kdo jste nehráli, o mnoho jste přišli.
    REINITA
    REINITA --- ---
    ZURG: jsem se těšila, že tě uvidím ve hře, a ty nic :o)
    REINITA
    REINITA --- ---
    tak mě napadá, jak to funguje s expováním? máme psát nějaké reporty, i když jsme si herně šikovně zařídili, aby to za nás psal někdo jiný? ;)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Limitní doba přihlašování se velice blíží.
    Kdo nedodá přihlášku s historii do neděle 20.11. nebude moct být jako hráč zaregistrován.
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    promiň, ale ilja je nemastnej neslanej:-)
    v příští anketě možná bude:-)
    ZURG
    ZURG --- ---
    na nástěnce chybí Ilja ;)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    VASCO: hlídka šera? co to je? tak se jmenovala jen knížka.
    ve hře se pohybuje inkvizice ale inkvizitorů není mnoho.
    Snažím se jim vyhýbat, protože z logiky věci postavě, které skoro o nic nejde a má absolutní moc, tak těžko vymýšlet úkoly, questy a zápletky.
    VASCO
    VASCO --- ---
    co hlidka sera?
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    a kde je problém?:-)
    SPACEANGEL
    SPACEANGEL --- ---
    vzdycky jsem chtel byt soucast nocni hlidky :)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Přihlašování na Larp Pražská hlídka IV Nesmiřitelní je spuštěno.
    Stále ještě zbývají volná místa, převážně u Noční Hlídky.
    Brzo se na nástěnce objeví kapacita a vytíženost.

Prosím hráče, kteří by si rádi zahráli nějaké CP, tak aby mě kontaktovali v poštou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam