• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Pro případné zájemce o setkání s organizací (Mnou),
    čtvrtek a pátek jsou poslední dny, kdy je možné mě kontaktovat a domluvit setkání.
    V sobotu už budu mít plné ruce práce a těžko se to stihne.

Napište mi do pošty nebo zavolejte a domluvíme se...

(Pozn. toto není seznamka)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    VACKY: Ano, není tolik hráčů, aby mělo význam mít více termínů a časů
    VACKY
    VACKY --- ---
    DANAKETH: Světlý i temný najednou?
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    SILENTBOB: Ano... omlouvám se, dělám několik věcí naráz a vypadlo mi to
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    DANAKETH: predpokldam ze je to v nedeli 18.8. :-)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Registrace a formální začátek hry proběhne v baru Zulu (Na Bojišti 8, P2) od 18:00.
    S sebou registrační poplatek a případné otázky k pravidlům a hernímu světu.

Oficiální zahájení hry proběhne pravděpodobně ve 22:00 (berte s rezervou)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    VACKY: Web bude během dnešního dne aktualizován (nejenom o tuto informaci)
    VACKY
    VACKY --- ---
    DANAKETH: Šéfeee a kolik je teda ve ktery hlídce lidí? Na webu je pořád 3 vs 3 :) Mě by zajímalo jak to aktuálně početně vypadá. Mám ručičky dozadu a když bude víc světlejch bude to znamenat že budu muset dělat taky něco jinýho, než se povalovat na štábu a popíjet vodku :)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    POZOR! POZOR!
    Hlášení pro hráče a CP.
    Ode dne 1.7. 2013 má hra Pražská hlídka nového organizátora. Znáte ho pod přezdívkou Mortimer (NYX: MOR_TIMER).
    Bude mít na starost vedlejší dějové linie. Kromě toho je právoplatným sekundárním organizátorem a je oprávněn k řešení většiny herní agendy.

V příštích dnech do tohoto klubu přibudou kompetence organizátorů (s čím za kým chodit/volat)

zdraví

Danaketh
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Vážení a milí hráči (potenciální hráči, cp, organizátoři a Jiní),
    ve finále se našlo dost odvážlivců, kteří se na letní díl hry Pražská hlídka přihlásili, takže oficiálně potvrzuje, hra BUDE (v datu stanoveném na webu).

Pro více informací o organizačním setkání hráčů před hrou sledujte informace v tomto auditku či na webu hry.

Informace nadstandardního charakteru (ty které jinde nenajdete) směřujte do mé pošty či (v případě urgentních věcí) na organizační telefony.

zdraví

Danaketh
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Larp Pražská hlídka vyhlašuje výběrové řízení na tyto pozice:
    (larp Pražská hlídka je kontinuálním larpem, který běží již od roku 2010 a letos pokračuje již devátým dílem)

Koordinátor NPC
    - Koordinátor připravuje a vypouští NPC (CP) do hry a naopak od nich přebírá a syntetizuje reflexe z herního prožitku jejich i hráčů. Další činností je skládání a příprava CPtýmů působících na eventech.
    - Jedná se o náročnou a namáhavou činnost, která v sobě kloubí kus práce dramatika, divadelního inspicienta, personalisty a dalších profesí.
    - Naprostou nezbytností pro tuto pozici je pořádkumilovnost, pečlivost, trpělivost a smysl pro humor. Velkým plusem je kreativita a smysl pro drama.

Administrativní pracovník
    - Administrativní pracovní zpracovává příchozí informace od hráčů, třídí a archivuje zpětnou vazbu a přímo komunikuje s hráči a hráčskými skupinami prostřednictvím herních fór.
    - Náročná práce vyžadující velkou organizovanost a rychlé reakce na podněty. Budete spojnicí mezi příběhovou částí organizace a hráči.
    - Pro tuto pozici preferujeme převážně osoby ženského pohlaví se zájmem v telefonování.

Kreativec vedlejších dějových linii
    - Velice důležitá a náročná role v organizačním týmu. Náplní práce je vytváření většího množství situací a setkání pro hráče. Samozřejmostí je kooperace s koordinátorem NPC a dalšími členy organizačního týmu.
    - V této pozici je více než kdekoliv jinde žádoucí velká míra kreativity, ale také umírněnosti a trpělivosti. Velmi potřebné jsou i prezentační schopnosti a hlavně samostatnost a zodpovědnost.

Toto výběrové řízení se koná prozatím pro hru Pražská hlídka IX Na ostří nože, která proběhne v termínu 18-25.8.2013.
    Hra jako taková vyžauje velké množství příprav, proto je potřeba počítat s relativně velkou vytížeností i před vypuknutím celé akce.

Případní zájemci, nechť se mi ozvou telefonicky (viz. web hry) či do pošty. Domluvíme si nějaké setkání a probereme věci osobně.

zdraví

Danaketh
    Hl. organizátor larpu
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Zaznamenal jsem 5-7 pokusů o přihlášení na letní díl Pražské hlídky.
    Kdo jste tak ještě neučinili, váš čas se povážlivě krátí. Konec přihlašování je vyhlášen na 10.8. 2013.
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Tak jo Dámy a Pánové,
    je konec!

Zase máme na nějakou dobu od sebe navzájem klid.
    Jsem rád, že jste hráli a že jste do té hry investovali, kolik jste investovali.
    Příští díl začíná 18.8. a končí 26.8. 2013. Neváhejte a přihlašte se.

za organizaci zdraví

Danaketh

PS: stále máme ještě spoustu neplatičů, vyrovnejme dluhy, než budeme muset zvyšovat cenu akce o placení chlapců s ruským přízvukem :-)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Prosíme osoby, které nám ještě stále nedeponovaly registrační poplatek, aby tak učinili nejpozději v neděli 31.3. na afterparty v Zulubaru (začíná ve 21:00)

děkuji

Danaketh
    DRAKEN
    DRAKEN --- ---
    Velká rada promluvila:
    V neděli končí hra v čase 20:00 a následně navazuje na event "Afterparty v Zulu". Potvrďte do zítra (pátku) do 20:00 svou účast kvůli rezervacím.

Howgh.
    FIN
    FIN --- ---
    DRAKEN: bezva. mohl bych zítra dostat ty expy za poslední týden z pondělí? :-)
    DRAKEN
    DRAKEN --- ---
    Oficiální vyjádření:

Závěrečné reporty (celkové), k tomu report za poslední týden a deníčky postav se přijímají po hře a nejpozději do 14.4. (reporty s datem po 14.4. nebudou akceptovány ani na vyjímku). Howgh

All hail to the bandit king!!!
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    KVIIIK: Já bych šel hrát hned...:-D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    sorry za spam, zítra to smažu :)

NA TENTO VÍKEND JSOU POSLEDNÍ DVĚ VOLNÁ MÍSTA NA LARP STŘEPINY!!
    Jelikož je to na poslední chvíli, bude velká sleva. info na http://strepiny.larp.cz
    TENRAI
    TENRAI --- ---
    DANAKETH: Díky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam