• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    VACKY
    VACKY --- ---
    Tak, poskládal jsem si hlavní motivy recenze: alkohol, spánková deprivace, porušování dopravních předpisů, porušování vyhlášek českého telekomunikačního úřadu, rušení nočního klidu .. kde že se ty recenze maj publikovat? :D
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    FIN: přečetl jsem, udělám si podrobnější názor, jdu se na to nasnídat:-D
    FIN
    FIN --- ---
    DANAKETH: můžeš začít číst, máš ji v poště :-)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    FIN: díky, hořím nedočkavostí
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    PATR1K: Nemyslím, že to je dobrý nápad....
    FIN
    FIN --- ---
    DANAKETH: tak abys furt neremcal a já konečně splnil slib, právě ji dopisuji. ale bez dalších úprav v prvotním nástřelu to okamžitě veřejně publikovatelný PR není, to si pak budete muset upravit (vyhrazuji si autorizaci).
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    DANAKETH: zkus kontaktovat Baldu nebo Maníka (dmanik@seznam.cz)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    PATR1K: Je to zvláštní, ale když jsem se pokoušel protlačit hru do larpové databáze, tak jí ten systém vytvrale odmítal s poznámkou: Název vašeho příspěvku neprošel filtrem ****** os. tudíž není možné příspěvek přidat.

REINITA: Hmmm pro Hampiho:-D

Rád bych tyto recenze publikoval na našich stránkách (možná až těch nových) a na všemožných serverech o larpech (např. larp.cz).

VACKY: Samozřejmě, každý může poslat libovolné množství článků:-)
    VACKY
    VACKY --- ---
    DANAKETH:

1) Uplatit všechny co budou psát nějaký recenze aby je napsali mým jménem. Check.

2) Inkasovat 15 expů .. in progress.

:)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Ale tak nějaký hráči Světlých se tu taky najdou, žádný strach, jen v průběhu hry jsem neřešil žádné facebooky, nyxi a jiné internety.

To, co předeslala WINGY je spíše dlouhodobější problém, než-li aktuální stav. Otázkou je, zda má smysl se pouštět do jeho řešení zde.

DANAKETH: zauvažuj o larpové databázi
    REINITA
    REINITA --- ---
    a jinak taktéž děkuji za hru, už jsem si ani nemyslela, že mě krom Systému nějaký larp přiměje si čistit zuby po jednáních :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    DANAKETH: hmmm, expy... no pokud někdo z hráčů potřebuje ghostwritera, ozvěte se mi do pošty, nějak se domluvíme :o)

a teď vážný dotaz - kdo má být zamýšlená čtenářská skupina těch recenzí? potenciální noví hráči? potenciální nová cépka? dřevárníci? hráči komoráků? čtenáři larpové databáze? Hampi?
    já jen, jestli to má obsahovat slova jako "imerze" a "gejmdyzajn", nebo to má být lidovější. ;)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    SANELIN:
    SCARA1989:
    SHANTI11:
    AMBERAN:

a dalším

Jsme rádi, že se líbilo.
    Máme (jako organizace) vcelku neskromné plány, jak udělat ještě lepší hru, tak doufáme, že se příště poštěstí.
    Něco bychom však od Vás, hráčů a NPC atd. potřebovali:

1) Abyste nám zachovali přízeň a hráli i nadále
    2) Abyste se zamysleli a napsali nám, co se vám líbilo a co méně, abychom to mohli upravit
    3) Abyste na další díl pozvali své kamarády, protože velikost prostředí, je jedním z nejvíce limitujících faktorů.
    4) Abyste napsali výstižné reporty a reflexe.

Rád bych tímto také vyhlásil soutěž o 3 x 5exp, které budou uděleny těm hráčům (v případě NPC, se pak nějak domluvíme). Kteří budou do poloviny měsíce září (15.9.2013) schopni napsat tři nejlepší recenze na letní díl hry Pražská hlídka IX Na ostří nože.
    Recenze prosím posílejte na organizační email Prazskahlidka@gmail.com

(V případné recenzi buďte spravedliví a upřímní. Jak my, orgové, tak vy či další čtenáři chtějí číst o čem hra byla, co vás na ní zaujalo, co se vám líbilo, co naopak ne atd.)

S pozdravem

Danaketh
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Pripojim se k dikum, bylo to fajn, velmi jsem si ten tyden uzil :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Díky všem za hru - organizátorům, cpkům a samozřejmě hráčům, moc jsem si tenhle týden užila, byli jste skvělí!
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    Děkuji!
    Byl to emotivní, místy surový, místy smutný a místy veselý týden, plný krásných herních zážitků.
    Ranní vstávání bylo na 3 etapy, hodně to bolelo, ale jsem mezi živými a nyní vzhůru do reality..
    Auu... :-D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    díky za hru, bylo to prima, budu se těšit na podzim...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DANAKETH: snad promile, ne procenta, to by to na té afterparty vypadalo jako ve štábu... :)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    Mám tu po včerejší motorkářské párty nějaké 2 nabíječky a jeden obal na telefon, donesu večer.
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    WINGY: To jsme rádi:-)

Což mi ovšem připomíná. Konec hry bude kolem 18-té hodiny (pokud máte své pikle dopiklete, plány doplánujte atd.) následně vás budeme s CPčky, organizátory a dalšími zájemci, očekávat v baru Zulu, ke bude od 21:%% afterparty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam