• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DANAKETH: kuš! bagrem to půjde naráz a snadno ;)
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    PATR1K: Pochybuji o tom, že ty vubec nějaký "morál" máš. Právě proto, že mam morálky dost a zodpovědnosti také, řeším věci tisikrát duležitější než nějaké larpy a reporty na ně. ¨
    Velice ráda se s tebou o svoje starosti podělím, pokud máš zájem.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    SCARA1989: jojo, já jsem živ jen z vesmírné energie :-)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    KID_MCHUTT: Vykopat??? to snad zvládnete sami, ne?:-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MOR_TIMER: ušít na míru rubáš, stlouct na míru rakev, vykopat na míru hrob. Mramor je drahý, bude tudíž neoznačený... :)
    MOR_TIMER
    MOR_TIMER --- ---
    PATR1K: byl ale je lepší pozdě než nikdy ti kdo poslali report včas budou odměněny exp navíc.

Jinak není potřeba aby jste posílaly romány úplně postačí heslovitý výtah co jste dělali , co vás zaujalo nebo co chcete podnikat dál.
    Pro nás je to totiž dobrý návod jak vám ušít něco na míru :-)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    SCARA1989: tak tomu se říká zodpovědnost ;-). Já bych na to asi morál neměl :-)
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    PATR1K: Jo, například já, protože od konce Srpna nestíhám vubec nic :-D

MOR_TIMER: Tenhle týden bych se k tomu snad už měla dostat a doufám, že to i pošlu... Velice se omlouvám, ale fakt to nešlo
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    MOR_TIMER: nebyl deadline 15. 9.? Protože se obávám, že po deadline už reporty nepíše opravdu nikdo...?
    MOR_TIMER
    MOR_TIMER --- ---
    Poprosil bych všechny kdo ještě neodeslali reporty aby tak učinili v nejbližším termínu. Nastal čas kdy se zamýšlíme nad dalším dílem a váš pohled na události je inspirativní při plánování věcí příštích.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    DANAKETH: ale Tvůj názor si poslechneme a možná k němu i přihlédneme :-)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    PATR1K:
    REINITA: žádný strach, jsem si vědom, že jako organizátor, vám do toho nemám vůbec co kecat:-D
    REINITA
    REINITA --- ---
    PATR1K: přesně tak, jako neregistrovaní Jiní ;)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    V pohodě, my zvládneme hrát i bez registrace :-).
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Pro Vás, kteří jste se ještě nezačali registrovat.
    Nedělejte to, pozastuji registraci na podzimní díl, dojde k úpravě registračních "požadavků", ale nějak stále nejsou kapacity tyto požadavky sepsat. Buďte prosím trpěliví.

D.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Ahoj, sorry za spam, ale už jsem zoufalý.

Nabízím svoje místo na De la Bête, druhý běh (2.-6.10.). Zajímavá a docela akční role, info v poště. http://www.delabete.cz/
    RAILA
    RAILA --- ---
    DANAKETH: Co už...tak holt hlídky až na jaře...
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    DANAKETH: výborně
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    DANAKETH: Díky za info
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    AMBERAN:
    TRICIE:
    SANELIN:
    PATR1K:
    KALE_VAN_THEER:
    a dalším...

Na popud vypsané ankety, doporučení, zaneprázdněnosti organizátorů a jiných side infromations, vyhlašuji následující desátý díl hry Pražská hlídka na datum:

28.11-1.12. 2013

Na všechny hráče se budu těšit a osobám, kterým tento termín nevyhovuje se hluboce omlouvám a pevně doufám, že nám zachovají přízeň.

Registrace na hru Pražská hlídka X (prozatím bez podtextu), bude zahájena 15.9. 2013 (stejně jako deadline reportů z dílu IX)

Danaketh
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam