• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    MONTYB
    MONTYB --- ---
    Utajený svět pražský, inspirovaný The Secret World.
    A termín byl zvolený tak, aby se ideálně nekryl, protože jsem si pamatoval termíny letních hlídek z let 2011 a 2012 jako první půlku srpna.
    A jak píše Ambeřan, tak je tam stále jeden týden mezi kempy a USP, takže je tam ta možnost uspořádat Hlídky. Nebo můžou být první zářiový týden. Je to na Danakethovi a jeho týmu, jak to jim vychází.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    DANAKETH: Kempy konci v sobotu 9.8. Utajeny svet zacina v nedeli 17.8. vecer. Tyden tam je stale k dispozici ;-)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    FIN: Akce se účastnit nebudu, ale krýt v jednom termínu dvě městské akce s hodně podobnou cílovou skupinou, mi nepřipadá příliš moudré. Navíc mi přijde nefér krýt se s akcí, která si svůj termín konání zvolila dříve a právě za účelem jakési... časové exkluzivity.
    FIN
    FIN --- ---
    DANAKETH: jestli ty sám na tu akci nepůjdeš, klidně se s ní kryj :-) celej rok je furt něco :-) (logický postoj zavilého hlídkaře:)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    SHANTI11: S TSW nebo jak se to jmenuje. Dělá na tom Monty a Jenůfka
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    DANAKETH: S čím se to kryje?
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Zdravím,
    všem se omlouvám, ale letní díl hry Pražská hlídka s největší pravděpodobností nebude.
    Původní zamýšlené datum bylo 16-23.8. ale krýt se s jinou pražskou městskou akcí mi nepřipadá moudré.

Ještě než začnou probíhat případné otázky, dřívější datum není možný kvůli Letním Kempům a pozdější kvůli larpu Miramos.

Děkuji za pochopení
    WINGY
    WINGY --- ---
    Já vím... já se vzásadě jen ptám, protože potřebuju odpovědět, kde budu.
    A jo, jinak si i ztěžuju... ale pšt...
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    WINGY: ano, během srpna je skutečně hodně věcí.. a během září a října a listopadu a prosince atd...
    WINGY
    WINGY --- ---
    Díky. pokouší se do srpna nacpat nějak moc věcí...
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    TED_VAVRA: Neváhám... jen si musím dát dohoromady, kdy mám čas
    TED_VAVRA
    TED_VAVRA --- ---
    DANAKETH: Jestli váháš mezi víc volnými termíny, nechceš vypsat nějakou anketu nebo doodle? Protože rozvrhy už se začínají plnit...
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    DANAKETH: Jé, to bys byl moc hodný. Mně by se to taky hodilo :-)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    WINGY: Zatím to ještě nemám pro myšlené, ale zamyslím se a dám co nejdříve vědět.
    WINGY
    WINGY --- ---
    Dee... máš představu o létě? (časově)
    FIN
    FIN --- ---
    důležité technické upozornění: některým lidem jsem něco slíbil a někteří lidé něco chtěli - jsem si ale jistý tím, že jsem všem takovým řekl rovněž, že *jsem děsnej sklerotik a že kdo se nepřipomene a neozve, na toho beznadějně zapomenu*. tak tímto vám to říkám, protože už jsem samozřejmě zapomněl.
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Zdravím vážení Hráči,

reporty z podzimního dílu mi prosím posílejte do 23.12.13. pokud ježíšek dá, v týdnu po vánocích bych vám rád poslal hodnocení a výhledově v druhém týdnu měsíce ledna spustil registraci na jarní díl hry.

děkuju Vám za obětavé hraní

Danaketh
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    V 17:15 byl vypuštěn poslední event, který pro Vás organizace připravila.
    Očekáváme plné dořešení někdy po 18-té hodině, pak skončí hra.
    Pokud by měl někdo touhy hrát dál, může, ale plná organizační podpora končí v 18:00.

Všem hráčům děkujeme

Ve 20:00 začíná v CaféBaru Elyseum Debriefing/malá afterparty na níž jsou všichni srdečně zváni.
    QWERTISIM
    QWERTISIM --- ---
    Jo a asi půl kiláku od místa kde jsem původně chtěl.
    QWERTISIM
    QWERTISIM --- ---
    DANAKETH: Ano, tam jsem to našel správně, jenže cestou tam jsem se ztratil a našel jsem se s trochou (no možná větší) cizí výpomoci kousek vedle. (Taky kopec, taky park. Jen na vrcholku místo holého kopce velká budova.:-D) A když se tyhle všechny faktory zkombinovali s mojí již tak velkou vrozenou pomateností...
    A myslel bych si nejspíš, že jsem byl na správném místě dodnes, pokud bych se nechtěl podívat kde jsem to zabloudil a zjistil jsem, že podle mapy tam na vrcholku žádná budova neměla být.
    Samozřejmě netvrdím, že jsem se nemohl do hlubin tajemného portálu google ponořit více a najít si fotky, jak jsem učinil o dost později, ale stále si myslím, že jsi mohl trochu brát ohled na to, že to zde prostě neznám.
    Ale fakt neva, neva, jenom pokud mi dneska ještě něco pošleš, tak raději rovnou i s fotkou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam