• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    FIN
    FIN --- ---
    REINITA: rozpoznával jsem hlásky, samohlásky a slabiky. o smyslu již totéž tvrdit nemohu :-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    FIN: já bych teda ty zvuky nenazvala mluvením, jsi velmi velkorysý v hodnocení :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    FIN:
    FIN
    FIN --- ---
    REINITA: ale zůstává zachována schopnost mluvit! jednou jsem se o tom sám přesvědčil. je kuriózní, že jsem si přitom připadal náhle neukecaný...
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    REINITA: jo jo, to znám. To je jako když se vezme hokejka nebo fotbalák. Nebo když si povídáš s kočkou a tak...
    REINITA
    REINITA --- ---
    FIN: ony si to o sobě nemyslí, protože nemyslí. zkusil jsi někdy vzít do ruky pompomy? jsou to všechny bez výjimky magické artefakty, které snižují IQ rychlostí 10/sec
    hovořím z vlastní zkušenosti.
    FIN
    FIN --- ---
    REINITA: ony si to o sobě myslí. patrně nějaký bizarní novodobý kult či co.
    REINITA
    REINITA --- ---
    VACKY: já pořád nechápu, jak je možné, že má roztleskávačka nějaký mozek...
    VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA
    REINITA --- ---
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    FIN: taky by mi přišlo divný, kdyby mě snědla nějaká vědma :-)
    FIN
    FIN --- ---
    SANELIN: ale ano. jiní se dohodli, že se nebudou - krom řady dalších věcí - lovit a že lovit je povoleno lidi. tak platí dohoda. je pak na každém, aby ji dodržel nebo ne. jen jsem chtěl upozornit, že aspekt "morálního pochybení" kulhá. ve skutečnosti aspekt morálního pochybení bych viděl na libovolného jiného ne-upíra a ne-lykantropa, protože ti ostatní žrát věru nemusejí :-) tam už je to divné :-)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    FIN: bo i tak lze vykládat určité body dohody... jak někteří s oblibou činí. Ve skutečnosti, když neskončím na čímkoliv jídelním lístu budu celkem ráda... a věřím, že kdokoliv další taktéž.
    FIN
    FIN --- ---
    SANELIN: ano, forma dvounohého homo sapiens sapiens obdařená z důvodů určité energetické disbalance schopností pracovat s energií šera. a?
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    FIN: ale my se nebavili o lidech... my se bavili o jiných Jiných...
    FIN
    FIN --- ---
    SANELIN: zajímavé. musím žrát, jinak bych zemřel - žral jsem. a teď mi vysvětli, kde jsem morálně pochybil. obávám se, že vysvětlit morální pochybení v tom "být predátor" je poněkud náročné na znásilnění logiky :-)
    VACKY
    VACKY --- ---
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    PATR1K: v tom případě se připrav na Morální pochybení :)

ELVOTHIEN: žádné dilema není, pokud to byl mírumilovný a neškodný jiný, tak útočníka zakolíkovat do sarkofágu... pokud byl sežraný oficiálně celosvětově hledaný terorista, přidat k němu ještě vypsanou odměnu... ;)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Pro mě to není dilema, pro mě to je normální informační dotaz na orga :-).
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    SANELIN: Tydlety vaše diléémata.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    PATR1K: ale fuj... to je přeci nemorální a neetické (ale zase argumentace plýtvání jídlem by fungovat mohla... *fp*)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam