• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    REINITA
    REINITA --- ---
    PATR1K: a safra... četla jsem "dětské lesbičky"...

LIMWEN: croiSSanty...?

(přiznávám, je to dneska dlooouhé jednání)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Právě že ne, chtějí croissanty... ale musím přiznat, že první, co mě napadlo, když jsem to uviděla, bylo "Jak mě sakra našli tady..?"
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    A chtějí dětské lebčičky a tak...?
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Právě mi v práci přišel mail s přemětem "objednávka Thule s.r.o." Dost jsem sebou thla, jak jsem to v té poště uviděla a nějakou chvíli mi trvalo srovnat si v hlavě, že ta firma se tak vážně jmenuje...
    JENUFKA
    JENUFKA --- ---
    Vážení,

tento čtvrtek večer bude další aukce.

Pokud máte zájem cokoliv do aukce dát poprosím Vás o osobní kontakt s tím, co máte zájem prodat.

Potřebuji vědět - co, kolik, a vyvolávací cenu.

Na dalších podrobnostech se můžeme domluvit osobně také do pošty.

Ve středu k večeru vyvěsím seznam dražených předmětů i s vyvolávací cenou.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    S4MUEL: My tu máme celkem prču, takže to naštěstí taky nehrozí ;)
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    SANELIN: takže "Nejsmutnější"?
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    LIMWEN: naštěstí mám šéfa, takže nehrozí :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    LIMWEN: ne, ale "Světlano" ano. A má to takový divný zvuk :o)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Ne, ale pokaždé, když někdo volá na kolegu Viktora, mám takové podivné tiky...
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    A už jste někdo oslovili svou šéfovou v práci "Nejsvětlejší..." ?
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    VLADDRACUL:
    SANELIN:
    Dokud se ještě měsíc po Maškarádě nehlásíte vašemu studijnímu do telefonu "Blackwater speaking, how may I help you?"
    Tak je to dobré.
    Naštěstí byla paní pohotová a plynnou angličtinou oznámila, abych jí předala slečnu Koulákovou, že s ní potřebuje mluvit.
    Anžto jsem měla zrovna praxe v důchoďáku, sociální pracovnice po mém boku se sakra divila, jak si přendavám akorát telefon z ruky do ruky :)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    FIN: a co teprve Koblížek... :-)
    FIN
    FIN --- ---
    SANELIN: mně úplně stačí, jak jsem zblbej od ragulina, pročež občas, když někdo zavolá, zvednu telefon a automaticky vyplivnu "da?"

to bývá zmatené blekocání na druhé straně docela běžné :-)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    REINITA: ve skutečnosti úplně nejepičtější fail s telefonem se mi povedl někdy před cca 8-9 roky, kdy mi zazvonil telefon a já koukám - neznámé číslo. Se skrytým číslem mi tehdá volal jediný člověk - známý, policajt, když volal ze služebáku. A protože jsem od něj telefonát čekala, tak jsem se automaticky zahlásila: "U aparátu, nazdar náčelníku..." na druhé straně bylo asi tak deset-patnáct vteřin zděšeného ticha, načež se ozvalo: "Eeeh hm, tady ... é ... poručík Vomáčka... ehm, můžu mluvit s ....ééé paní ehm totiž slečnou to-ee Berkovou?"
    V to chvíli mě polilo dost horko, když jsem si představila situaci na druhé straně "aparátu"...
    (jména byla upravena)
    REINITA
    REINITA --- ---
    mě život už také naučil broukat do telefonu bedroom voicem "Ano, prosím" jen ve chvílích, kdy vím, kdo mi volá :D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    PATR1K: rozhodně, kdyby mi to nedošlo až po položení telefonu, možná bych se i pobavila trochou týrání ubohého otravy... :D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    SANELIN: Ale takovým to patří! :-)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    VLADDRACUL: to nic, to se stává... Můžu tě ujistit, že v tom nejsi sám. Vloni mi kdosi volal (pokoušeli se mi vnutit nějaký výhodný půjčky) a já zvedla telefon s automatickým "Goroděcka..." a na zmatené blekotání o tom, jestli se dovolal správně ze mě vypadlo "Što? Něpaněmáju..."
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Tak jo, mesicni hra je moc. Psal jsem instruktoru autoskoly a podepsal se jako Vaclav Polak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam