• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    FIN: dej mi minutku, zkontroluju, kde je problém, tohle měl být multiple choice, a když jsem to zkoušela, byl =D
    FIN
    FIN --- ---
    SHANTI11: tak jinak: takhle se mi ten dotazník nechce vyplňovat, protože prostá možnost "ano/ne" je pro mě zavádějící.

"máte zájem o osobní questy a linie?"

odpověď ano/ne nestačí. moje by zněla: "spíše ano" s poznámkou "dřív jsem si je převážně vymyslel/tak nějak definoval sám, šero pak většinou odkývalo a já to dělal. bude chtít nový org team pokračovat? anebo mi je bude vymýšlet? navíc spíše ano znamená "jo, ale nepo- se bez nich věnujte se napřed jiným hráčům, někteří to potřebují víc"

:-)

takže když bych nyní vyplnil dotazník stylem ano/ne, bude to dost zavádějící anebo na konci velká poznámka směšující mnoho malých poznámek z řady otázek. mám to i tak provést?
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    FIN: díky za připomínku, kdyžtak to prosím napiš do pole "Na závěr"
    FIN
    FIN --- ---
    SHANTI11: u řady otázek chybí možnost "jinak: vysvětlím" a pole pro poznámku
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Kdyby bylo cokoli nejasného, pište a ptejte se =) dneska zrovna nemám v práci moc co dělat, tak jsem tu pro vás ;)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Milí hráči, v rámci zlepšování hry bychom vás chtěli požádat o vyplnění krátkého dotazníku. Vám to nezabere příliš času (dle mého odhadu tak 15 minut) a nám to velmi pomůže.
    Děkujeme =)

za organizační tým

Hádě

Hlídky dotazník
    https://docs.google.com/...p1oN2bwhhf9JCj83nrPIyHeV3ZpbklU44KiJc/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link
    FIN
    FIN --- ---
    technická: jelikož někteří z vás vyjádřili vůli v dohledném budoucnu společně se mnou podnikat všelijaké akce, srazy, pokecy atd. a jelikož jsem zároveň silně sebestředný a nerad bych tu ničil křehkou duševní stabilitu některých citlivějších povah, zase jsem si jednou po letech na to založil vlastní klub: [ Finsko se nudí ]
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Zdravím, dnes jsem rozesílala expy, pokud by někomu z vás nepřišly (a poslali jste report ;) ) prosím, ozvěte se mi a nějak to vyřešíme =)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    VACKY: Tak nad tím jsme zatím nepřemýšleli, zařadím to programu další organizační schůzky ;) =D
    VACKY
    VACKY --- ---
    SHANTI11:

Dotaz: Bude dělat Thule vánoční večírky?
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Milí hráči!
    S potěšením vám oznamujeme, že další díl larpu Pražská Hlídka se uskuteční v termínu 21.-30.11. 2014. V reakci na současné potřeby hry jsme rozšířili organizační tým a od tohoto kroku si slibujeme výrazné zkvalitnění celé akce.
    Sledujte naše stránky a nebojte se na cokoli zeptat.
    Těšíme se na Vás!

Danaketh, Hádě, Janes, Rael a Eyrik
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Ano... já ho právě dopsala. A lituju toho nebožáka, co ho bude po mně číst, ani já nemám trpělivost si to po sobě alespoň jednou přečíst.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    IWOOLORIN: Se máš, že aspoň tak.. Vzhledem k přípravám na zítřejší odjezd na Azeroth to fakt nedávám.
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    Hm, myslel jsem si, že zvládnu report odevzdat dřív, než na poslední chvíli, ale nějak to neprošlo; do zítřka ho asi nedopíšu. Sorry. Last minute FTW.
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    KID_MCHUTT: Touche :-)

Omlouvám se za chybu přednesu
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ...a vzhledem k mezeře za tou pomlčkou je třeba výherci opravdu gratulovat :)
    FIN
    FIN --- ---
    PATR1K: bulls eye :-)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    FIN: Stačilo by říct, že to je absolutně nejvíc, co jsi viděl :-)
    FIN
    FIN --- ---
    JENUFKA: no obávám se, že je na pořadu dne opáčko z matematiky. v absolutní hodně v žádném případě nejsou 3 xpy víc než -15 xpů. a na tom bych i trval :-)
    JENUFKA
    JENUFKA --- ---
    FIN: Obávám se, že pouze pokud to bereme absolutně, z hlediska numerického i 3 expy jsou víc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam