• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SHANTI11:
    PATR1K: Přemýšlím, kolik masových vrahů se na podzim objeví :-D
    TED_VAVRA
    TED_VAVRA --- ---
    SHANTI11: Článek 7, odst. 5: Existuje nějaká přesnější definice, co všechno je "protistrana", kterou mám seznámit s úplnou obžalobou? Když chytím retardovaného vlkodlaka, stačí, když obžalobu omlátím o hlavu jemu, nebo musím jít i za Nejtemnější, aby jí omlátila o hlavu mě? :-)

Jo a palec nahoru za přečíslování inkvizičních vyhlášek. Je vám doufám jasné, že teď musí přijít něco pořádného...

AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    PATR1K: Tak tohle tam doposud bylo, jen doslo k upresneni, kdo jsou ti poskozeni, aby se nehledaly teticky z pateho kolene, ze jo :-)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    SHANTI11: takže modelový případ - narazím na týpka, který vyvraždil celé město. Tak ho vezmu za ucho a dotáhnu před Inkvizitora, který ho může zažalovat, protože Inkvizitor může žalovat bez omezení?
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    PATR1K: muhehe, upiri timto dekuji za nedocenitelny napad.
    VACKY
    VACKY --- ---
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    SHANTI11: "4) Poškozeným se rozumí osoba příbuzná oběti v linii přímé do 1. stupně (rodiče, děti), sourozenci a partner. (v případě čl. 17, písm. a, b)"
    Takže když vyvraždím celou rodinu a podaří se mi to týden ututlat, tak jsem potom právně nenapadnutelný, protože
    "Obžalobu je možné podat do 168 hodin od žalovaného jednání nebo do 96 hodin od chvíle, kdy se poškozený o jednání dozvěděl."
    ??
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Došlo k drobným úpravám a upřesněním ve Velké Dohodě. Všechny změny jsou barevně vyznačeny.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Co se hráčských medailonků týče - kdo jste medailonek neposlali doteď, máte ještě šanci připojit ho k samotné registraci. Budeme se na ně těšit =)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Na webu jsme aktualizovali sekci Kdo je Kdo. Další hráčské i nehráčské postavy, se kterými se můžete na hře potkat, budou postupně přibývat =)
    REINITA
    REINITA --- ---
    KID_MCHUTT: přesně ten, akorát česky se to překládá jako Šaabova zeď :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AMBERAN: tím se vyvolá Murloc? :)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Um Igni RWLRWLRWL :-D
    ROWEN
    ROWEN --- ---
    AMBERAN: Super, dost me to vydesilo.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    ROWEN: Napraveno, diky za upozorneni, ted je tam verze 1.3.
    ROWEN
    ROWEN --- ---
    Pravidla Ritualni magie na strankach je aktualni? Ja jen ze v nich jsou pomerne dost chyby, nejasnosti a jsou dost odlisne od verze 1.3.
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Připomínám, že deadline pro posílání medailonků je do 14/09.

Těšíme se na ně!

PATR1K
    PATR1K --- ---
    Koukal jsem, že je nové FAQ na stránkách. Mám dotaz ke smrti Jiných a to upírů - rozpadají se?
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    ELVOTHIEN: pokud budete chtít do kalendáře na larp.cz přidat událost pod PbN hlavičkou, tak se mi ozvěte do pošty.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam