• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    TED_VAVRA
    TED_VAVRA --- ---
    Jo a ještě dvě otázky:
    Má nelicencovaný lov nějaký ekvivalent zásahu? Kdysi jsem byl možná mystifikován, že je to úměrné 5-4. kategorii.
    Jak je to s násilnou iniciací potenciálních Jiných (kousnutí upírem nebo vlkodlakem)? Je trestná, má nějaký ekvivalent zásahu?
    REINITA
    REINITA --- ---
    AMBERAN: díky, náčelníku, zrovna to sem jdu psát... vždyť tak se to vždycky dělalo. a fungovalo to.
    nevím, jak to máte zařízené vy, ale u Temných (jakkoli polointeligentních, kanibalech a já nevíco ještě) platilo a platí, že pokud (případně dokud) se obžalovaný nevyjádří jinak, hájí ho Eva (pokud se ona nevyjádří jinak :)).
    pro Světlé jsem to brala taky tak, když jsme se chystali tapetovat Světlého, seznámila jsem s tímto úmyslem Nejsvětlejší/-ho.

ráda bych totiž připomněla to, že bylo dobrým zvykem probrat tu kauzu ještě dřív, než se vůbec začala psát obžaloba. Ano, ještě o kus dál Světlí žalovali vše, co se hýbalo, ale asi se shodneme na tom, že je to pro všechny strany ztráta času (což chápu, že plýtvání časem Temných je vždycky fajn, ale plýtvání časem Inkvizice už by s takovým jásotem přijato být nemuselo).
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    LIMWEN: Já bych to viděl tak, že 48 hodin předem seznámíš ty zastupce protistrany, o kterych víš. Pokud nevíš o žádném advokátovi, a nevis o tom, ze by se dotycny mel v umyslu obhajovat sam, tak seznamis zalovaneho a Nejvyssiho. Kdyz vis o advokatovi, seznamis advokata. Kdyz vis o tom, ze dotycny se chce hajit sam a Nejvyssi ho hajit nebude, seznamis jenom zalovaneho.

Ostatně, zrovna tohle tam bylo doposud uplne stejne :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    DŮLEŽITÉ ORGANIZAČNÍ OZNÁMENÍ!

Vyhlašujeme STOPSTAV na přihlášky pro MÁGY. (pokud máte ve svém okolí nováčky, kteří by chtěli hrát, upozorněte je na to, prosím. Informace se samozřejmě objeví ještě na facebooku a na stránkách hry.)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Pokud dotyčného přepadneš s žalobou daných 48 hodin před předáním Inkvizici, on se tím pádem dozvídá o žalobě poprvé, tak logicky musí seznámit svého budoucího obhájce se všemi informacemi, ve svém vlastním zájmu. A ty mu ty informace samozřejmě musíš poskytnout.
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Já bych se vrátila k té dohodě a seznamování protistrany. Ty píšeš, že by 48 hodin před podáním k inkvizici měl už vědět, kdo ho bude zastupovat. Co když ještě neví, že ho bude někdo žalovat? Pak je dostatečné seznámit s žalobou jeho nezávisle na tom, koho si případně za těch 48 hodin sežene?
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    VACKY: Věřím, že tě chodí klepat přes prsty :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    ELVOTHIEN: Vidělas co je v Praze za světlý? My se tam v tý školce potkáváme. :)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    VACKY: I ty filuto... a to ti to ještě nikdo nezatrhl? cccc :)
    TRICIE
    TRICIE --- ---
    Ne, zbrane sebou nejsou treba...jde o spolecensky zazitek...nebude se vrhat nicim, nikym a ani obsahem neceho. :-)
    VACKY
    VACKY --- ---
    ELVOTHIEN: Když je mi smutno, jdu čerpat do školky. :)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    VACKY: Přijď si někdy poplakat...
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    VACKY: Já nikoliv. James, jako správný Anglický gentleman, se půjde seznámit s několika obyvateli tohoto, Londýnu počasím podobného, města.
    VACKY
    VACKY --- ---
    ERNEDAR: Ty tam jsdeš obhlížet jídlo?
    VACKY
    VACKY --- ---
    ELVOTHIEN: Mám z toho PTSD, potřebuju psychologa. :D
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    VACKY: Slyšela jsem zkazky :)
    Já jen, že ti ta upíří paralympiáda prostě nejde z hlavy :)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    VACKY: S tímto se nedá než souhlasit. Čili zbraně s sebou? Nebo se jedná o "přátelské" obhlídnutí "jídla"?
    VACKY
    VACKY --- ---
    ELVOTHIEN: Pokud se nemýlím, tak jsi tam nebyla a bylo to opravdu velmi traumatizující. I někteří hlídkaři z NH nás prosili ať to tam zapálíme. :)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    VACKY: No tak určitě :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    ELVOTHIEN: Jestli se bude upíří párty podobat tý minulý, tak jistí pamětníci onoho traumatizujícího zážitku budou hledat inspiraci v úplně jiných večírcích.

Blade fight scene- Wesley Snipes (1998)
    https://www.youtube.com/watch?v=yJt2N7LSptg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam