• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    JANES
    JANES --- ---
    Na dnešním večírku se bude vyskytovat několik CP. Jak si s nimi budete povídat, jaké informace se vám podaří z nich dostat, je čistě na vás. Nicméně pokud nějaká postava řekne: "Netuším, dlouho jsem v Praze nebyl." nebo "Tento večer se o tom nechci bavit." respektujte prosím, že na dané téma nebo danou otázku vám postava neodpoví, protože CP odpověď neví. Je to čistě herní mechanismus. Děkujeme.
    TRICIE
    TRICIE --- ---
    Pripominam,ze dnes v 19:00 je upiri vecirek v Blues sklepe.Tesime se na vas.:-)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ!

Jen pro připomenutí - preferovaný způsob komunikace je po mailu.
    Já chápu, že je jednodušší psát na FB nebo nyxu, ale skutečně budeme mnohem raději, když budete svoje dotazy zasílat na organizační mail.

Potřebujeme tomu dát nějaký řád a hezky tu spolupráci učesat ;)

Víte, že jsme tu pro Vás, že na Vás myslíme a že odpovídáme hned, jak můžeme.

Za ORG tým Rael
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Máme pro vás ještě jednu důležitou zprávu - vzhledem k tomu, že máme relativně hodně nováčků a také je potřeba ujasnit, jak věci na hře fungují, chystáme pro vás tři hlídkařské sedánky.
    Proběhnou v termínech 5.11. (středa), 11.11. (úterý) a 17.11. (pondělí) v Elysiu.
    Přijďte, určitě se dozvíte hromadu zajímavých věcí! =)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Vážení velevážení! Připomínám, že na konci října uzavíráme registraci (ted yza dva týdny). Kdo jste tak ještě neučinil, pošlete nám přihlášku ;)
    Těšíme se na vás!
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    ELVOTHIEN: A já si říkal, proč mi to nedává smysl :)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    ERNEDAR: Jak říkáš :D

ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    ELVOTHIEN: s knížkami nikoliv se slintama rovnou do ohně. začátek jsem překonal. uvidíme, jak to bude dál...
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    ERNEDAR: Je to skvělá knížka, když překonáš ten začátek ;-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    VACKY: Dvakrat.
    FIN
    FIN --- ---
    co jsou to "GPS koordináty"?
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    ERNEDAR: Tedy - s knížkama se nehází! Ale fuj!
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    VACKY: Jsem dočetl první část a udělalo se mi skoro blbě. Knížka málem letěla.... Uvidíme jak to bude dál. Na štábu se určitě zastavím ;-)
    VACKY
    VACKY --- ---
    ERNEDAR: Přijď na štáb a povyprávíme ti. :) Jestli je Denní hlídka ta z těch knih, kde to je jako soubor povídek, tak ta mi z nich přišla taky nejhorší. Ostatní jsou mnohem lepší.
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    Hm. Mohl by tohle někdo odvyprávět celé? Rád se pobavím. Denní hlídka je na čtení trochu o ničem. Spíš to připomíná harlequinku.
    VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA: Doteď má trauma z posledních ženskejch co se mu ztratily v parku a to už to budou tři roky :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    CYAN: to se Ragulin nikdy nesmí dozvědět! :D
    CYAN
    CYAN --- ---
    REINITA: jejda, to je obecně známá věc, na kterou jsem zapomněla - zabloudím v prázdné místnosti 4x4, když se předtím nekouknu na mapu :"D
    REINITA
    REINITA --- ---
    CYAN: to si říkáš hlídkařka? :o)
    CYAN
    CYAN --- ---
    REINITA: ne všichni :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam