• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Vlkodlaci vyhlašují další setkání!

Opět zkusíme kdo z koho, ovšem nyní nebudou mít hlavní slovo drápy, svaly či kosti. Nyní to bude klidnější než posledně, přijde řada na hlavu, a na své si přijde i náhoda:
    Dnešní klání bude mít formu hazardu. Přijďte vsadit a něco vyhrát do tanečního studia "Tančit může každý!"
    (Tělocvičná jednota Sokol Michle, Pod Stárkou 36/4, 140 00 Praha 4 - Michle).
    Hrát budeme poker a kostky.

(Výplata výher opět půjde přes účet Smečky)
    VACKY
    VACKY --- ---
    V pět hodin ráno na nádraží u bezpečnostních schránek:

Po chvíli nepřítomného zírání do prostoru a na pozadí drobného pocitu uspokojení z toho, že už je otevřeno. (mají zavřeno mezi první a třetí ranní .. ha-ha ..) ..

mi dochází strašlivá pravda..

TY SCHRÁNKY JSOU NA KLÍČ A NE NA KÓD !!! (nelze použít jako dead drop)

.. ani plakat mi nejde, jsem moc utahanej.

S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    pražským vlkodlakům, s láskou...

REINITA
    REINITA --- ---
    ASTRALIEN: hlavně zajistěte sklady okurčiček, žádná nesmí s Richter-Stošovskou uniknout!
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    Po událostech včerejšího dne bychom rádi dali na vědomí, že se naše společnost distancuje od veškerého jednání Denisy Richter-Stošovské. Ačkoliv možná zprvu nevěděla, s kým jedná, jistě si to byla schopna záhy zjistit, tudíž i my ji považujeme nadále za nedůvěryhodnou a kolaborující. Zdá se, že včera narychlo opustila Prahu, přesto po ní pátráme a prosíme o pomoc i Hlídky. Je možné, že ze skladů ALDy odcizila větší množství amuletů a proto může být nebezpečná i přes svou nízkou kategorii.

Novým jednatelem ALDy se, kvůli mým časovým dispozicím, dočasně stává Andrea Kalle, dokud se situace nevyjasní.

Aktuality můžete sledovat na http://ik-alda.czweb.org/alda.html , kde máme i základní zaváděcí ceník baterek.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    AMBERAN: ano, to je dobra pripominka, zavedeme
    diky
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    SHANTI11: Neslo by zase pouzit system "budte tam na cas", kdyz je treba priprava? U nekterych vyjezdu dava smysl prijet driv, at uz kvuli obhlednuti mista, nebo kvuli zabraneni tomu, co se ma stat.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Vždycky, ale úplně vždycky během hlídek, když někdo volá v práci na mého kolegu Viktora, mám hrozný tiky...
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Mí drazí a báječní =)
    Mám pro vás pár věcí:
    1) Prosím vás, jezděte nám na questy NA ČAS, +/- 5 minut maximálně, snažíme se tma posílat CP dřív, ale ne vždy to jde, zkuste prosím na daném místě nestepovat 15-20 předetím, než má dojít k oznámené události.

2) Pokud jste na místě, kde není možné nakreslit symbol kvůli terénu (parky a podobně), neznamená to, že po vás magický otisk v šeru nezůstal. Prosím, v takovém případě buď symboly nakreslete o kousek dál a upozorněte na to organizaci/hráče přijíždějící na místo po vás NEBO si je připravte na papír, aby si je ostatní mohli obkkreslit PŘÍPADNĚ kontaktujte organizaci, sdělte kdy a kde jste byli a my vaše symboly předáme.

3) Omlouváme se za pravidlová nedorozumění ohledně CP. Prosím, snažte se tyto věci řešit v klidu, bez zbytečné zlé krve a hádek. Snažíme se naše CP briefovat, jak nejlépe umíme, ale sami dobře víte, o jak obrovském množství informací se jedná a jak je obtížné je pojmout. Mnoho našich CPček je ve hře poprvé a musí si zapamatovat ohromnou hromadu pravidel naráz. Buďte shovívaví.
    Děkujeme!!!

Váše organizace
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Poprosím tyto sázkaře z vlkodlačí arény o čísla účtů do soukromé zprávy, abychom jim mohli poslat jejich výhry:
    Václav Polák
    Obrpták
    FIN
    FIN --- ---
    VACKY: mně střídavě a neumím to vysvětlit. tak jsem jen chtěl upozornit, že občas je řešením změna browseru :-)
    VACKY
    VACKY --- ---
    FIN: Mě v chromu běží.
    FIN
    FIN --- ---
    technická pokud vám připadá, že trollmarket je prázdnej, tak zavřete Chróm a otevřete FireFox :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Odposlechnuto od pražských upírů:

Nejvyšší upír města Prahy dává ruce pryč válečných zločinců a varuje před nimi své upíry. Za informace o jejich momentálním výskytu svým Jiným platí.
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    jinak nevím jak kdo sledujete Troll market, ale zkusím využít své nucené abstinence - pokud byste na nějakou akci potřebovali řidiče s vozem, ozvěte se mi, domluvíme se.

detaily na trhu.
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    ERFAROTH: už se těším, až se vlkodlačí smečka změní v partu vymahačů a začne si obšlapávat ty, kteří se nemají k zaplacení.

vy jste vlastně ideální sázková společnost.
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Poprosím všechny sázkaře ze včerejška, aby mi via soukromá zpráva poslali čísla svých účtů - výhercům zašleme co nevidět jejich výhry.

Ti, kdož sázeli a neuspěli, posléze jednotlivě požádáme (formou osobních zpráv) o zaslání vsazené částky.
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Prosím ty, kteří včera na vlkodlačích arénách něco kouzlili nebo útočili v proměně a nezapsali symbol, ať kontaktují organizaci a symboly poskytnou.
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Odposlechnuto mezi pražskými vlkodlaky:

Bratři a sestry, sami musíte vědět, co chcete. Jestli vám vyhovuje, co máme teď, nebo něco nového. Jestli chcete následovat cestu přírody, cestu kmene Vlka, nebo zůstat dál těmi, kterými jste.
    Přemlouvat vás nebudu, tak jako vždycky. A kdyby někdo příliš tlačil na pilu, chci to vědět.
    Váš kocour

Bratři, sestry, smečka vedená Zoyou Alexandrovnou Osipovou, která nyní pobývá v Praze a zmiňuje jméno "Vlčice", není totožná s vyděrači, co se v minulosti oháněli týmž pojmem a zmíněná Zoya Alexandrovna s nimi nespolupracuje.
    Tuto informaci pokládá DH za důvěryhodnou, potvrdil F. V. Ragulin, velitel operativy DH.

Váš Kocour
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Upozornění:
    na setkání v Motole se bude sázet!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam