• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Díky za super párty. I když mám spoustu útržků v mlze, tak to bylo fajn :)
    JANES
    JANES --- ---
    Ja take vsem moc dekuji! Byla to paradni afterparty, prislo vas strasne moc, takze i me mrzi, ze jsem nemohla mluvit se vsema. Ale nevadi, snad si to vynahradime jindy, na historky jsem strasne zvedava :)
    Diky!
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Všem strašně moc děkuji za skvělou párty. Bylo ti boží, skvělé, úžasné, nepromluvila jsem zdaleka se všemi, se kterými bych chtěla, a určitě jsem neslyšela všechny historky, které bych slyšet chtěla, ale nevadí.
    I tak jsem moc ráda, že jste dorazili v tak hojném počtu.

A co se podpisové akce týče: všechno šlo dolů, jenom zločinci a Eva se drželi zuby nehty. Speciálně Nikola Kuznětsova - ta se ještě nepustila!
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SABRIEL13: Ucis se, mlady padawane. :D
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    VLADDRACUL: děkuji, Mistře :)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SABRIEL13: made my day
    JNK
    JNK --- ---
    ELVOTHIEN: SOMETHING AMAZING
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    TED_VAVRA: S tím artefaktem bych neříkal hop, dokud ho Richard v hobbycentru nedokončí:-)
    TED_VAVRA
    TED_VAVRA --- ---
    THOMASMORTA: Když jsem se dozvěděl, že si miciny míří stěžovat na štáb DH, chytal jsem se za hlavu, že to skončí tím, že je deňáci ožerou a vymámí z nich další drsný artefakt do sbírky. Když mi o půl hodiny později pozorovatelé volali, že kočky tam furt sedí, nic se nedohodlo, a akorát už celé svoje okolí se*ou, rozhostil se mi na tváři snad ten nejširší úsměv za celé Hlídky...

PATR1K: Bylo-li by to "jen mlíko", pročpak by se milý pan Inkvizitor bál za nimi vstoupit do stejné místnosti, a ten artefakt jsme registrovali na opačném konci štábu? ;-)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    PATR1K: Což mi připomíná jistá ohniska... Možná by bylo zajímavé vidět miciny při boji, kde by někdo použil tahle ohniska:-)
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    FIN: Měkká místa pro čumák, nebo spíš ideální místa pro výhled? :)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Simvás... s těma "kočkama" naděláte. Stačilo pustit disco-kouli a už jste si jich nemuseli všímat.
    FIN
    FIN --- ---
    umějí škrábat. nabízejí měkká místa pro čumák. zásadní užitková funkce ve vesmíru.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    FIN: No, po jistém hovoru s jistou upírkou, bych se na Tvém místě moc těch zrzek nezastával:-)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    FIN: jo, to je pěkná kočka.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    FIN: Kočky mám rád - kočky jsou vznečená zvířata. Zejména ta ze štábu DH :-) Ale Tyhle konkrétní miciny jsem přestal mít rád v okamžiku kdy jsem je slyšel - a to bylo bohužel mnohem dřív, než jsem je viděl.
    FIN
    FIN --- ---
    tak tady někdo špatně, moc špatně dopadne...
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ERNEDAR: Já je bohužel i viděl. A krmení z misky... No... comment.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam