• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    SILENTBOB: Eeeee... co na to říct, každý má svou slabost, že ano...
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    LIMWEN: krasné, jak jsi z toho vynechala hůlky :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    LIMWEN: Mam to chapat tak, ze ty penize nechcete?
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Jestli ty výhry byly byť zmíněny před DH, ztratily se a už je nikdy nikdo nenajde, zaměstnávají tam kleptomany... jak už jsme několikrát v praxi viděli. Kradou artefakty, peníze, lidi a dokonce i nenabité nosiče...
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    PATR1K: melo nehodu a nebude :) samozrejme ve hre si na to muzes klidne stezovat u vlkodlaku :D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    VACKY: ve skutečnosti vůbec netuším jak na tom jsem :-)
    VACKY
    VACKY --- ---
    PATR1K: Cekas nejaou vyhru, nebo se chces dorovolne zbavit prohranych obnosu? :)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Jen tak mimochodem... Nějak jsem nezaznamenal vyhodnocení sázek z poslední arény :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    ELVOTHIEN: Samozřejmě, pokud chcete provést nějaké úpravy ve vašem stávajícím medailonku, sem s nimi =)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Prosíme nové hráče (či případné opozdilce), aby nám co nejdříve zaslali medailonky a fotografie do rubriky KDO JE KDO.

Děkujeme :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Připomínáme, že čas na odeslání reportů za podzimní běh Pražské Hlídky máte do 31.1. 2015

Zároveň bylo spuštěno přihlašování již zaběhnutých postav, taktéž do 31.1. 2015

Přihlašování nových postav bude spuštěno 1.2. a ukončeno 15.2. 2015

Těšíme se na vás =)
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    Tak jasně, sice hráči zdrhnou na fantasy ples, ale to je jeden večer, to je ok.. :-)
    Navíc, proč tam neposlat nějakej menší zádrhel, ne, at se baví všeci :-D
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    No ty Legie my dělaly docela složitý život :-)
    RAILA
    RAILA --- ---
    PETRIUS: Já tedy postapo party navštívit rozhodně chci..a kolem mě i docela dost lidí, co se motají i v hlídkách..to je prostě něco, čemu se nevyhneme..je tu mrtě akcí..nemluvě rovnou o třech bězích Legií..
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    Fantasy ples je klasika a věřím, že pár lidí - doufám že hodně - si příjde zapařit B-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    SHANTI11: Mě je to jasný, jen spíše zjišťuju škody. Jeden člověk si mi stěžoval, ale mám pocit, že je možná sám, takže spíše np :-)

Udělal jsem událost i na nyxu, třeba z toho vyleze jakých lidí se možné krytí týče... Samozřejmě čím míň, tím líp :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    PETRIUS: nějakému krytí s jinými akcemi se zkrátka nevyhneme... fantasy ples je klasika, o postapo párty nic nevím
    pokud by ten večer byl nějaký výraznější odliv hráčů/CP, přizpůsobíme tomu hru, žádný velký problém v tom nevidím
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    SHANTI11: Jak moc vadí krytí s postapo párty/festivalem v sobotu večer? (taky je tam fantasy ples, ale to není moc problém). Týká se to vůbec nějakých lidí tady?
    Díky za odpověď :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Vážení velevážení =)
    Jako takový předčasný vánoční dáreček pro vás máme nějaké informace ohledně dalšího běhu (na Vánoce se vymlouvá dobře, ale hlavně nemáme tolik času, kolik by se mohlo zdát =D)

Další, v pořadí už XIII. běh Pražské hlídky proběhne v termínu 6. - 29.3. 2015, s podtitulem "Něco končí, něco začíná".
    Formát hry bude následující:
    6. - 8.3. - startovní herní víkend
    13. - 22.3. - desetidenní hra
    27. - 29.3. - finální herní víkend

Jak přesně bude hra a organizační podpora probíhat vám zavčasu sdělíme =)

Ohledně registrace:
    Jako první spustíme registraci pro STÁVAJÍCÍ hráčské postavy. Ta odstartuje 1. ledna 2015 a bude uzavřena 31. ledna 2015.
    Víme, že se takto kryjeme s termínem pro odeslání reportů, ale vzhledem k časovému uspořádání to úplně nejde udělat jinak.

Od 1. února do 15. února 2015 pak proběhne registrace NOVÝCH hráčských postav.

Sledujte naše stránky, nyxy a facebooky, budeme vás postupně krmit novinkami =)

A aby toho nebylo málo, s potěšením vám oznamujeme, že řady orgtýmu Pražské Hlídky rozšířil KOUMES. =) Tak mu přejte pevné nervy, ať to s námi třemi ženksými vydrží a nezblázní se.

Děkujeme!
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    SIHAJA: V te tasce, ze ktere si na afterparty mela CPka rozebirat sve plaste, podle me minimalne tmavozeleny zustal :-) Taska je v Elysiu, kdyztak posta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam