• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    REINITA: A nevím, kde skončila vědmička Sára, asi se vrátila do Plzně. :D Tak se na jednom zásahu taky chtěla svlíkat.

CYAN: Musím opravit. Karlovy Vary byly přejmenovány: https://www.youtube.com/watch?v=mBM5tEN10II

REINITA
    REINITA --- ---
    LIMWEN: jak píše Wizardy, lawyered :D
    (pokud si to přečteš ještě jednou, zjistíš, že tam dokonce zmiňuji svlečené dámy z řad NH. Ale jde o to, u koho takové párty jsou, ne kdo jsou členky jaké hlídky. Jak sis jistě všimla, takové kastovní a druhistické závěry jsou mimo naši rozlišovací způsobilost již mnoho let. Temný, Světlý, Inkvizitor... vždyť je to jedno ;))
    VACKY
    VACKY --- ---
    S4MUEL: Aidane, doval aidnovici a pojd se bavit taky :)
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    že vás to po těch letech ještě baví...
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    LIMWEN: Takže mají dostatek děvčat, ale to ještě neznamená, že to jde v kombinaci s tím tolik vychvalovaným nedostatkem spodního prádla. To je , myslím, to důležité..

Takže jako náborová akce by byla nejlepší strip párty. Pokud vím, tak upíři už něco takovýho udělali.
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    LIMWEN: Ale Reinita nikdy netvrdila, že máme tolik dívek v Hlídce. Od začátku píše "na štábu" ;)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    REINITA: Jste se nepochlubili, že ty všechny vstoupily do hlídky, to byla asi velká sklenářská párty :-D Mluvila jsem o hlídkařích, porovnávání seznamu návštěv mě nudí už jen při pomyšlení, že bych s tím začala ;-)
    CYAN
    CYAN --- ---
    REINITA: nezapomeň Karlu Karlovnu z Karlových Varů :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    LIMWEN: ještě třeba Sakeena mi přijde celkem jako děvče. Gratuluji, další mimokategoriál, který tě bude mít velmi rád :DDD
    a vědma Terezka. Upírka Anička. Fakt mám pokračovat? Začíná mě to nudit :-p
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    VACKY: o kopani nemluv! :D

Reinita: nezavisleho pozorovatele spodniho pradla vam udelam. Necte to Nejvyssi, ze ne? :D
    VACKY
    VACKY --- ---
    THOMASMORTA: My jsme kopali davno pred tim, nez se ty veci co se ted tak vehementne hledaji vubec zakopaly. :)
    SHERD
    SHERD --- ---
    FIN: Původně to bylo myšleno jako fór, ale vlastně proč ne?
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    VACKY: Ty ještě pořád kopeš? Možná bys je měl upozornit, že to, co scháníš není zlato, ale spíš železo nebo hliník... To kdyby chtěli lepší detektor:-)
    FIN
    FIN --- ---
    SHERD: rekrutovat pravdou - co víc si přát?
    SHERD
    SHERD --- ---
    Nějak takhle?
    Vy z toho fakt hodláte udělat náborovku?

FIN
    FIN --- ---
    SHERD: jen přepiš "lots of vodka" na "loads of vodka", děkuji.
    FICHO
    FICHO --- ---
    VACKY: Jo, taky mám ten pocit :D
    VACKY
    VACKY --- ---
    FICHO: KEcas, neco podobnyho bylo myslim v prezentaci :)
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    IWOOLORIN: žes nedal vědět...
    FICHO
    FICHO --- ---
    Nenosím. To je jen taková poučka o bezpečnosti, která mě tak napadla, při sledování diskuze :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam