• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    FICHO
    FICHO --- ---
    PATR1K: A dostáváme se k typickému youtube-shitstormu: ,,I am sobber and I find this offensive."
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    REINITA: myslím, že toto je zbytečně ofenzivní a měla by ses nad sebou zamyslet. (sober)
    REINITA
    REINITA --- ---
    rozdíl mezi reakcemi Světlých (sober) a Temných (drunk) :D

Partying Sober vs Drunk
    https://www.youtube.com/watch?v=YdN7BV3HXE4
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    A nebo i jiné služby? Troll market sice príma, ale živý článek, je živý článek.
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Já vím, že tady placené články nejsou v oblibě, ale co reklama? Třeba přímo na arénu?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SIHAJA: šel, šel, jenom jsem pak nebyla schopná napsat článek a teď už mi to připadá trochu pozdě... ale o dalších arénách zaručeně napíšu článek, slibuju!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIN: tak tak :)
    FIN
    FIN --- ---
    KID_MCHUTT: komerční sdělení :-)
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    VACKY: Ne nezbytně B-)
    VACKY
    VACKY --- ---
    SIHAJA: protoze by ho pobodali :)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    Hej a spchortofní rchubrika nic.... Takchofé cheské arény a šádný rcheportér tcham nešchel.... :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SABRIEL13: amatére - to se dělá tak, že napíšeš článek a pod něj dáš malým písmem text "komerční sdělení" :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    FIONOR: S tím bych si taky dovolila nesouhlasit - kdyby za mnou onehdá někdo přišel s tím, že mi dá milion, když ta jména neuveřejní, tak ho pošlu někam - sólokapr je sólokrapr a pravda je pravda.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    VACKY: To pak záleží, jaký bude obsah článku a kolik nabídnete ;) Jsou věci, které mi přes prsty do klávesnice nepřelezou ani za milion.
    VACKY
    VACKY --- ---
    SABRIEL13: A zaplatit si článek podle zadání? :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Přesně tak, přesně tak, je možno zaplatit si reklamu/inzerci, dokonce upozornění na tento fakt najdete na samotném blogu :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    ASTRALIEN: tuším, že je možné zaplatit si reklamu :D
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    ASTRALIEN: No posledně jsme v novinách nevypadali úplně skvěle, tak snad raději ne...
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    SABRIEL13: Skvělé! Jakmile budu upgradovat stránky ALDy, bude Váš blog v odkazech. věříme, že i my se objevíme na Vašich stránkách.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam