• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    VACKY
    VACKY --- ---
    SABRIEL13: Hmm .. kopypasta par excelence. Muzes tak dat jeste tohle? https://www.gemin.cz/index.php?m=contracts&h=contract&a=dashboard&id=23364&state=PREP

Vypada to vazne zajimave ..
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Jelikož nic není tak staré jako včerejší noviny, tak mi dnes večer máte povolení říkat stařenko.

Jiná Pravda: Výběrové řízení NH na dodavatele energetických amuletů
    http://jina-pravda.blogspot.cz/2015/02/vyberove-rizeni-nh-na-dodavatele.html
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    TED_VAVRA: Nedaji.
    TED_VAVRA
    TED_VAVRA --- ---
    SILENTBOB: Vidíš, díky za upozornění. Na nocnihlidkapraha@gmail.com

(pro nyxu neznalé - dají se tu vlastně nějak editovat příspěvky?)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    TED_VAVRA: a kam mam poslat nabidku? :)
    TED_VAVRA
    TED_VAVRA --- ---
    Hra se blíží, takže i sem:

Noční hlídka města Prahy vyhlašuje veřejnou soutěž na pravidelnou dodávku energetických amuletů. Dodávka se bude skládat z amuletů s kapacitou 75 - 150 magů a dodání bude požadováno jednou týdně o celkové velikosti 1000 magů. Předkladatel nabídky musí být trestně bezúhonný, v opačném případě bude nabídka vyřazena. Účastníci soutěže mohou zasílat nabídky do 8.3.2015 na email Noční hlídky Praha. Nabídky budou následně porovnány a výherce bude kontaktován ohledně podrobností obchodu.
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    REINITA: Nchebo skchlenici fína.... Vštycky nějakché fosím v kchufru :-)
    VACKY
    VACKY --- ---
    LOBOTECH: Vesměs jsou to masochisti dobrodružného ducha, co během hry přicházejí o iluze. :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    REINITA: Hmmm takze po tech vasich pijatikach se temni valej vsude po meste, kam zrovna v poslednim tazeni padli a cestu k nim clovek pozna podle svetlich prilepenych lepici paskou tam, kudy temni prosli? Reknete mi jednu vec.... proc nekdo chce byt svetlym? :)
    FICHO
    FICHO --- ---
    REINITA: Tak často ne, jen když chci ztratit víru v lidstvo.
    REINITA
    REINITA --- ---
    FICHO: mně to přijde jako vtipná reakce, asi moc čtete komentáře pod videíčkama z youtubu :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    PATR1K: říkal někdo dalšího panáka? (drunk)
    FICHO
    FICHO --- ---
    PATR1K: A dostáváme se k typickému youtube-shitstormu: ,,I am sobber and I find this offensive."
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    REINITA: myslím, že toto je zbytečně ofenzivní a měla by ses nad sebou zamyslet. (sober)
    REINITA
    REINITA --- ---
    rozdíl mezi reakcemi Světlých (sober) a Temných (drunk) :D

Partying Sober vs Drunk
    https://www.youtube.com/watch?v=YdN7BV3HXE4
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    A nebo i jiné služby? Troll market sice príma, ale živý článek, je živý článek.
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Já vím, že tady placené články nejsou v oblibě, ale co reklama? Třeba přímo na arénu?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SIHAJA: šel, šel, jenom jsem pak nebyla schopná napsat článek a teď už mi to připadá trochu pozdě... ale o dalších arénách zaručeně napíšu článek, slibuju!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam