• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    FIN
    FIN --- ---
    VACKY: asi jo. jsem neřízené hovado, myslel bych, že se to už ví.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    VACKY: No dotycnej prave musi prijmout nasledky toho, ze FINa prudil smskou :) FIN by prece neplytval pivem, jen tak z pleziru :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    LOBOTECH: Jen jestli je Fin ochoten prijmout nasledky ktere mu zpusobi nekdo naschval politej pivem ..
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    FIN: To neni o respektuju, to je o prijeti nasledku vlastnich cinu a za mne v poradku :)
    FIN
    FIN --- ---
    LOBOTECH: jedině, když budeš votravovat se zbytečnejma smskama :-) a garantuju ti, že nic tak nezjedná respekt, jako když za smskovou provokaci k někomu přijdeš a tan štuc na něj otočíš :-)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    FIN: :o)) Mel by sis zjednat nejakej respekt, ale pisu si v Elysiu si nesedat blizko k Finovi, pokud ma objednane pivo :)
    FIN
    FIN --- ---
    LOBOTECH: no, pivem poleju v elysiu tebe a toho, kdo ti ho dá. a lidi kecaj, takže to vykecaj.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Nemáte někdo číslo na FINa? Potřebuju mu poslat SMSku.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIN: jak kdysi kdosi řekl ještě v dobách DI a měl pravdu: "SMS jsou pro děti. Dospělý člověk se nebojí mluvit."
    FIN
    FIN --- ---
    a já zase, jelikož nastávají hlídky, připomínám, že sms romány nevedu. když někdo něco chce, tak zavolá, dovolá se a domluvíme se - žádné "nevíš...?" a "mohl bys...?" a "jak je...?" atd. účty za telefon standardně mívám vysoké, takže na zdlouhavé výměny zpráv nereflektuji. (kromě toho, že v důsledku to vyjde dráž něž stručný hovor mě navíc ještě nebaví donekonečna datlovat, když se to dalo vyřídit několika slovy - kromě toho, že mě datlování živí.) předem děkuji za pochopení.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Prosím, pokud mi budete chtít volat kvůli hlídkám a nejste si jisti, že mám vaše telefoní číslo, tak mi předtím napiště sms. Jinak se může stát, že nebudu reagovat, díky.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Pouze hlásím, že první víkend nebude v provozu Aldovní telefon na Centrálu. Kontaktujte prosím přímo Alžbětu, Andrea není v Praze a rodinných důvodů vám to nebude zvedat.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    KOUMES: a já říkám, že náhody se nedějí...
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    PATR1K: nemohl jsem si nevsimnout, ze mate hned vedle stabu Vackov a vedle nej Zidovske pece...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PATR1K: Unter den Linden :)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    PATR1K: Upozorňujeme, že ve volných týdnech je štáb otevřený pro návštěvy pouze po předchozí domluvě
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Štáb NH se nachází na adrese Pod Lipami 42
    Mapy.cz
    http://www.mapy.cz/zakladni?x=14.4909675&y=50.0908413&z=15&source=addr&id=8945725
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    VACKY: To je přesně ta věc, která jde jedjím uchem dovnitř, druhým ven a přitom v té hlavě zůstane :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    ERFAROTH: Nope, pickaxe.

ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    REINITA: Tázer?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam