• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SANELIN: ano, posleme specialni okurkovou vyjezdovku :)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Mám špatnou zprávu. Stav okurčiček v mém sklepě se rapidně přiblížil nule a tudíž pro tuto sezónu mám k dispozici jen poslední 4 skleničky...
    Mám prásknout, kdy a kde budou? ;)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    A ještě jedno oznámení - počítejte s tím, že hra bude mít v pátek 13.3. volnější průběh, protože velká část hráčů i organizace bude na oslavě Reinitích narozenin.
    Organizace bude samozřejmě k dispozici na telefonu, analytické bude funkční.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    VÝŽIVOVÉ NÁHRADY PRO VLKODLAKY A UPÍRY V HLUCHÝCH TÝDNECH:
    Bylo dohodnuto, že v hluchých týdnech se PONDĚLÍ AŽ ČTVRTEK počítají z hlediska náhrad jako JEDEN den - to znamená, že vlkodlakům a upírům stačí vypít JEDNU náhradu za tyto čtyři dny.
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Doufám, že případní sousedé Elysia mají doslova hluchý týden, protože to dneska večer vypadá skoro na nácvik na afterparty. :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Malá změna - orgovna se po celou dobu hry bude nacházet na adrese Chrudimská 6, Flora.
    VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA
    REINITA --- ---
    ERFAROTH: znáš to: "červené to je, červenější to být nemůže, tak proč už se s tím s*át" :D
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    SHANTI11: Samozřejmě, pokud se rozhodnete si rozbít držky na místě, to už to pak červený být může :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    SHANTI11: to je hrozné s těmi pravděpodobnostními liniemi. co si jeden nevyeskaluje, to nemá :D
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Vážení velevážení, pravděpodobnostní linie hlásí, že ve čtvrtek 12.3. se večer bude něco málo dít.
    Pozn.: úroveň zelená, eskalaci násilí neočekáváme =)
    JANES
    JANES --- ---
    Drazí obchodní přátelé,
    dnes o půlnoci bude promazán trollmarket. Nově přibudou funkce jako například datum vložení, takže bude snadnější pro vás i pro nás kontrolovat, jak moc zastaralé inzeráty jsou.
    Děkujeme za pochopení a budeme se těšit na nové inzeráty

Správci trollmarketu
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    pro pobaveni - jak moc vasemu organizatorovi hrabe:
    rano akcne vstanu, abych byla v praci v pul osme a mohla makat - jsem nevyspala, utahana a bez litru kafe nefunguju
    prijdu do prace, pustim se do toho, spokojena, ze na me neceka zadny prusvih - pul hodiny na to dorazi sef, kouka na me a rika:
    "Co tu delas? Ty jsi mela prijit az zejtra..." Po prvotnim soku mi doslo, kolikateho je a jala jsem se mlatit hlavou o stul.
    Mam totiz nemocenskou psanou do 10.3.!
    Tak jsem se zase sebrala a jedu domu. Nebudu to delat!!! =D
    VACKY
    VACKY --- ---
    PATR1K: Ne, vyplácal jsem mu jí na Studničkově. :)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Nahlásil už Vandrovec Křídu Osudu? :-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    SHANTI11: to bychom si nedovolili! ;)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Prosím všechny hráče (a šéfy Hlídek ohledně hlídkařského majetku), aby mi na mail do konce týdne (tedy do 13.3.) poslali seznam ARTEFAKTŮ, které mají v držení.
    Pokud jste některé z těchto artefaktů úmyslně nenahlásili Inkvizici, napište mi k nim poznámku.
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    SHANTI11: Safra, čerpání! Já věděl, že jsem na něco v té obědové pauze zapomněl :(
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Čerpání v hluchých týdnech hlašte Háděti =)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam