• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    VACKY:

Persian Salad :)

VACKY
    VACKY --- ---
    SOMBRA: Hail Salátová Bába! :D
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    Hráčům, s nimiž jsem se setkala: byli jste skvělí! :)
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    GORDHART: Vim, znám, díky :-)
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    WIZARDY: Mě to příjde dobrý a myslím, že na FB někdo zmiňoval kamaráda s 3D tiskárnou - tam se to dá udělat menší, klidně velikost těch kulatých placek - a tuším, že asi fakt za hubičku, když by se toho objednalo víc... :-)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    FIN: Házím to sem čistě proto, že se mě na to několik lidí ptalo :) Rozhodně to nebyl návrh na plošné zavádění, na to to i mě příjde poněkud nepraktické a přikláněl bych se případně také spíš k průkazkám.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIN: pokud by se to nacpalo do klasické kožené "knížky", ve které mají odznaky ve Státech, mohlo by to být ok, ne? Ale je fakt, že i tam od toho upouští ve prospěch plastových karet, kterými sice neotevřeš pivo a neubiješ útočníka, ale jsou lehké...
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    FIN: No, jestli to slečna vyrábí na zakázku, tak nejspíš bude umět vyrobit i zmiňovanou podobu.
    FIN
    FIN --- ---
    WIZARDY: je to hrozně velký. hezké, ale nosit bych to nechtěl. kdybychom měli něco nosit, co identifikuje hlídkaře, tak klasický moderní průkaz v podobě plastové karty, prosím, který snadno strčíš do kapsy i zavěsíš na krk.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    WIZARDY: to vypada prima. A resilo by to i otazku prokazovani se hlidkaru...
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Vážené Hlídkařstvo,
    padlo několik dotazů, kde jsem sehnal svůj DH odznak (viz. foto níže), tak vám sem házím info. :)

Odznak byl vyroben na zakázku od slečny, která mívá stánek s různými odlitky na Festivalu Fantazie. Pokud si pamatuji správně, jeden odznak mě vyšel na 300 Kč.
    KONTAKT
    Web - http://tai.sg1.cz/
    Email - tai@sg1.cz

FOTO - Odznaky NH a DH
    FOTO - Porovnání velikosti
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    THOMASMORTA: a buď rád, že je to tuleň - ten většinou neváží tolik - a ne rypouš :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    THOMASMORTA: ber to tak, že některé znalosti ti budou zatajeny do doby, dokud se sám nestaneš tuleňem :)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    KID_MCHUTT: To vím a útok stylem "hupsnu na někoho a proměním se ve čtvrttunového tuleně" taky chápu, ale sakra, jako všichni proměněnci i tuleň by měl být stínochodec, nebo jak se ta jejich schopnost jmenuje.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    THOMASMORTA: tuleni neutíkají, tulení funí a zavalují!
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    CYAN: O tom tulením obrateni nebo vlkodlakovi nebo co to bylo chci slyšet víc! To mě hrozně pobavilo a je mi líto, že ho nikdo neviděl utíkat!
    CYAN
    CYAN --- ---
    Drazí!
    Bylo to intenzivní a výrazně boží, takže bych vám ráda všem poděkovala :)
    Speciální díky patří:
    Orgům za kreativitu a za to, koklik času v tom pro nás utopili
    Všem, kdo mě nechali odrbávat a/nebo obléhat je (a omlouvám se, pokud to někomu vadilo)
    Cépkům - Karlům, vědmágům trolejbusobratňům, tuleňům i thuleňům, Berouňačkám a všem okolo běžícím a vůbec

Zbožňuju vás a nakonec se přece jen těším, až vás uvidím (alespoň některé) na after :)
    SHERD
    SHERD --- ---
    Zdravím vás všechny!
    Na afterparty nedorazím, ze štábu jsem vypadl poněkud narychlo a s některými jsme se nerozloučil. Tak tak činím alespoň touto formou.
    Ze všeho nejdřív bych chtěl vyjádřit díky orgům. Měl jsem možnost nakouknout alespoň částečně pod pokličku toho, co se dělo na orgovně. Jen na pár hodin a pak z vyprávění CP, co jsem (nakonec přece jen) přitáhl. A smekám. Byl to nezapomenutelný měsíc. Bylo tam pár míst, které pro mě trochu skřípaly, ale za ty si z 90% můžu sám jako hráč, nejméně z 9% to byla rozumná daň za to, že tou dobou si někdo jiný užival naprosto epickou jízdu (např. výlet do Druhé Prahy) a těch nejvýš 1% je z části povolená chyba měření a z části něco, s čím se orgům ozvu v soukromí, neb nechci kazit náladu tohohle oslavného textu.
    Tedy ještě jednou: Třikrát sláva orgům! Vytvořili jste něco úžasného.

Dále bych se rád omluvil některým z vás. Jsem taky jen člověk a dělám chyby častěji, než bych chtěl. Jestli jsem vám během hry nějak ukřivdil nebo vám lezl na nervy přes mez únosnosti, tak mi to prosím napište do zpráv. Mám jako hráč občas problémy poznat, kdy už přestřelím. Zpětně si na některé takové situace vzpomínám.
    Wizardy, ještě jednou sorry za ty klíčky. Nevim, na co jsem myslel. Nejspíš něco stylu "Hurá, jsem zpátky a na autu ani škrábanec..." a vypnul jsem.
    Limwen, sorry, že jsem kvůli slovní hříčce poněkud zkazil to, co mohl být zajímavý večer. Valčík v šeru mě mrzí.

A nakonec bych rád poděkoval a vyjádřil obdiv k některým hráčům a CP. Byli jste úžasn. A nejen ti, které budu jmenovat a nejen z důvodů, které jmenuju. Jsou to jen okamžiky, které se mi uchytili v paměti a které na mě jako hráče zapůsobily. (Ať už pobavily nebo donutily zamyslet.) A jelikož problémy s pamětí nemá postava (i když ta v efektu taky), ale hráč, tak se předem omlouvám. Určitě jsem na nějaký úžasný moment zapomněl. Kde vím, říkám hráčské jméno. Zbytek se doufám pozná.

Grayknightovi díky za trpělivost a ochotu při řešení toho kavárníka. A za samotnou scénku s popcornem. To byl výjez, který rozhodně stál za to.
    Vackymu za neskutečně "všechno mám na háku" Richarda Novotného. Scénka "Podejte mi batoh!" mě bavila ještě tři dny poté a doteď se usmívám, když si vzpomenu.
    SilentBobovi za "Pojď sem, něco ti pošeptám." (Šeptem) "Trim phre amnesia rang." Postava netuší, hráč oceňuje nápaditost a diskrétnost. A černokněžník na výjezdu s Nebojsou by zasloužil potlesk.
    Sanelin za skvělou předherní přípravu na pohádkářskou epizodu. Škoda jen, že DiGreyovi jsem neutekl a že to stihli rozlousknout dřív, než jsme si to sehráli. Jako hráče mě to štvalo neskutečně. Ale ta košile... Ta navždy zůstane svědkem všeho, co se mělo odehrát ;-)
    Upíru Sylvestrovi za naprosto GENIÁLNÍ výslech na štábu NH. Ten vejde do dějin. To prostě nemělo chybu.
    Temnému z Vitkovského duelu a následně té pijavici, co se nechala chytit světlým obrateněm: Takhle se hraje záporák. Dokonale vytrollit obě hlídky, vzít roha a více méně se všem vysmát do obličeje. Respekt.
    Upíru Jarynovi (mimo jiného): Stojí proti mě naprosto klidný muž s úsměvem od ucha k uchu a já vím, že před půl minutou schytal dva tucty ran nožem a že neměl žádný štít. Postava zažila naprostý šok, já jako hráč měl regulérně nahnáno. Rozhodně to byl zážitek. A pak ještě jednou díky za odemčení toho auta. Jsem si jist, že jsem si oddychl nejen já.
    Cyan za to, že mě nezabila. A to jsme si jako postavy na nervy lezli víc, než je zdrávo. Příště bych byl radši, kdyby to trochu vyšumělo (to, že nemám tušení, proč mě Anet vlastně tak nesnáší, je čistě hráčská blbost.) Zdravá rivalita OK a byla to sranda, ale nerad bych, aby to eskalovalo dál.
    Reinitě a Ambeřanovi za přespání a za štáb. Pustit si do bytu armádu lidí, přičemž nemalou část vidím poprvé v životě? Já bych se nejspíš dost cukal. Máte můj obdiv a je mi líto, že jsem do té sklenice nemohl hodit víc.
    Ambeřanovi ještě malé, ale důležité: Díky za "upřímný moment" na konci. Fakt jsem neměl tušení.
    Některým hráčům, kteří se z různých důvodů bavili méně, než já: Díky, že jste ty problémy skousli, ostatním zážitek nekazili a doufám, že na hlídky nezanevřete.

Bylo mi ctí s vámi hrát
    Sherd
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam