• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    REINITA
    REINITA --- ---
    tak jo, už padlo i slovo "nativně". Nemám jinou možnost.
    Posílám obrázek těm, kteří nemají nejmenší tušení, co se tu právě probírá ;)

JNK
    JNK --- ---
    PATR1K: ne nativne co vim :) Islandwood je recompile objective-c na xap mezitim co ta android vec je jen wrapper.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    JNK: dá se to převézt i z android verze
    JNK
    JNK --- ---
    PATR1K: budes ochotny to pak prevest i na WP az MS vyda islandwood? :)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Já to před časem programoval pro iOS a není to úplně triviální úloha :-)
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    SHERD: To je hodně krutý... :-D
    Nevím, jestli mám tak chytrý telefon a jestli bych to využila, ale je to suprovej nápad, držím palce :-)
    SHERD
    SHERD --- ---
    S Nicci a Ernedarem jsem už mluvil a mám nemalý seznam objevených nejasností a pár dost brutálních bugů.
    Díky jak jim, tak všem, kdo mi již dříve byli nápomocni s pravidly.
    Největší průšvihy jsem už odstranil a sepisuji cosi jako návod k použití. Chcete-li testovat, pošlete mi do zpráv svůj mail (Má to něco přes 1MB a z nějakého důvodu Nyx protestoval, když jsem se to pokoušel odeslat přes něj.)
    Jinak zítra odjíždím mimo dosah techniky, takže se vám kdyžtak budu věnovat koncem týdne.
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    SHERD: Sem s tim :)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    SHERD: Posli :-)
    NICCI
    NICCI --- ---
    SHERD: Jasný! Paráda sem s tím :)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SHERD: Sem s tim. Klidně ti pomůžu.
    SHERD
    SHERD --- ---
    Tak jo. S některými z vás už jsem mluvil (a tahal z vás rozumy ohledně pravidel.) Asi je čas to ohlásit veřejně: Během července jsem se rozhodl po večerech učit Javu a programování pro Android. Výsledkem bude aplikace pro chytré telefony, která hlídá, kolik má postava v PH zrovna energie. Po úvodním dotazníku na schopnosti postavy bude sama počítat slevy za sesílání, regeneraci apod. Říkám jí Magulačka :-)
    (Ne, není hlasově ovládaná. To fakt nedám. Sesílat/lézt do šera/lézt z šera/čerpat/cokoliv se bude pomocí tlačítek.)
    Věřím, že se blížím ke konci a že to cca za týden, možná dřív, bude použitelné.
    Měl by někdo zájem o betatest?
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Prosím všechny, kdo ještě neposlali registrační poplatek za srpnový běh, aby tak co nejdříve učinili. Děkuji :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Máme pro vás další várku důležtých dat :)

V úterý 18.8. od 19:00 proběhne v salonku Elysia briefovací sedánka zaměřená na Velkou Dohodu. Doražte, určitě to bude stát za to :)

V pátek 21.8. taktéž od 19:00 se na vás budeme v Elysiu těšit na hlídkařské before party, abychom si společně všichni hezky zapařili ještě než se vrhneme do hry :)

A konečně ve středu 26.8. se opět sejdeme v Elysiu v salonku, tentokrát od 18:00. Vyřídíme registraci a krátké povídání před hrou a půjdeme si po svých :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Připomínám, že dnes od 19:00 proběhne v Elysiu informační sedánka. Těšíme se na vás :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Připomínám, že dnes od 19:00 proběhne v Elysiu informační sedánka. Těšíme se na vás :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Další novinky ze světa šoubyznysu!
    Opět nás čekají informační sedánky - a to ve čtvrtek 9.7. a ve středu 15.7.. Obě proběhnou v zadním salonku Elysia od 19:00

V srpnu nás pak čeká ještě jedna sedánka, tentokrát se zaměřením na Velkou Dohodu, abychom si všichni ujasnili, k čemu je taková Dohoda dobrá a jak s ní pracovat. Termín včas oznámíme, nebojte se :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Včera byla uzavřena registrace pro stávající postavy. Pokud jste se někdo nestihl přihlásit, ozvěte se, zkusíme to nějak vyřešit, bude-li ještě místo (a budete-li si dostatečně sypat popel na hlavu, připomínala jsem to xkrát! :D)
    Ode dneška startuje registrace pro nové postavy, která bude uzavřena 20.7.

A pokud máte kamarády, kteří by si třeba chtěli na hře zacpkovat, hrňte je sem! :) (teda mně do pošty :) )
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Mí drazí a báječní,
    připomínám, že za týden končí registrace stávajících postav, tak šup šup, přihlašujeme se! =)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam