• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    REINITA
    REINITA --- ---
    TARRAN: věř mi, chybí ti informace.
    Vrah nebyl hloupý, a když si Eva nepřisedla a lákala ho místo toho na štáb, sebral se a odjel - s tím, že nepohrdne vlastní manželkou. Naštěstí si k němu přisedl v šeru Ragulin, který ho v zásadě k návratu na štáb přinutil.
    Těmito informacemi NH disponuje, stačilo se zeptat a nereptat předem.
    TARRAN
    TARRAN --- ---
    Přidám se k poděkování hráčům, cpkám a hlavně za zajímavou hru. Výjezdy byly fajn (byť jich samozřejmě mohlo být více, hlavně těch bojových :)), cpka hrála výborně, příběhy zaujaly a pobavily. Ale.. bohužel tentokrát zůstává po hře podivná pachuť.. hlavní linie, či to, co tak bylo vnímáno- série rituálních vražd. Možná je to celé jinak než já vnímám, on i Honza o sobě tvrdí: "jsem jen blbý pouliční rváč, co nemá informace a přehled", přesto...
    Nápad byl skvělý, příběh originální, velmi zajímavé vyšetřování a rozplétání záhady, jak jsem viděl výborně připravené podklady, organizace si s tím dala úžasnou práci. Ale závěr? Vrchní padouch se rozhodne unést Nejtemnější, přičemž plán únosu je sice zajímavý, ale předpokládá, že by Nejtemnější musela být značně pitomá (a o Evě se dá říct všechno možné, ale toto opravdu ne), načež je neutralizován tak, že Eva se rozhodne místo projíždky v cabrioletu dát přednost schůzce na svém vlastním štábu a padouch přijme, čímž je v podstatě vyřešeno?
    Coby hráč doufám, že se ke mně jen ve hře nedostaly nějaké věci, že to znamenalo výrazně víc intrik, magie a dalšího, protože tohle mi příjde- divné. Sice je to závěr jež má nepopiratelný styl a nese typickou eleganci Nejtemnější, ale pokud se na to podíváme z pohledu hráčů - celé řešení záleží na jednom konkrétním hráči, zatímco zbytek, který čeká naskákaný na bitku, rušení rituálu, epický závěr, vlastně cokoliv- je vlastně zbytečný, nezahraje si. Mě osobně to připadá přinejmenším zvláštní.
    Jak říkám, je možné, že mi chybí informace, že to bylo celé jinak a tak či tak, hru jsem si užil i tak, ale myslím si, že tohle zarazilo více lidí a zpětná vazba by měla být férová a upřímná, jinak je zbytečná.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    VACKY: Ty pořád ještě hledáš kotvy? Jo už vím, ten komu jsi je prodal je už... ve sklepě, takže se je můžeš pokusit prodat někomu dalšímu:-)
    VACKY
    VACKY --- ---
    THEMIKINA: Te nekdy vezmeme na vzduch, at jen nedrepis u pocitace, vezmeme lopatu a pojede se :D
    THEMIKINA
    THEMIKINA --- ---
    Rovnou se také přidám k všemožným děkovačkám. Mé díky patří samozřejmě všem které již zmínili ostatní, s tím že stojí za to vyzdvyhnout mé speciální díky orgům za to, že celé ty 4 dny vydržela Analytika tolerovat Violeta, který téměř celou dobu seděl za Operativou, a naprosto ignoroval instrukce, které mu opakovali několikrát za den - "piš stručně, stroze a k věci". Rozhodně jsem si to užil, bylo to super a docela se i těším na listopad, rozhodně Violeta ještě uvidíte.
    FIN
    FIN --- ---
    ARGEL: jaký párty? jsme byli ve službě. párty je, když... jdeme zakalit?
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Dneska při procházení starých obrázků na facebooku jsem narazil na tématický klenot :)
    ARGEL
    ARGEL --- ---
    Lidi, to jsou ty párty na DH vždycky tak .... dlouhý?

Jen upozorňuji, na žádné párty jsem nebyla a digitální fotografie není důkaz. ;) Ale myslím, že mou důstojnost... nebo spíš důstojnost Martiny to už nezachrání.
    VACKY
    VACKY --- ---
    Jeste si neodpustim k ritualum. Ja se k nim musim vzdycky trochu nutit, nebavi me ty pripravy, ale kdyz jsme toho v breznu delali vic, tak sem nasazel 4 asi za 20 minut. Ze sve zkusenosti doporucuju si tam vzit doprovod, clovek se tam potom nenudi, pripadne pokud to nekomu vadi - nepripada si jako takovy trdlo pred nahodnejma kolemjdoucima. :)
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    HUGIN: Rituály? Jak říká vacky... A klidně zaučím. :-D

VACKY: Jako když sem dělala první rituál podle předpisu, trvalo mi to asi hodinu. Druhý opitá asi 20 minut. Jak je mlaskám teď raději pánům nebudu říkat. :-D
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SHERD:
    REINITA:
    Fotky od Zorka (Kousal) mám momentálně na mailu a projdou nějakou kontrolou před zveřejněním. Prosím případné další fotografy, aby fotky také napřed předali organizaci, než je budou věšet někam na net :)

Reinito, určitě dostaneš možnost si to zcenzurovat :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    HUGIN: Rituály? :D You know nothing :D Rituály se časem zažijou a napíšete si na ně vlastní postupy. Nicméně nikdy zcela neeliminujete papírové kapesníčky a jiné rušivé elementy. :) Mimochodem, pokud vám někdy někdo do rituálu hodí balíček papírových kapesníčků a tím ho nenávratně zmrví, tak vězte, že tento postup zavedl Česílko (Muttermuller) na vlastních lidech. :)

Potom je naprd taky sníh, mokrá křída, útočící chiméry, totální vypitóza účastníků rituálu a jiné. :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    HUGIN: je mi to jasné, samozřejmě pomohlo, že sis při tom zavazování tkaniček klekl ;)
    HUGIN
    HUGIN --- ---
    VACKY: Nebyl jsem na tom ve skutečnosti tak špatně, jak by se podle vázání tkaniček mohlo zdát, ale děkuji za starost ;-)

ERNEDAR: Já věřím, že poslední se dokodrcal právě Green, ale to je asi poddružnost.
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    SHERD: Co jsem včera zaslechl tak fotky se momentálně třídí a pak budou dány k dispozici.
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    VACKY: Red se sice dokodrcal jako poslední, ale funkční byl. Byli jste na ně hodní. Díky ;-)
    HUGIN
    HUGIN --- ---
    VACKY: Power rangers sice ztratili na párty důstojnost, avšak nikoliv odhodlání. O odhodlání je totiž připravily už rituály.
    VACKY
    VACKY --- ---
    SMUGI: A co Red? :) Ten taky vypadal notne spolecensky unaven. :)) Hlavne pri zavazovani tkanicek. :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    SMUGI: tak to doufám, že bude na afterparty ;)
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    VACKY: Green by mohl vyprávět ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam