• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    ...a Matrix (*chrchly* *chrchly*)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    ELVOTHIEN: To je opravdu velká škoda, že jste zvolili zrovna termín Půlnočního cirkusu...
    REINITA
    REINITA --- ---
    v té době je Půlnoční cirkus :(
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    ELVOTHIEN:
    A ještě přidám: v tom teamu pracuju já!! (Takže čekám zástupy zájemců).
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    DOVOLÍM SI MALÝ SPAM:

Přátelé, kamarádi, filmoví nadšenci

Na natáčení filmu Pašije sháníme 24/10 – 25/10 velké množství komparsistů. Jedná se o natáčení v Mníšku pod Brdy, primárně by se natáčelo 24/10.
    Sháníme nadšence, kteří budou dělat dav, budou se pohybovat v záběru, budou tou důležitou součástí záběru a udělají ho skutečně živým.
    Hledáme muže, ženy, děti – pokus přijdete ve vlastním kostýmu, budeme velmi rádi. Hovoříme o biblické době – tedy tuniky, volné šaty (přírodní materiály), ženy závoje na hlavu.
    Pokud byste měli zájem, pište na martina.koulakovamail.com pro víc informací!

Taktéž sháníme osm apoštolů, které bude potřeba mimo víkend 24-25/10 také 17/10 na natáčení v Praze.
    Prosím zájemce, aby se taktéž ozvali na martina.koulakovamail.com pro víc informací!

Já budu velmi pravidelně spamovat a hrozně vás otravovat, protože potřebujeme skutečně velké množství lidí :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    ERNEDAR: To mi pripomnelo u ktery inkvizice by se libilo Haenningovi. :)

JNK
    JNK --- ---
    ERNEDAR: Nebylo to cleansing light?
    FIN
    FIN --- ---
    to by se mohlo stát...
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    Permanentně spravedlivě nasranej světlej? Hm.... Zajímavá kombinace. To by stálo za to vyzkoušet. "You all will burn in hell... of Inquisiton." :-D
    VACKY
    VACKY --- ---
    JNK: A kolik tak ty bolesti mas na mysli? :) Ale dobre, prijdu pripraven. :)

DOCTORPICKLE
    DOCTORPICKLE --- ---
    JNK: To vážně není můj případ, nebojte :D
    VACKY
    VACKY --- ---
    SHANTI11: Svetly jsou vsichni takovy spravedlivy a nasrany. V nekterejch pripadech jim testosteron strika z usi, v jinejch pripadech maj IQ vypnuty mikrovlnky, ale hlavni spolecna chrakteristika je, ze jsou spravedlivy kazdej po svym, takze vlastne dohromady tvori neuveritelnej bordel a vubec jsou obecne za hruzama ktery davaj na vrub temnejm. .. Hola fakta :) A vubec, nekdo kdo se nasírá spravedlivě patří ke světlejm, k čemu by nám byl :)
    JNK
    JNK --- ---
    VACKY: pozor, mohl bys narazit na nekoho, komu bolest zpusobuje poteseni
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    VACKY: nicméně, dotyčný by se na tebe taky mohl řádně spravedlivě nasrat a skončil by jako Světlý :D bacha na to :D
    VACKY
    VACKY --- ---
    DOCTORPICKLE: sice jsme to ještě v praxi nezkoušeli, ale kopanec do koulí potenciálnímu jinýmu a vtažení do šera by měl bejt hodně jednoduchej způsob :))
    DOCTORPICKLE
    DOCTORPICKLE --- ---
    VACKY: Pokud bych měl být iniciovanej právě teď, tak jsem temnej jak vyšitej :D
    VACKY
    VACKY --- ---
    DOCTORPICKLE: Vypadá to že do DH bys zapadnul :D
    DOCTORPICKLE
    DOCTORPICKLE --- ---
    Děkuji za včerejší večer, bavil jsem se, poznal jsem tunu lidí, jediný kdo se tam nebavil byla přítelkyně která mi to dala pěkně sežrat. :D
    Jinak je mi blbě, jsem nachcípnutí, a skoro bez peněz, takže si myslím že to dopadlo dobře. :D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Tajemství. Napětí. Šifry. Souboje. Hra, ve které se váš reálný svět změní v Matrix a virtuální svět se stane realitou. Můžete si zahrát posádky lodí, "neprobuzené" lidi, programy… a možná i něco dalšího.

Možná jste už zaslechli, možná ne, ale pod záštitou Prague by Night proběhne na konci října Matrix: Dies Irae Reloaded. Jedná se o městský larp v Praze a přihlašování už běží, stále jsou volná místa :-).

Více informací např. zde: [ Matrix: Dies Irae Reloaded ]
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Na žádost kolegů si dovolím malý spam:

Do firmy BDP RSC s.r.o. - tým dokumentace - hledáme nového člověka s nástupem od 1.10.2015, místo výkonu povolání je Praha 8 - Karlín - kousek od metra Křižíkova.
    Práce je to poměrně jednoduchá, ačkoli časem si budete říkat, že je to pořád to samé. Tým dokumentace je naprosto skvělá parta s ještě skvělější šéfovou (pod to se mohu podepsat!).
    Podmínkou je znalost angličtiny (alespoň na pasivní úrovni), v případě zájmu pošta!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam