• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    ELVOTHIEN: Podvodnice jste :P
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    WIZARDY: Nene :P
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    VACKY: Ponorky ne :P
    VACKY
    VACKY --- ---
    SHANTI11: Co sklízí někdo kdo seje kotvy?
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    WIZARDY: už ne :D
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    ELVOTHIEN: Máte tam rok "2010" :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Tak, vážení velevážení, je to tady!
    Spouštíme registraci na podzimní, již XV. pokračování Pražské Hlídky, které nese podtitul "Kdo seje vítr, sklízí bouři".

Registrace běží:
    od 1.10. do 31.10. pro stávající postavy
    od 1.11. do 15.11. pro nové postavy

Těšíme se na vás!
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Letní díl Hlídek je na larpové databázi a my budeme rádi, když nám napíšete svoje názory na hru ;)

Česko-slovenská larpová databáze - Pražská Hlídka XIV: Díky za každý další ráno
    http://larpovadatabaze.cz/larp/prazska-hlidka-xiv-diky-za-kazdy-dalsi-rano/40100
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    IWOOLORIN: Tak to se tomu infakrtu ani nedivím. Já jsem si zas někoikrát kontrolovala, jestli jsem neposlala report orgům USPčka, jako se mi povedlo u jednoho jiného mailu. :_D
    NICCI
    NICCI --- ---
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Nu, netěší mne to, ale musím se rozloučit. Teď jsem se doplížila z práce a nulová morálka ještě do půlnoci mne dokopala z rozhodnutí, nad kterým už od loňského podzimu váhám. Andrea se nadále bude vyskytovat v Praze, za souhlasu orgů se s ní možná občas někde mihnu, nebo ji zapůjčím za CP, ale už mi nestojí za ten hon po expech a za soutěže o nejkrásnější "nadchni svého orga". Ve chvili, kdy obracím každou korunu, bych se přesunula spíš k akcím, kde si odpočinu.

Mějte se tu krásně a nezbořte mi Prahu nad hlavou.
    Černosrstý exmaskot
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    Právě mi spadnul Word s rozepsaným reportem... naštěstí díky automatické záloze zmizely jen dvě minuty psaní, ale ten infarkt byl málem skutečnej!
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    LIMWEN: Za mě by to bylo taky fajn. Jsem hráč, ale těch schůzek... Na druhou stranu - ano, zrovna my patříme do škatulky "hodně vytěžujeme orgy". O:-) Však víte, jak pálíme rituály. :-)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Leda bychom si jenom povídali a nic neslibovali :-)
    JNK
    JNK --- ---
    LIMWEN: On je problém v tom, že i jako dlouhodobá CP potřebujeme ověřovat s vedením co občas můžeme slíbit, dělat, říkat atd.
    Mezitím co hráči nutně nic dalšího nepotřebují, ty NPC občas jo. :(
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    LIMWEN: Tak si muzeme tak nejak rici my mezi sebou, ze si v tom tydnu pred nechame volne vecery a probereme potrebne :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    LIMWEN: Uz na jare jsme si overili, ze i tzv. volne tydny bez organizacniho supportu nas hodne vytezuji. Fakt to nefunguje tak, ze bychom si mohli dovolit rict "hej, dneska oficialne neorgujeme, tak muzeme hodit nohy nahoru".
    Je nam to lito, Limwen, ale skutecne je tohle ta nejlepsi moznost, jakou mame, kdyz hru nechceme rusit uplne.
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    SHANTI11: A uvažovali jste o nějaké mezivariantě? Třeba jestli by v týdnu nebylo možné mít k dispozici dlouhodobá CP, obchodníky a podobně, aby hráči měli prostor pro schůzky a vlastní piklení a nebyly by organizátorské eventy a v podstatě žádný support. Za mě osobně je na krátkém běhu strašně málo času na jednání, obchodování a podobně... jasně, hráči se mezi sebou můžou domluvit vždycky, ale kdyby bylo nějak dané konkrétní období, kdy lidi (včetně těch CP) budou počítat s nějakým volným časem na tyhle věci, přišlo by mi to fajn
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    AMBERAN: orgové pro lepší zdraví. Značka "šetříme vaše játra" :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam