• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    CYAN
    CYAN --- ---
    ERFAROTH: Já to nechtěla říkat, ale i to se může stát ;)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    CYAN:
    A ostatníé budou jenom proklatý...
    CYAN
    CYAN --- ---
    Což mi připomíná:

VŠEM RITUÁLNÍKŮM

Slyšeli jste už o tom, že nějaká temná pořádá sraz všech rituálníků všech frakcí, barev a tvarů?

Pokud ano, a máte zájem, pošlete mi zprávu že jste rituálník a já Vás pozvu do diskuze, kde to budem řešit.

Pokud ne, tak to slyšíte teď a postupte k bodu "Pokud ano" viz výše

Pokud nemáte zájem, tak si trhrhněte a vězte, že vám to sice nevyčítám, ale budu proklatě smutná vědma ;)

Konec hlášení
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    INSOLITUS: Copak bys čekal, že si Zradová založí firmu a jako logo si dá vlastní symbol?
    INSOLITUS
    INSOLITUS --- ---
    JNK: Tohle bude ale nejaka zla zrada. Aneta ma jiny symbol.
    JNK
    JNK --- ---
    WIZARDY: To logo je skoro jako mag. symbol.

Tak aspoň víme po čem se priste dívat.
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Že Cyan dává dohromady nějaký vědmospolek jsem věděl, ale že už mají i reklamy na facebooku?

JNK
    JNK --- ---
    FIONOR: Tak az se nam mimokategorialove zacnou oblekat v tomdle, tak bude radost. {a asi jim bude i celkem vedlo}
    Vantablack - Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Vantablack

Ale nejtmavsi seda...treba uhelna cerna ma absorbci nejakych 96%
    FIN
    FIN --- ---
    jo a přesně proto jezdívá zpět z prahy s tak protáhlými ksichty a vstříc kárným opatřením... :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ELVOTHIEN: na, kousni si tučňáka, mě to vždycky zvedne náladu :)

JNK
    JNK --- ---
    FIONOR: neni to ve skutecnosti zavadejici kvuli tomu, ze ve filmove technice mas sviceni.
    Spravna cerna je neco co ma 100% absorbci ve viditelnem spektru. Take se povazuje za achromatickou barvu - nema nic z viditelneho spektra, tudiz to neni mix ostatnich barev nybrz stoji mimo.

Na podporu.
    Z wiki.
    In the visible spectrum, white reflects light and is a presence of all colors, but black absorbs light and is an absence of color.

Uz pred tim OT utikam, slibuji.
    VACKY
    VACKY --- ---
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    VACKY
    VACKY --- ---
    ELVOTHIEN: Nedáš si toast? :)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    FIN: Čili říkám - ne! všem absurdním požadavkům. Jak poznamenala HÁDĚ - POZBÝVÁ TO POMALU ZÁBAVNÍ HODNOTY!
    FIN
    FIN --- ---
    FIONOR: čili černá je ze všech barev ta nejdokonalejší, protože to jsou všechny barvy. mě vždycky hrozně potěší, když někdo nějakou složitou oklikou nakonec dojde k jednoduché pravdě, kterou jsem uvedl na počátku :-)

ELVOTHIEN: čili se vlastně přiznáváš, že tvá otázka byla neupřímná, protože bys nás klidně nechala se navléci do barevných spandexů a pak nám slíbený hellicerries stejně nedala...? smutné, smutné...
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    FIN: Aaaaaaaaaaaaa výsledkem je, že HELLICARRIER TAKÉ NEDOSTANETE.
    Ať už budete v černém nebo barevném spandexu :P
    FIN
    FIN --- ---
    ELVOTHIEN: černá není fádní, černá je barva. vyjma několika dalších barev, jimž bychom mohli říkat doplňové, je zbytek jen nesmyslnou, z mnoha roztodiných slov složenou slovní hříčkou jednoho z dvou sapientních druhů na planetě, který evidentně nepochopil, co je to jednoduché spektrum :-)
    JNK
    JNK --- ---
    ELVOTHIEN: bah, give me hill, fury, coulson and brand and I will give you the world
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    JNK: Myslím, že DH jsou prostě supráci, víš co... To nejde, aby byli ve fádní černé!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam