• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    VACKY: A kdo za to asi může, co?
    VACKY
    VACKY --- ---
    tady to vypadá jak na schuzi insomniaku :D
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    ISBERIUS: No, ja bych byl treba mnohem radeji, kdybys v prubehu trochu spal a fungoval i v nedeli ;-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    (jinými slovy, asi se navzájem nepřesvědčíme :))
    REINITA
    REINITA --- ---
    ISBERIUS: asi už jsem z těch akcí sandmanovského typu trochu vyrostla, no...
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    REINITA: No mě sebe místy taky bylo líto, ale prostě to má něco do sebe...
    SHERD
    SHERD --- ---
    ISBERIUS: Moje slova. Zjistil jsem aspoň, že pod spánkovou deprivací zvládám velení ještě hůř než obvykle. :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    ISBERIUS: když jsem tě místy viděla, tak mi tě bylo líto :-p
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    REINITA: Mě třeba málo spánku docela bavilo, ale dýl než ten víkend bych to nedal...
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    prosim zaslání všech video a foto materiálů, které se mohou zveřejnit - nejlépe do středy večer (2.12.)
    na sidestories@praguebynight.eu

(nejlepe pres uschovnu nebo wetransfer - apod)

Dekujeme a nebudete litovat
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    VACKY: Škoda. To je v Brně Fénixcon. :( (Ale chápu, že jindy, než večer před volným dnem, to nemá smysl.)
    VACKY
    VACKY --- ---
    VACKY: ehm .. jakože pátek 4.12. Měl bych v hlavě vypnout ty dva "spolehlivce" Vlada s Pepou :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    Afterparty!

V pátek od 19:00 v Elysiu. Všechny vřele zveme, to znamená i CP. :) Akce bude nekuřácká.

A prosím kdo měl něco půjčeného (placky, šeřítka atp.) tak nám to přineste. Kdo to v pátek nedává, nechávejte nám půjčené věci v Elysiu u barmanů, dáme jim tam na ně nějakou bednu ať nás nezbijou. :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    ALDARION: promiň, ale štáb DH bez párty je jako... no, prostě to nejde ;) (moje postava by měla hned dva příměry, ale tohle je veřejné auditko a Reinita je slušné děvče :o))

a jinak v podstatě nestálo - pořád nemáme dost aut na to, abychom to pokryli, případně máme moc nevyspalé řidiče, abychom to pokryli. ten čas, který jsem uváděla, také nebyl určen k tomu, že s úderem jedné hodiny ranní si všichni zalezou do postýlek. Prostě ale budou mít prostor i na svoje věci (vč. toho spánku).
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    REINITA: Pokaždé prostě není posvícení, ani párty. ;)
    Myslím si, že takhle divoké by to pořád být určitě nemělo. Už jen z logiky světa - kdyby hlídkaři pravidelně vůbec nespali a nestíhali, znamenalo by to, že jsou hlídky v přílišném podstavu a v realitě hry by asi dorazily posily z jiných měst, proběhly náborové akce, zvedly se platy nebo tak něco, aby počet hlídkařů odpovídal dlouhodobé zátěži - jenže na to ve skutečném světě není dost hráčů. Ale z druhé strany - jednou za čas, třeba jedna divoká noc za víkend nebo dvě za týden? Odpustit si třeba přes hlubokou noc ty spíše otravné výjezdy (opilecké hádky, pytláky v revíru, nelegální zásahy slabých kategorií), ale nechat volně probíhat ty důležité věci, aby každá z nočních či časně ranních akcí byla opravdu plná napětí a stála za to probuzení (a zároveň nemuseli zůstat vzhůru úplně všichni)... Nestálo by to občas za to?
    REINITA
    REINITA --- ---
    VACKY: mno, občas i Eva padne do té pasti, kdy se ptá na otázky, na které by radši neznala odpověď. :o)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    REINITA: neboj, uz budu mit panev ;D
    REINITA
    REINITA --- ---
    VLADDRACUL: začni tím, že se třeba nenecháš unášet. ;)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    REINITA: sakra, to abych zacal byt jeste zlejsi... :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    taktéž bych ráda poděkovala orgům (miluju tě, Pepo! :o)), svým hlídkařům (čím víc jsme zlí, tím líp jsme placení, a Petr Kreuzwald rozhodně nezůstával pozadu ;)), hlídkařům z NH, s nimiž jsem měla tu čest (třeba spolutrpět s Denisou při konverzaci s "panem Kristem" byl koncert :)), jakož i cépkům, které opět podaly moc pěkné výkony.

mám velmi ráda intenzivní hry, nicméně přimlouvala bych se za herní dobu tak od 10:00 do 1:00, hrát takhle nevyspalá (bez možnosti podpůrných látek) šlo na vrub mému celkovému zážitku. a krom toho, vzhledem k intenzitě eventů se nemohla na štábu ani rozjet žádná pořádná párty, což vnímám taky jako drobné mínus.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam