• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    WAMPIREK: Tak tak.... Kofola... Kofola EVERYWHERE!
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    ARINIEL: Hráč není agresivní k ženám a postava zachovala dekorum pro dobré vztahy s hlídkou :-)
    WAMPIREK
    WAMPIREK --- ---
    SANELIN: Já si myslím, že v tomhle případě by jsi na tom stole být nechtěla :D ale byla by jsi o něco sladší, to je pravda ;)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Sakra... u svetlejch se tanci na stole a ja zase tvrdnu v nejakym prastenym buse...
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    ERNEDAR: :-D jsem ráda, žes to neriskoval :-D

WAMPIREK: To zvládnu, díky :-)
    WAMPIREK
    WAMPIREK --- ---
    ARINIEL: Chceš pomocnou tlapu? :D
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    ARINIEL: Někdo by tam být měl. Zkusil bych štábní telefon. Ale za včerejší akci máš palec nahoru. Jen jak šla dolu i s tím stolem, když ses do ní opřela, myslel jsem, že po tobě skočim :-D
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    ERNEDAR: To sem se chtěla zeptat, můžu se tam dneska kolem půl sedmý stavit a zkusit to opravit... kdybych chtěla alkohol, vezmu si plastový kelímek a možná radši vlastní flašku... :-D
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    ARINIEL: V pořádku. Vem si sebou nářadí, ať si to po sobě rovnou můžeš opravit a uklidit. A kdyby se ti chtělo být v klidu, je tam i nějaký alkohol, ale ten nerozléváme.
    INSOLITUS
    INSOLITUS --- ---
    VLADDRACUL: Jo to je hodně dobý
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    Hu... nebejt v práci, asi pěstí prorazím monitor... ale nechce se mi ho platit... asi se zase půjdu vyboužit ke světlejm... O:-)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    hehe, to si tak clovek otevre blog JinehoBezCenzury a vyskoci mu tam reklama "Terapie tmou - pobyty ve tme u Pruhonic" :D
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SHANGTZU: Neunesl. Neměla jsem důvod to neuveřejnit. Prostě vyjadřuje podporu hlídkám a staví se právě proti těm, kteří mě kdysi unesli. S tím, co dalšího možná teoreticky hypoteticky chce udělat, to nemá zas tak moc společného.
    SHANGTZU
    SHANGTZU --- ---
    Lávkovou už zase někdo unesl? No to je hrozné ...
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    VACKY
    VACKY --- ---
    Cross Fit by Jesus (CrossFit parody) {The Kloons}
    https://www.youtube.com/watch?v=1q31CCDVdas
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Patr1k - ani ne... mne sem jinak nepusti firemni bezpecnostni protokol...
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Po mne to chtelo registraci, ze to pry neumi overit moji ID... jestli vono to nebude tim, ze jsem tu logovana z prace, pres vzdalenou masinu do Londyna, tam odtud do Bostnu a z tama teprva sem...
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    SANELIN: Když tam necháš defaultní Unknown (Google), můžeš se pak prokliknout ke zvolení nicku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam