• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    ARINIEL: nebo naopak nekomu hnes prstem. A pak mu kombinackama udelas pedikuru. Anarchisti by.mohli vypravet... pockat, bez jazyku vlastne nemohli... :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ARINIEL: Hmm, tak tohle u mě nikdy moc nefungovalo. Myslím si, že takto se dá zlomit duch jen u psychicky slabých a špatně uvažujících jedinců. ;)
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    WOLFMIND1: Nezlomí kosti, zlomí ducha... ublížit se dá milionem způsobů jenom tím, že sedíš v jedné místnosti a nehneš ani prstem...
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    SANELIN: To jsem nepotkal a potkat nechci. Jako ojedinělou výjimečnou záležitost pro pousmání je to ideální, ale trávit hodinu nad psím utrpením není úplně něco, co by se mi líbilo :)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    WOLFMIND1: :D Dobrá, dobrá, píšu si... "Toto se líbí - H. Krušina."
    (Jinak jo, video je sladké. Na youtube je z podobných asi hodinová kompilace :) )
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    SANELIN: Obávám se, že budou muset hledat hodně individuální přístupy ;)
    Já jen předhodil, jak se mi to vlastně docela líbí a není tam potřeba ani nějakého násilí, magických zásahů a lámání kostiček :P
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    WOLFMIND1: Měly by to hlídky brát tedy jako návod jak na vlkodlaky? :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ARINIEL: Hynek Krušina, jméno mé. Budu očekávat nějaký ostřejší rozhovor na téma citlivost při výslechu :P
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    WOLFMIND1: Ano, jsem jedno z těch citlivých zvířátek... a věř mi, nechceš si se mnou povídat na téma, proč je to urážlivé. (Jinak to videiko je vtipný, jen v rámci hry mi příjde ponižující ;-))
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ARINIEL: Tak teď si opravdu nejsem jistý, jestli jsme shlédli stejné video O.o
    Nebudeš ty také nějaké to chlupaté citlivé zviřátko? Protože mně přijde ten rozhovor docela roztomilý :)
    Ale pokud je tento výslech nemístný, tak mě rozhodně zajímá tvůj názor a rád si poslechnu, proč že to vlastně je tak urážlivé, protože mi zřejmě něco uniká ;)
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    WOLFMIND1: Ale tohle je urážlivé a tohle ti pak někdo hezky omlátí o kebuli, to si piš...
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ARINIEL: To víš, výslechy nejsou nikdy pěkné :P
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    WOLFMIND1: ... to se mi nelíbí...
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    https://www.facebook.com/195819930466243/videos/1057565264291701/
    Takhle nějak může vypadat výslech vlkodlaka přistiženého při činu :D
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    pozdě, ale přece jsem nahrála na facebook fotky z loňského srpnového běhu (mělo by se to zobrazovat i těm, kteří nejsou facebook-friendly, kdyby ne, dejte mi vědět a zkusím to nahrát ještě někam jinam)

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.818565514941400&type=1
    VACKY
    VACKY --- ---
    CP Una Gata již ve hře nebude k dispozici, nijak se jí prosím ani nezpokoušejte kontaktovat. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    Satanisti maj náhodou nejlepší výukový osnovy ever:
    NICCI
    NICCI --- ---
    TNT: Jojo kolem toho jsem dneska šla. A je to samozřejmě naprosto čistou náhodou, že jsem tam kousek dělala pár rituálků ;)
    SHERD
    SHERD --- ---
    TNT: Smršť?
    TNT
    TNT --- ---
    ..."pod vlivem"
    Řidič při divoké jízdě na Vinohradech naboural 40 aut. Těsně míjel chodce | Domov | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...aut-tesne-mijel-chodce-1ex-/zpravy-domov.aspx?c=A160412_182620_ln_domov_ele
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    EXPY EXPY EXPY

Tak pro jistotu a sklidnění děnní před školou. Přesuneme zřídlo v Bezručových sadech od školy kousek vedle do dolní části parku - 50.07339, 14.44904

šiřte to prosím po rituálnících :)

Prostoru kolem školy se prosím v rámci hry a herních událostí vyhýbejte.

Konec HLASENI
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    EXPY EXPY EXPY

Jednou to nastat muselo.
    Uz jsme si drive vsimli jaky máme pozitivni vliv na vyvoj mladeze. Specialne diky dětským maluvkám před školou v Bezručových sadech. Mistní děti se námi velmi inspirují. Bohužel se po letech našla první maminka... taková první vlaštovka... která objevila i nás - tedy hlavně telefon na Hade.

Tedy pokud by se Vás kdokoliv ptal - v okolí školy v Bezrucovych sadech - Hrajeme skautskou hru.

Nejsme satanisti :) (s temi valcime ake pssst)

Konec HLASENI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam