VACKY: Víte pánové, Vacky a Bobe, zbytku organizace a vlastně všechna CP a další lidi, kteří mi udělali z posledních tří týdnů života peklo...
Tak nějak vás miluju a nesnáším zároveň. Nespal jsem kvůli vám, pil občas jak duha, protože jste mě intenzivním zážitkem k tomu donutili (Shame on you, o after party si to slíznete), a nesnášel pomalu reálný život, protože i s jazykem na vestě a neustále bez many se mi do reality prostě nechtělo.
Možná vás nesnáším právě proto, že jsem musel a skončilo to. Doufám je na pár měsíců.
Veskrze patří dík všem co se účastnili, hráčům, kterým jsem často lezl na nervy a vydrželi to se mnou, CP která dělala vše pro to, aby z toho byl skvělý zážitek.
Osobně bych vytyčil několik linek, které jsou prostě AWSOME: Krušina, Ježíšovci (Díky vám opět nenávidím pámbíčkáře o něco víc a doufám, že jste z toho deště nenachladly dámy), Gribojedov, Francouzské vlčice (Vznikla další epická hláška u světlých, kterou už asi nikdo nevymaže a ten stůl tě stále nenávidí, Vlčice)
Díky.