• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    SHERD
    SHERD --- ---
    VLADDRACUL: Hmm, tak už chápu, proč je prázdná :-(. Taková škoda.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SHERD: hmm, chteji platbu clenskeho prispevku, na to jim kaslu
    SHERD
    SHERD --- ---
    VLADDRACUL: To netvrdím. Ovšem když vidim tu prázdnou diskusi, tak mě svrbí prsty. :D
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SHERD: ty ses malo hadal sam se sebou? :D
    SHERD
    SHERD --- ---
    I... can't... breathe...
    Autor článku má na svědomí asi pět minut rušení o přednášce dušenými záchvaty smíchu a pochechtávání nejspíš ještě tak na hodinu.
    Nezapojíme se pod článkem do diskuse? ;-)
    FICHO
    FICHO --- ---
    Naštěstí si tu rtuální magii nepřečetli dopodrobna, pak by přišli na krásky jako je krvavá oběť :D
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    SILENTBOB: se divím, že nekomentovali sháňku po krevnich náhradách. Nebo už po nich není taková poptávka:-)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    ERNEDAR: Konečně první člověk co ocenil TROLLMARKET :D
    NICCI
    NICCI --- ---
    Můžu si do historie postavy napsat že Nikola se teď věnuje výuce satanstů žejo? :D
    JINYBEZCENZURY
    JINYBEZCENZURY --- ---
    Přisáhám, že v tomhle jsem naprosto nevinně :D
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    FICHO: Myslím, že Bob s Vackym neměli s jiným bez cenzury nic společného. Jen tak btw.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    ERNEDAR: Tak já to otevírala na mobilu, načetl se mi jen ten Nikoly
    FICHO
    FICHO --- ---
    Ten článek je tak skvělej že podezřívám Vackyho nebo Boba, že jim nestačilo rozpoutávat shitstorm na Jiném bez Cenzry a tak pro Protiproud napsali tenhle článek :D
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SANELIN: Ty první dva jsou od Patrika Nováka. V těch jsem dokonce stál jako baterka :-D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    ERNEDAR: wow... tak to je mazec... nejvetsi for je, ze ten ritual je od -svetle- :)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    Na skupině už to proběhlo, třeba se někdo pobaví i tady. Jsme slavní dámy a pánově a reklamu máme pro hlídky zdarma.
    Jo a bacha.
    Jsme prý okultisti: http://protiproud.parlamentnilisty.cz/...v-tom-nevidi-nic-spatneho-vychova-adeptu-tmy-je-v-kurzu.htm

BEHOLD!
    FIN
    FIN --- ---
    LIMWEN: zkusím ksichtoknihu, potřebuju poslat link :-)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    kolege Gerazim nepoužívá nyx, zkus fb (Tomáš Chalupa) nebo telefon (který jistě najdeš v bistru)
    FIN
    FIN --- ---
    kolega gerazim, může se mi ozvat do pošty? (nevybavuji si id)
    VACKY
    VACKY --- ---
    Díky za příjemnou afterparty a teď zpátky k mému kolovrátkování. :)

Připomínám se s prosbou o vyplnění feedbacku a hodnocení, případně komentáře na larpové databázi. Důležité jsou pro nás _obě_ ta hodnocení, každé z jiného důvodu. Feedback je pro nás pro zlepšení a larpová databáze je komunikace ven k ostatním potenciálním hráčům a cépkům o tom jak je hra dobrá/špatná a co od ní mohou očekávat. Feedback (podle počtu vyplnění) považujete za menší otravu vyplnit, ale náročnost vyplnění hodnocení na larpové databázi je jako při nákupu, nebo objednání jídla po internetu - tedy nic co by vás nějak extrémně zdrželo.

Předem díky a zde odkaz na odkazy [ SILENTBOB @ Pražská Hlídka ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam