• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    VACKY
    VACKY --- ---
    FIN: hele, ty dive, na hajzlu si ctu nyx, z mobilu se blbe googli :P
    FIN
    FIN --- ---
    VACKY: zkus google, hele. vyhledat "f&f národní" dělá pravé divy. i když maj tedy naprosto dementní webovky, protože klikání na "další informace o akci" mi ve dvou různých browserech neudělá nic, ale to už asi u části obchodů a značek je tradice...
    VACKY
    VACKY --- ---
    WIZARDY: co je to F&F?
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Tip pro zimomřivé hlídkaře: V F&F na Národní mají až do neděle slevy a v 1. patře vzadu prodávají pánské termoprádlo za pár stovek. Dokonce mají jak Světlé tak Temné verze!
    Mohu vřele (haha) doporučit. :D
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Připomínám, že ve čtvrtek nás čeká třetí a poslední seádnka v Elysiu :)

https://www.facebook.com/events/143577022781483/
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    OOT: Zítra od 18:30 mám v Elysiu sraz s jedním zahraničním larpovým hráčem (původně z Francie, stěhoval se všemožně), který teď pobývá v Praze a rád by se seznámil s místními hráči, zjistil něco o místních akcích a podobně. Moc ráda tam kohokoli uvidím (pokud chcete přijít, zkuste to i říct, ať mám představu, díky). Hovoří bez problémů anglicky.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SHANTI11: POZOR! SEDÁNKA JE ZRUŠENA!
    Ze zdravotních důvodů to dneska nezvládnu, tak na mě v Elysiu nečekejte.
    Ještě nás čeká sedánka ve čtvrtek 10.11., tak se uvidíme tam :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Zítra od 19 hodin nás čeká v Elysiu další sedánka :)
    budeme se na vás těšit :)
    JANES
    JANES --- ---
    REKLAMA!!!

Kdo byste chtěl se trochu vyblbnout v centru Prahy v kostýmu ještě před Hlídkama

A tady nějaké info od organizátora:
    Průvod vyráží od prašné brány ajde královskou ecstou, cestou se prostě blbne dle principu postav, volají se hesla. Ideálně když jsou někteří ochotní jít za konkrétní postavu, tak i vypráví svoji pověst. Těm dáme symbolických 200 Kč a volňásky do muzea. Ale jde hlavně o to se pobavit, zablbnout si. Končíme na Malostraňáku projekcí legend staré Prahy.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Vlkodlaci kleptomanský...
    VACKY
    VACKY --- ---
    tak schvalne :)

Z vitríny rodinného hrobu někdo ukradl urny i s popelem - iDNES.cz
    http://ostrava.idnes.cz/...ny-s-ostatky-fov-/ostrava-zpravy.aspx?c=A161025_145905_ostrava-zpravy_woj
    SHERD
    SHERD --- ---
    SHANTI11: Neboj, já dorazím... I když nevím, jestli zrovna to je uklidňující :D
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    zapomněla jsem připomenout dnešní sedanku, tak doufám, že jste na ni někdo mysleli i bez toho a nenecháte me sedět v Elu samotnou :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Prosím hráče, kteří ještě nezaplatili registrační poplatek, aby tak co nejdříve učinili. Preferujeme platbu na účet, chcete-li nám registrák dát hotově, napište mi do pošty a domluvíme se.
    Díky.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Někteří z vás tak již učinili, nicméně - pokud máte zájem o změnu vašeho medailonku v Kdo je Kdo na stránkách, pošlete nám to prosím na orgmail do konce října :)

Děkujeme!
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Dnes večer se na vás budeme těšit v Elysiu na první sedánce :)
    začínat budeme kolem sedmé :)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    VLADDRACUL: Ono když v chemičce pobodáš nesprávnou cisternu..
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Slyšel jsem výbuch? To tam určitě nikdo ikoho nepobodal a nechtěl za sebou uklidit. :D
    VACKY
    VACKY --- ---
    Hele vy jste jak islamisti. Uz jste se k tomu vybuchu nezavisle na sobe prihlasili tri :D
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    VACKY: No dobře, dobře, už jsem se nasmál dost. Prostě mě ti skopčáci nebavili, jak furt vypouští něco do ovzduší. Táhne to až sem a domluvit si nechat nechtěli. Ale nikdo mě neviděl a jestli je to jen nehoda, za mě dobré ;-)
    SHERD
    SHERD --- ---
    VACKY: My jsme taky nikde u švýcarských hranic žádnou infiltraci mezi bílé pláště netrénovali...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam