• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    VACKY: Jo, měsíční detox!
    Zásadně ŽÁDNÝ ALKOHOL.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    VACKY: že by návrat ke staré dobré magii zelené víly? :D
    VACKY
    VACKY --- ---
    ELVOTHIEN: Neslo by pripravit neco v cem naopak bude hrat alkohol zasadni roli? :D
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    CYAN: Nechtěl tu někdo mimochodem něco uvařit? ;-)
    CYAN
    CYAN --- ---
    ELVOTHIEN: Neee! Alkohol neva, ale maso mi neberte! T-T
    CYAN
    CYAN --- ---
    VACKY: Radová si stěžovat na zimu nebude, na studničkově ráda pomůže a co se tréninku okultní dovoze - neřešil se deprivační tank jako varianta?
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    VACKY: Řekl někdo harmonizační dieta?

Mám vám zase něco připravit?
    Žádný, alkohol, cizrna a ředkve?
    VACKY
    VACKY --- ---
    Ranni pohled z okna na zasnezeny namesti a vysilac jeste zintenzivnilo muj hype pred hlidkama :)

Jinak co tu ctu, tak bych jako neznaly nahodny kolemjdouci tipoval prumerneho hrace hlidek na nekoho takovyho:

Takze teda ocekavam, ze minimalne Radova si na zimu nebude stezovat. To je dobre, potrebuju neco na studnickovce. Bude to jen na chvilku. :)

A uz dlouho nebyl zadny trenink okultni divize, posledni harmonizacni dieta jiste ve sech zanechala spoustu dojmu :)

Takze na zimu bychom si strihli neco takovyho? :)

REINITA
    REINITA --- ---
    CYAN: to je jako s chůzí v podpatcích. Taky mi nikdo nevěří, že je to o zvyku :D
    (v zimě taky klidně nosím silonky a minisukni. Ale přes to hodím dlouhý norkový kožich :D )
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Kdo si bude stěžovat na zimu, tomu se může stát, že bude pobodanej. To se občas stává. :D
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    PATR1K: No jo, umrzly jí... A ty, které neumrzly, v době Hlídek umrtví vodkou.

(No offense, mám to úplně stejně ;))
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    CYAN: stačí příjít o nějaký teplotní receptory a je to v poho, chápu
    CYAN
    CYAN --- ---
    WIZARDY: Já už nemrznu, jsem fakt zvyklá - jen to pár let trvalo :D
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    CYAN: Co sis zasela, v tom si mrzni :P
    CYAN
    CYAN --- ---
    Kdo si bude stěovat na zimu, tomu naordinuju pár nocí v minisukni a silonkách :D už tři dny se mě různí spolužáci ptají, jestli mi není zima, a nevěří mi, že už jsem vážně zvyklá :D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    FIN: vidíš... A já mám teď problém, anžto se Irina s Denisou nemůžou dohodnout, která z nich to teď v mý hlavě vlastně bydlí. Jestli ještě pořád jedna nebo už ta druhá :)
    FIN
    FIN --- ---
    došla mi práce, což je neuvěřitelné, mířím do ely. kdybyste se někdo nudil, klidně pokecám nehlídkařsky i předhlídkařsky, protože už začínám bejt nějakej nahypovanej :-)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    VACKY: too much information
    VACKY
    VACKY --- ---
    WIZARDY: dekuju :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    FIN: hele, ty dive, na hajzlu si ctu nyx, z mobilu se blbe googli :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam