• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    SOMBRA: a pokud míníte dorazit, nezapomeňte prosím na RSVP :)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Na vědomost se dává, že štáb NH pro následující běh bude v klubovně PbN, Na Pěšinách 23/50. Stále funguje štábní telefon s číslem 606 459 275.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Prosím všechny, kdo si pořídili ve hře Patrončata, aby se mi ozvali na email, jeslti chtějí nějaký update svého patronského pouta. Ideálně mi k tomu rovnou napište poslední info, které jste k tomu ode mne dostali a jak dlouho vaše patronské pouto trvá.
    Díky.
    VACKY
    VACKY --- ---
    IWOOLORIN: neboj, vypolstrujeme ti pokoj :)
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    SOMBRA: My sanity and several others dislike this :)
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    SOMBRA: vodku nikoliv :) ...je hezké že myslíš na všechno :)
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    pozvánka

SERPENT
    SERPENT --- ---
    WINGY: Ano, počítá se s tím. Je to relativně drsná upíří schonost.

Also, mail nebo pošta prosím :)
    WINGY
    WINGY --- ---
    Je účelem (/počítá se s tím), že umlátí-li ted někoho upír packama, nepůjde zvednout jinak, než lékařským rituálem, že?
    SERPENT
    SERPENT --- ---
    Milí hráči,
    Už nějakou dobu tady byla taková drobná pravidlová nejasnost. Tak jsme se jí rozhodli ujasnit, aby během hry nedocházelo k nepříjemným nedorozuměním. Kdybyste proti následujícímu opatření měli nějaké výhrady či připomínky, nepište to prosím sem do diskuze, pište to buď na email, nebo mně do pošty.
    Konkrétně jde o magické mlácení. Tedy o následující kouzla: Karabáč Šaabův, Elementální útok, Upíří magický boj, Dýka z Šera.

Útoky za použití těchto kouzel se pro potřeby štítů, bariér apod. plošně považují za kouzla II. stupně (Um).
    Jde hlavně o fungování Mágova štítu, tedy aby se po každém útoku nemuselo hlásit absurdní množství informací nebo aby naopak obránce nemusel tahat v hlavě, který stupeň útočných kouzel zraňuje za kolik, a podle toho počítat.
    Například mág při použití Karabáče Šaabova III. stupně hlásí jen "Za pět ohněm!" a obránce ví, že ho zasáhlo kouzlo II. stupně a podle toho si započítá poškození svého štítu.

U upířího Magického boje dosud nebyl element, proto je tímto dáno na vědomí, že se jedná o útoky elementem smrti.

SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SHANTI11: A prosím, medailonky na mail :) Nikoli na nyx, nikoli na fb, na mail :) Děkuji
    Pokud někdo zásadně nestíhá, napište mi a domluvíme se.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Škálování výjezdů
    Vzhledem k trvajícím nejasnostem ohledně barevného škálování výjezdů jsme se rozhodli vám to trochu uvést na pravou míru. Podotýkáme, že barvičky výjezdů jsou ORIENTAČNÍ, všechno závisí na vás a na tom, jak budete na výjezdu jednat.
    I na zeleném výjezdu se vám může stát, že vaše postava umře, protože se otočí zády k vlkodlakovi (protože je to usmolená 7. kategorie, co by se mohlo stát) a bude zaníceně telefonovat, zatímco ho vlkodlak umlátí s jednou pařátkou za zády.

Nicméně:
    ZELENÝ VÝJEZD je takový výjezd, který bez problému zvládnou vyřešit i nováčci a postavy na nízkých kategoriích.

ORANŽOVÝ VÝJEZD je takový výjezd, na nějž by měli vyjíždět již zkušenější Hlídkaři nebo nováčci s dozorem zkušenějších kolegů.

ČERVENÝ VÝJEZD je takový výjezd, který se může zvrhnout v opravdu velký průšvih a je potenciálně velmi nebezpečný. Tam jezdí šajby.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SHANTI11: platí i pro úpravu stávajících medailonků
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Zlatíčka, vy nechcete své medailonky na stránky? Vaše fotky mám, tak vás tam klidně nahážu i bez popisu, ale je to škoda :) Kdo chce nějaké to povídání o své postavě na webu, pošlete mi to prosím do zítřejšího večera, pak už nebude čas to tam přidávat.
    SHERD
    SHERD --- ---
    FIN
    FIN --- ---
    ERNEDAR: asi to přežiju. máme vodku.
    VACKY
    VACKY --- ---
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    FIN: Za mě v ničem. Jen jsi to nepochopil a kafe nedostaneš, protože jsi zlá košiška.
    ARGEL
    ARGEL --- ---
    FIN: A ty se ještě ptáš? To jsou mi věci...
    FIN
    FIN --- ---
    ERNEDAR: no tak ho provedou, až to kafe přineseš, ne? v čem je problém?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam