• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Díky moc všem organizátorům, CPkům i hráčům za skvělou hru :-)
    A taky díky, že jste vydrželi dodržovat (ještě o něco přísnější) pravidla štábu po celou dobu :-)

Je to tu takové prázdné. Letos naposledy jsem uklidil štáb a vypnul analytiku. V lednici jsem našel toho úplně posledního panáka vodky. Vypil jsem ho "na rodinu". A zapil krevní náhradou.

Budu se na vás těšit na afterpárty :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    A kdybyste nás chtěli vidět, část orgtýmu ve složení Hádě, Miki, Kuba a Vsuvka sedí v Elysiu :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SHANTI11: Jinak pokud byste potřebovali ještě něco resit s organizací, do nějakých 22 hodin mi ještě můžete volat.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Je to tady - vyhlašujeme konec hry, respektive konec organizačního supportu. Klidně ještě dohrávejte a řešte věci dle libosti.
    Díky a uvidíme se v pátek 9.12. v Elysiu na afterparty!
    A lidi - byli jste boží! Fakt! Doufáme, že jste se bavili a užili jste si to!

Za orgtým

Hádě
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Prosím vás, na Vítkově nám kolem památníku chodí pán, který je oficiální ostraha objektu - a nosí naši červenou hlídkařskou placku. Asi ji tam našel minule nebo ji možná od někoho dostal, nevíme. Každopádně, na pána vsecurity bundě prosím nekouzlete :) Děkuji a omlouvám se za nečekanou komplikaci :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Jiná Pravda: Otevřený dopis Václava Poláka pražským upírům
    http://jina-pravda.blogspot.cz/2016/11/otevreny-dopis-vaclava-polaka-prazskym.html
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    CYAN: Golem squad. Už řešíme :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    ELVOTHIEN: Kterýho rituálu? :D je jich tu víc
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Prosím akční glem squad, která řeší výrobu rituálu, nechť vybere někoho, kdo mi zavolá, abychom věděli, jak se moemtnálně věci mají a mohli se na vás připravit.
    Rael
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Poslední dobou se nám ta situace na štábech poněkud zvrhává... :D
    DramaBug - Bravest Warriors (Minisode 2) on Cartoon Hangover
    https://www.youtube.com/watch?v=rFWb7DG7zTc
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    GOLEM

pravidlový update od Kubíčka:
    - útoky samotného golema prochází veškerými štíty a magickými obranami (ano, i Dangexerovou obranou). Veskrze jediné, co může zasažené/-mu pomoci, jsou její/jeho mgdefy. Pro útoky chrličů platí běžná pravidla.
    - golem i jeho chrliči se od teď nachází pouze v šeru, v realitě ne.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Jiná Pravda: Otevřený dopis Alexandry Zychové pražským Hlídkám
    http://jina-pravda.blogspot.cz/2016/11/otevreny-dopis-alexandry-zychove.html
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    PATR1K: Je to tak, byla to velká romanťika ;)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    SABRIEL13: INTERVIEW S UPÍREM!!!
    CYAN
    CYAN --- ---
    Ten moment, kdy vám dojde, že jste se právě místo do open ERP (kde vaše firma sleduje docházku) přihlásili do bistra...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam