• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SHERD: TYS TO ZACAL ZRAT? :D
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    ALRIKA: :-( Minula... Vrátí se? *naděje v očích*
    EURIUS: Golem byl epický! škoda, že jsem ho neviděla. :-(
    SHERD: Nesmím... Nesmím v práci vybuchnout smíchy!
    VACKY
    VACKY --- ---
    SHERD: NEBUDU TO DELAT!
    SHERD
    SHERD --- ---
    Výňatek z reportu pro orgy a zasvěcené: "Než mi došlo, jak cenný artefakt konzumuji za sucha, (...)"
    TARRAN
    TARRAN --- ---
    Přidám se k děkovačkám. bylo to super :) Postavení civilisty dá jednomu (Jinému) hodně jiný pohled na situaci. Děkuju všem hráčům a CPčkům, která se mnou hrála. Explicitní poděkování patří Denní Hlídce, kde jsem se stal málem součástní inventáře štábu :D snad jsem vám tam moc nepřekážel ve hře...
    A další poděkování samozřejmě celé Noční hlídce - od hraní nechuti ke zrádci, který nestojí ani za odpověď na pozdrav, až po přijetí zpět- stálo to za to :)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Report odeslán. Bohužel jsem si při jeho psaní uvědomil, že jsem stále nenapsal report za Maškarádu.

Každopádně bych chtěl poděkovat všem. Konkrétněji:
    Děkuji Ambeřanovi s Reinitou, že si do bytu s amalým dítětem natáhli hlídkaře a vodku.
    Děkuji Denní hlídce. Za to jak dobře spolu dokážeme fungovat a co zvládneme.
    Děkuji Noční hlídce. Za to, že jsou a dělají nám opozici, neb bez nich bychom neměli co dělat.
    Děkuji Jiným mimo hlídky, kteří krásně dotváří kolorit světa a ukazují, že mnohdy na příslušnosti nezáleží.
    Děkuji CPkům. Za to, že jsou ochotní trpět pro naší zábavu.
    Děkuji všem spoluorganizátorům. Za to, že ulehčují holkám práci a zvládají toho pro nás udělat hrozně moc.
    A Ze všeho nejvíc děkuji Rael, Háděti a Janes za to, že pro nás tohle všechno vymysleli a zvládli to s námi celou dobu vydržet.
    DĚKUJI :)
    FIN
    FIN --- ---
    tak jsem se prave prosel po zridle. LOL. ezomatkam vybuchne mozek:-)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    ARGEL: a ocásek. Nesmíme zapomenout na ocásek.

A jinak díky všem za hru (orgstvu i hráčům) a za to, že jsem si mohla tu norštinu pořádně užít, když už jsem se naučila, jak se to vyslovuje :) NH pak obzvláště děkuju za úžasné momenty na štábu (třeba za zuřivé sesílání amnézie po docentčině přednášce o mezidruhovém sexu :D) a za rum a finským vlkodlakům za skvělé spolucépkování :) (Uvědomujete si, že jste vykradli hrob?! ... Vždyť jsem vám říkala, že jsme archeologové...)

A docentka posílá pozdravy z Finska :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Do všeho a pod všechno se podepisuju jako Denisa a neustále čekám, kdo mi co pošle k uveřejnění.

Lidi, díky.
    CRASSUS
    CRASSUS --- ---
    Dnes jsem asi dvě hodiny hledal v práci chybu v programu, nakonec jsem zjistil, že je chyba v proměnné nazvané SERO. Náhoda? Nemyslím si.
    ARGEL
    ARGEL --- ---
    Nevím, u nás se spíš probíraly rituály plodnosti kreslené na bříško... Možná bychom to se spolkem mohli zkusit...
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SHERD: Hm... Že bych udělal popcorn a taky se tam šel podívat?
    SHERD
    SHERD --- ---
    FIN: I to je alternativa. Ale spíš to z mé strany vypadá na pytel popcornu, neb tento slib byl dán NH :-)
    FIN
    FIN --- ---
    SHERD: slyšels někdy pojem "křišťálová noc"?
    SHERD
    SHERD --- ---
    ALRIKA: *Tiché úpění*
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    SHERD: Křišťálová moudrost. A noční hlídce jsme prosím slíbily, že s sebou příště vezmeme celý spolek :D
    SHERD
    SHERD --- ---
    Mám náladu na citáty.
    "Hlídky nejsou hra, hlídky jsou druh myšlení." "Social experiment done right, GONE wrong."
    ZASE jsem dneska ve škole našel na levé ruce šeropásku (Díky, Elltare, vím o ní a vrátím na after. Zatím se z ní pokusím vyprat tu rtěnku O:-) ). Asi tomu nechám volný průběh. Návrat do reality si tak prožiju ještě nějakou dobu nejmíň jednou denně.
    Nějak se mi nechce si zase měnit heslo na PC, ale tématické "Jak vycvičit dlaka" už přece jen přesluhuje.
    Spal jsem čtrnáct hodin v kuse a vůbec se nedivim. Jen to shánění materiálů z přednášek bude trochu opruz. Na druhou stranu nečekám, že dneska usnu před třetí ráno. Asi dopíšu ten report. A deník postavy. A tu regresi a hromadu dalších úkolů do školy, co jsem brutálně zanedbal, ačkoliv jsem se na ně snažil najít si čas. Nebyl. (hmm, náhoda? [ VON_GILOTINE @ kresleny stripy :: garfield, dilbert, red meat, wulffmorgenthaler, calvin & hobbes, unseen, mutts a dalsi! ] ) Na druhou stranu, ta tabulka čokolády, kterou jsem mimovolně koupil cestou z domu, mi tu noc zpříjemní. ("Jak jsem poznal, že s Anet není něco v pořádku? Erární čokoláda byla značnou rychlostí čím dál míň erární.")

Co mi utkvělo v paměti?
    "Křišťálová čistota" nebo jak si říkaly, to byl tak dokonale metaherní moment, že nebýt včasného varování, asi to neudýchám. A Indy si je tak nádherně dával.
    Volební videa (Ano, množné číslo, ne jen to, co se objevilo v JP) Já se lámal smíchy a tleskám.
    Golem. No further comment needed.
    Deprespárty na štábu a některé její následky.
    Rodina Smolíkových a ten výjezd za nimi. Užil jsem si ho jako hráč a nakopnul mě jako postavu.
    A pár dalších věcí... Tento seznam není vyčerpávající ;-)

Pokud se najde někoho, komu jsem ve hře šlápl na kuří oko, tak se omlouvám a můžeme to vyřešit v poště. Totéž platí pro kohokoliv, kdo by chtěl dohrávat nebo i jen in-char zajít někdy na pití.

PS: Bylo to zvláštní po pěti dnech zase spát u sebe doma :D. Sprchaaaa....
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    EURIUS: Ta druhá a selfie vedou :)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    EURIUS: :D to je jak z prvotridniho hororu :D
    EURIUS
    EURIUS --- ---
    SANELIN: fotky tedy vydám lidu

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam