• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    ERNEDAR: Děkuju:)
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    SHANTI11: Wow, to bude hodně dlouhé. Tak dlouhou dovolenou mi asi v práci nedají. Btw na larpové databázi jsem to nenašla, alespoň z mobilu ne.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SALOMET: 3.-26.3. 2017
    visí to v kalendari na larpové databázi a larp.cz, brzy to hodíme i na stránky
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    Mohl by mi prosím někdo připomenout, jaké bylo datum dalších Hlídek? Na afterparty jsem si to zapomněla zapsat do kalendáře. Nerada bych zjistila, že jsem si naplánovala do času Hlídek něco jiného.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SILENTBOB: Výstupy použijeme k nějakému orientačnímu zvážení a zamyšlení se nad schopnostmi. Zabývat se tím v zásadě můžeš z jakého úhlu pohledu chceš.
    Zejména u nejméně užitečných schopností je asi lepší nějaký obecný pohled, za schopnost, kterou považuješ za neužitečnou, asi nebudeš utrácet expy :) Nicméně je to na tobě.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SHANTI11: muzete malinko specifikovat kam tim dotaznikem mirite - tedy k cemu bude vysledek?
    Mam se zabivat vecmi ktere umim nebo treba i chci umet?
    Mam treba resit jen tu nejvic nejneuzitecnejsich vec co v pravidlech je? - pac u Maga to treba je velmi tezke vybrat pac schopnosti jsou tam dost nani povsechnu :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    SHANTI11: sakra .. muzete si tu moji odpoved na dotaznik na protest smazat? :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    VACKY: Žes to tak hezky zmínil, EXPY ZA TO NEJSOU :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    SHANTI11: Do konce roku za to jsou expy? O:o)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Naši milí hráči,
    budeme moc rádi, když si najdete pár minut na vyplnění krátkého dotazníku ohledně pravidel :) A když to stihnete do konce roku, bude to ještě lepší ;)
    Děkujeme!

Pražská hlídka
    https://docs.google.com/...rms/d/e/1FAIpQLScJsCmLFE6BfYz1Blg56vIi-OGEQFfxd685d-LJ6esYaYSjaA/viewform
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    Lidúchové a další tvorejši, dovalte v outerý na přeprasečnicovou slopu!!!!
    V dobře známej knajpě, s nechvalnou bandou tvídovejch kriminálníků a spoustou už profláklejch békaček, na který se dokáže kejvat v rytmu aj trollisko smradlavé. Hen poberte co má ruce aj nohy na mávání...
    Těším se na vás!!!!!
    Váš kvíteček :-*

https://www.facebook.com/events/106738269808318/

(Děkuji za povolení spamu :-))
    SHERD
    SHERD --- ---
    WIZARDY: Mám je všechny :-) A zrovna dneska jsme si je procházel :D
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    VACKY: Někde mám ty fotky jak jsme lezli rozbitou bránou do toho areálu na hranicích a kouzlili tam :D
    VACKY
    VACKY --- ---
    A kdyz uz jsme u tech katastrofickych scenaru, tady je jedna fotka zachycujici co jsme ten rok mimo prahu s Koblihem, mimo jine, delali.

Na fotce jsem ja. Jsem v ridicim stredisku detektoru kolizi castit ATLAS na LHC v CERNu. A to co jsem prave zmacknul je velke cervene tlacitko. Rozeznel se poplach a rozblikal cerveny majacek. Proste euforie :)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Ted me napadla uprava jedne basnicky:

Novotný Novotný
    Novotný Novotný
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    SHANTI11: To je dobre... Vis jak, neni nic trapnejsiho, nez dorazit na party tesne pred koncem...
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SANELIN: Mám takový tušení, že v půl desátý se to teprve začne rozjíždět :D na základě minulých zkušeností :D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Ze vam to tu tak prerusim - do kdypak tak planujete setrvat zitra na party? Ja jen, jestli ma smysl se tam pokouset dostat, protoze driv jak kolem pul 10 to asi nedam.
    JNK
    JNK --- ---
    ELVOTHIEN: V Praze bych to spíše viděl na dobyvatele ztracené cely
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam