• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Vážení velevážení!
    Hru dnes zakončíme cca ve 20:00 - prosím, po osmé hodině už nám nevolejte, ale pište nám dotazy na orgmail.
    Samozřejmě si dál hrajte a dohrávejte dle libosti.

Děkujeme všem a uvidíme se na after party! ;)
    SHERD
    SHERD --- ---
    Zdravim vsechny. Prave jsem dorazil domu, mam praci a padam unavou. Dnesni hlidku zatahnu. A vzhledem k tomu, ze prvniho dubna budu mimo Prahu, tak se s vami loucim a uvidime se nekdy casem.
    FIN
    FIN --- ---
    Oznámení:

Přednáška Historie Prahy jinak 2010 - 2016 se bude konat dnes v Elysiu, začne v 18:30* a hned po ní bude večerní program pokračovat oslavou sl. a p. Novákových, za jejichž ochotu ke společné domluvě organizátor přednášky tímto děkuje.
    Protože se ekonomická situace vyvíjí a mění, činí výše jednotného vstupného letos 50,- €. Vstupné posílejte na účet 206040109 - chcete usnadnit identifikaci platícího, uveďte se při zadávání příkazu v políčku "Variabilní symbol". Pokud využijete prostředníka, ať vás tam uvede on.

*Z důvodů pracovní vytíženosti si přednášející vyhrazuje právo na akademickou čtvrthodinku případného zpoždění, jež není nutně očekáváno, avšak může nastat.

SANELIN
    SANELIN --- ---
    ALRIKA: Trochu se obavam, ze kdyz se bude resit Jacqueline, tak asi spis bez ni. A tribunal je pak otazka.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    ALRIKA: Nejsem si jistá, zda tribunál zvládneme zorganizovat.
    Máme toho poněkud nad hlavu IRL.
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    Akční týden skončil a tak se chci zeptat, jestli má někdo nějakou ideu, jak a pokud vůbec se budou dořešovat věci s Jacqueline - abych si mohla nějak rozvrhnout čas, kdyby se mnou ještě chtěl někdo mluvit nebo kdyby se přímo měl odehrávat ten tribunál (bylo by hloupé se na takovou událost nedostavit, že? :))
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Mehm... jsem tak na něco koukala...
    HAPPY SOULS
    http://www.youtube.com/watch?v=2kr7KDCsIws&t=816

Pobavil mě ten konec - cca 13:36...
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    info k afterparty:
    Afterparty bude. A bude v sobotu 1.4. v Elysiu :)

https://www.facebook.com/events/1300003873378818/
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Technicke hlaseni: mam cerstve dva stehy v leve ruce. Kdybyste me chteli prepadnout, tak na ne dbejte zvysene opatrnosti, dekuji :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    POZOR POZOR!
    Pro dnešní večer bude postavu Pavla Sováka hrát Zarr. Sovák herně vypadá stále stejně, jde o organizační opatření.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Milí hráči,
    z důvodu vytíženosti organizačního týmu a náročným přípravám na zítřek prosím počítejte s tím, že bude neděle klidnější a mimo uzavírání dlouhodobých linek nebudou jiné questy.
    Děkujeme za pochopení.
    MORTETH
    MORTETH --- ---
    FIN: To bude moje. Už ho nevyužiju, stačí vrátit do Elysia
    FIN
    FIN --- ---
    Na šancích včera zůstalo jedno opuštěné, celkem zánovní a krátké bílé šeřítko. Pokud někomu chybí, houpe se na mém opasku. To šeřítko.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Připomínám, že do zítřejší půlnoci nám můžete posílat své reporty za první akční víkend a týden :)
    MORTETH
    MORTETH --- ---
    Jack G. A. Fiorollini vám všem moc děkuje :) jakej to byl zmrd tak jeho smrt byla moc fajn a celkově jsem.si to fakt užil. Tak zdar a díky! :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    ORGOVÉ NA TELEFONU:

pátek 17.3. - Hádě
    sobota 18.3. - Miki
    neděle 19.3. - Hádě
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    VACKY: Bojim se Hafa.
    VACKY
    VACKY --- ---
    FIN: Tyvole Rudolfe - Ty se nebojíš Česla?! Hustý ..
    FIN
    FIN --- ---
    JINYBEZCENZURY: Další osoby v Praze, co si mě budou jen tak brát do huby, mě asi brzy donutí opustit mé dosavadní tolerantní postoje. To já jen tak, aby se neřeklo, že jsem to včas neřekl.
    JINYBEZCENZURY
    JINYBEZCENZURY --- ---
    Události v Praze mě donutily napsat další článek
    Minority report | Jiný bez cenzury
    http://jinybezcenzury.blog.cz/1703/minority-report
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam