• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    HLAINLARKIN: To je škoda, uvidíš, jak ti to půjde, třeba se budeš moct aspoň občas zastavit na panáka ;)
    HLAINLARKIN
    HLAINLARKIN --- ---
    SHANTI11: Aaha, tak to uvidím, jak se zvládneme vrátit z Tábora
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    HLAINLARKIN: Sedánka není zítra, ale ve středu 15.
    HLAINLARKIN
    HLAINLARKIN --- ---
    Tak... bohužel nebudu stíhat hrát přes týden a na zítřejší sedánku nestíhám... zítra jsem v Budějovicích přes noc a dovolenou na příští týden mi zrušili... Takže bohužel budu moci hrát jen víkendy...
    SERPENT
    SERPENT --- ---
    Pravidla byly lehounce upravena, změnu najdete i v aktualitách na stránkách.

12. 11. 2017

Mg.DEF nemůže nikdy přesáhnout hodnotu 5. I v případě, že součet Mg.DEF postavy vychází vyšší, zastaví se vždy na hodnotě 5.

(Například mág Bedřich je superborec a má mimo Šero Mg.DEF 4. Když vstoupí do Šera, teoreticky by měl dostat ještě +2, nicméně hodnota se zastaví na Mg.DEF 5.)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Všem patronským dvojicím byla přidělena aktuální pravidla, pokud máte někdo pocit, že jsem na vás zapomněla nebo to nesedí, ozvěte se.
    FIN
    FIN --- ---
    AMBERAN: dík.
    ELVOTHIEN: abych to stihl, zvolil jsem metodu (ještě nebyla amberanova odpověď) platba bez uvedení jména a zaslání údajů k identifikaci. příště už tam rovnou prásknu to jméno, když vím, že nebude k vidění.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Fio transparentni ucet nezobrazuje cislo uctu odesilatele.
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    FIN: Díky za tvé připomínky, samozřejmě se dá také PO DOMLUVĚ platit hotově.

A tímto děkuji za podněty k diskusi a říkám, že DEĚADLINE K ZAPLACENÍ JE PÁTEK 10.11.
    FIN
    FIN --- ---
    SILENTBOB: díky za jistě sarkastickou, avšak neužitečnou a na dotaz neodpovídající odpověď. skvělá práce, zapůsobila.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    FIN: bud specialkind of snowflake... ja jen copypaste veci ze stranek (toto neni vyzva k nejake diskuzi o tom)
    FIN
    FIN --- ---
    SILENTBOB: promiň, ale ne každý chce použít údaje vedoucí k možné identifikaci jeho účtu skrze transparentní účet. takže, je možné použít alternativní metodu, kdy člověk soukromě zašle organizaci údaje umožňující jí (té organizaci) identifikaci jeho platby? (což jsem dělal v minulosti)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Připomínám dnešní sedánku od 19:00 v salonku v Elysiu.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SILENTBOB:
    Jako variabilní symbol použijte číslo 112017 a do zprávy příjemce prosím uveďte „PH XVII“ a vaše jméno nebo přezdívku, nikoli jméno postavy.
    Platby musí být na účtu nejpozději týden po ukončení registrace.

SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SILENTBOB: Děkuji :)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SHANTI11: pro neplatici archeology... údaje o platbě...
    Cena 350 Kč
    Registrační poplatek je možné elektronicky zaplatit na účet:
    2600445512/2010

p.s. velmi pomuze k takovýmto výzvám připojit i tyto praktické informace :)
    (oni totiz nejsou pod Prihlasenim ani v Aktualitách ale az ve treti moznosti CO, KDY a KDE)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Vážení,

je pro mne poněkud nepříjemným překvapením, že v tuto chvíli (necelé dva týdny před hrou), máme na účtě platbu ani ne od poloviny z vás. Pokud se tento stav do konce tohoto týdne (tedy do pátku 10.11.) nezmění, neplatiči NEHRAJÍ!
    S tím úzce souvisí, že pokud počet hrajících klesne pod dvacet lidí, HRA NEBUDE!
    Děkuji, konec hlášení.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    PATR1K: Shor v pekle :D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Počítá se Herr Doktor jako nová a nebo stará postava? :-)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Aktualizujte Počtu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam