• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Štáb Denní hlídky bude v době 2.-4.3. na adrese Petra Rezka 14. Bohuzel to neni moc party plac a poprosim o dodrzovani nocniho klidu, nicmene klidne muzete prijit.
    FIN
    FIN --- ---
    WIZARDY: a bude hodně někde
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    EURIUS: Přesměruje tě na úplně Jinou pravdu!
    EURIUS
    EURIUS --- ---
    VACKY: tlačítko Domů mě přesměruje na stránku, kde se aktuálně nacházím (ať jsem kdekoliv) a tlačítko Jiná pravda mě přesměruje nějak záhadně úplně jinam místo na Jinou Pravdu
    VACKY
    VACKY --- ---
    Odkazy na Trollmarket, Jinou Pravdu, Banku a systém s postavami nově pod záložkou HERNÍ ODKAZY (na webu hlídek)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    Systémové hlášení:
    - U editace postavy jsou nyní červeně orámována pole, která jsou vidět veřejně a je u nich patřičný nápis
    - V záhlaví systému po přihlášení nyní přibyly odkazy na organizační dotazník a dotazník hlášení chyb v systému.

Aby jste to nemuseli nikde dohledávat a měli oba dotazníky k dispozici po ruce (Díky za podnět Karel Křemel)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    ERNEDAR: A odpadávání postav už je taky opravené.
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    FIN: Tlačítko je zpět. Můžete to vyzkoušet.
    FIN
    FIN --- ---
    ERNEDAR: ok, díky.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SILENTBOB: Ok :)
    v tom pripade pocitejte se zacatkem party predbezne kolem sedme
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    VLADDRACUL: registrace nebude :) prijdeme za vami na staby v patek v 18:00
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Momentalne zarizujeme stab, zachovejte prosim trpelivost s adresou a stabnimi pravidly. Kazdopadne ve cvrtek jsou nejlepsi party a proto muzete pocitat s tradicni startovaci party po registraci.
    EURIUS
    EURIUS --- ---
    FIN: jsi to našel rychleji než já :D, už jsem to nahlásil jako defekt :-) Opravdu tam všude zmizelo
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    FIN: Za blbce nebudeš, programátor v tuto chvíli pracuje na opravách a tlačítko je schválně vypnuto. Dám vědět, až se změní situace.

Jinak je na detailu postavy pod fotkou.
    FIN
    FIN --- ---
    ERNEDAR: klidně budu za blbce, ale... kde přesně člověk najde volbu/tlačítko, které umožní editovat sebe jako postavu (ne jako uživatele)? už pár minut proklikávám, ale prostě ne a ne to najít. (FF)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Neočekávaný dýchánek - tedy sedánka před hrou
    PODNĚLÍ 26.2. od 19:00
    Čajovna Šamanka.
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    ERNEDAR: Přidal jsem potřebné rozměry do editace postavy k příslušnému poli a upravil zobrazení fotky v "Kdo je kdo" tak, aby se nedeformovala.
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    AMBERAN:

Zobrazení pro mobilní telefon:

Výška: 135px
    Šířka: 105px

Zobrazení pro větší obrazovky:

Výška: 225px
    Šířka: 175px

Případně cokoliv většího v daném poměru. Když to bude 350px x 450px vůbec to nebude vadit.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    ERNEDAR: Nemachruj a ukaz rukou :-D
    Pardon, neodolal jsem, kdo ten vtip nezna, tak cislo 12 zde http://vtipy.atropin.cz/11--vtipy--vojenske
    Prosim, pokud je to mozne, o konkretni rozmery. Diky.
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    REINITA: Fotka v Kdo je kdo je dimenzovaná na poměr stran pasové fotky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam